Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Offe


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Plan for dagen er frisør, kafe og å pakke til ferie.


#3

Blondie sa for siden:

Jeg skal også til frisøren i dag, dessuten vurderer jeg å grave litt i hagen. Mulig jeg skal be hunden om assistanse. :humre:


#4

Candy Darling sa for siden:

Mårnmårn! Heldagsskypeworkshop når man egentlig skulle hatt ferie, sier De? Det er vel en fin ting? #krampepositiv

Bright side: båttur til jobb, og været bare gir og gir. Sommer, ass.


#5

Blånn sa for siden:

God morgen! Nok en dag på cup. I dag får jeg bare sett minstens kamper siden de spiller på to forskjellige arenaer.


#6

Martis sa for siden:

3 dager til F. :hyper: Foreløpig hjemmekontor, for å sikre at syvsoverene får i seg mat og da greier å være snille med hverandre resten av dagen. :gaah: Lei av å bli oppringt av unger som krangler!


#7

Matilda sa for siden:

Frisør, kjøring av singel og muligens bestige fjellet av reint tøy på vaskerommet. Det er så kjehehehedelig å legge sammen tøy. Jeg øyner dog en mulighet til aleinetid med podcast og klesbretting, dersom bare mannen kan underholde barbarene så lenge.


#8

millact sa for siden:

Siste dag før F. Må bare ha noen møter og store avgjørelser først.


#9

Pøblis sa for siden:

Ferie. Bare mannen, hundene og jeg. Varmt i vannet - ikke en sky på himmelen. I dag skal vi spise lunsj i idyllisk sørlandsby og forberede oss til hordeinvasjon i morgen.


#10

Candy Darling sa for siden:

Knis. Ikke barebare å komme til jobb når man tar banen et stopp for langt, og det viser seg å være doble perronger og i det hele tatt. Så ut som en slapstickfilm, tenker jeg.


#11

Millen sa for siden:

Levert unger på sommerskole, spist frokost og nå kaffe, og lete dypt og inderlig etter motivasjon til å gjøre fornuftige ting før F.


#12

Toffskij sa for siden:

Mornmorn, akkurat når man trodde at man skulle få tid til alt man hadde utsatt gjennom semesteret, ruller det selvsagt inn enda mer brennhett hastearbeid. Akkja. :gal:


#13

Neket sa for siden:

Jeg har VONDT I RYGGEN. Stakkars meg. Skal egentlig spille sandvolleyballturnering med jobben i kveld, men føler det utgår.

Ellers er jeg installert på kontoret, vurderte hjemmekontor, men siden huset vårt er en byggeplass og bilen skulle på service ved siden av jobben utgikk det.


#14

Eia sa for siden:

God bedring i ryggen, Neket!

God formiddag fra sjøhytta! Vi hadde en fin bare-familien-dag i går. Nå er det slutt på alenetiden - resten av uka renner det inn folk - det er nesten et verdt et bookingsystem for å få oversikt. Gøy, da, det er bare fine folk som kommer. Det kan dog hende vi blir litt mange på en gang. :luksusproblemer:


#15

Hondacrv sa for siden:

Ferdig hos frisør, ein liten lur, så klar for stranda. I dag tar me med oss middagen og blir der. Rett og slett.


#16

Candy Darling sa for siden:

#denfølelsen når du sutrer over Skype 9-16, og du oppdager at det er til 17! :what: Nevnte jeg at vi får gjester?


#17

Millen sa for siden:

:trøste: på Candy


#18

Blå sa for siden:

Uffda Candy. Det går seg nok til.

Jeg har så vondt i viljen at det virkelig sliter litt. Og nå kom det jammen en litt stor oppgave også. Og jeg som har halvannen dag igjen og egentlig bare hadde tenkt å rydde. :rolleyes:


#19

tink sa for siden:

Vondt i viljen her også. Kommer meg på jobb og er relativt fornuftig og effektiv. Men med det samme jeg slipper ut, så er all energi poff borte vekk. Stakkar familien, i går måtte jeg sove en time på sofaen etter middag.


#20

Addison sa for siden:

Jeg er så trøhøhøttt! :gjesp: Fantastisk sommervær, men nedsiden er litt vel varmt om natten, søvnen blir så som så. Nuvel, i ettermiddag skal vi ta med vestlandskusinene på Hovedøya, med matstopp på foodtrucks på veien dit.


#21

Anda sa for siden:

Au, Candy. Du får sympati av meg.

Jeg har egentlig tre dager til F, men det ser ikke ut som om det blir bare fri da heller. :leppe:


#22

Candy Darling sa for siden:

Jeg brukte lunsjen (kl 14! :tullerdunisse: ) til å komme meg hjem. :Skype-on-the-go:

Litt pinlig når sjefen prøvde å Skype meg på siden.


#23

Selma sa for siden:

Første feriedag i dag og starten på ett år med permisjon:D Rydder og vasker og forbereder huset på at leieboerne skal ta over. Om ei lita uke sitter vi på flyet på vei til en ny hverdag i California


#24

Millen sa for siden:

Oi, spennende Selma.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.