Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

Trixie sa for siden:

Morgen.
Liiite søvn.
Trene og forhåpentligvis nyte en dag i sola.


#3

Isolde sa for siden:

Lite søvn her og i natt. Brannalarmen på hotellet gikk kl 02:40 i natt. Tro redde og trøtte barn måtte kastes klær på i en feil før vi sprang ut. Sto ute i 25min før vi slapp inn igjen før brannvesenet var helt ferdige. De virket aldri bekymret og kom med en bil, så mest sannsynlig en feil.

Legoland med følg hensyn armbånd var bedre i DK enn UK. Vi ble møtt med super service og respekt uansett hvilken exit vi dukket opp ved. Hadde en fantastisk dag. Anbefales til andre med ADHD og/ eller Autisme i familien.


#4

Fersken sa for siden:

Andre og siste etappe til Nordmøre og sommerhuset i dag. Ser ut til at det blir bra kjørevær.


#5

Minerva sa for siden:

God morgen fine FP-folk. Jeg ligger og «sover» og venter på at familien skal vekke meg ...jeg har nemlig bursdag i dag. :glis: :filer: Nå er jeg visst godt inne i 40-åra. :vismann:Jeg har sagt at det eneste jeg ønsker meg (det er en hvit løgn da, jeg ønsker meg mer, Hehe) er en god kaffe og en sjokolade-croissant til frokost. I går reiste vi via Cagliari til vestkysten av Sardinia, og planen i dag er å se oss rundt og bli litt kjent her, i tillegg til å bade masse.


#6

millact sa for siden:

Gratulerer med dagen, Minerva!


#7

Isolde sa for siden:

Gratulerer med dagen! Håper du får det du ønsker deg og mye mer!


#8

Tjorven sa for siden:

Gratulerer med dagen, Minerva!
:ballonger:

Vi er på vei til Gardermoen, og i ettermiddag ankommer vi Tallinn. Litt alternativ sommerferie i år, men så mye sol som ungene mine fikk på Hudøy, så tenker jeg det er helt greit. Spa og vandring gatelangs høres veldig riktig ut nå.


#9

Millen sa for siden:

Gratulerer med dagen, Minerva. :blomster:

Vi er på hotell i Trondheim og alle har sovet selv med alle 5 på samme rom. :sjokk:
Nå straks frokost og så ut å sjekke ut byen. Tur til Munkholmen står på planen.


#10

Maverick sa for siden:

Gratulerer, Minerva! :ballonger:

Jeg er den eneste våkne og funderer på hvordan jeg skal få fiksa denne ferien, bilen har punktert og nettet er treigt og ungene har hjemlengsel.

Fikse bil først og stikke på roadtrip kanskje.


#11

Fintdethei! sa for siden:

Har akkurat skysset flokken avgårde for en liten uke. Mor må dessverre være hjemme og jobbe.......:glis:


#12

vixen sa for siden:

Oppe og går her på hytta. Seksåringen, åtteåringen, niåringen og tiåringen styrte seg hjemme alene igår. Da vi kom hjem halv to sov alle pent i sengene sine og da jeg stod opp lekte de på låven. Niåringen hadde lest for ninste og tiåringen sa at klokka var halv elleve klokka ti for han skjønte at de kom til bruke lang tid på legge seg. Jeg og tantebarn drar hjem idag,men kidsa og ungene starter ferien i morgen.


#13

Palmen sa for siden:

Grattis Minerva!

Her er ungene ute og morgenbader mens jeg drikker kaffe. :D


#14

Blånn sa for siden:

God formiddag! Treg morgen her. Vi er hjemme igjen etter Partille cup. Gutta har hatt fine opplevelser og det har mor også. I dag står vasking av klær og pakking på planen. Og strikking i sola, selvsagt. I morgen settes kursen mot Tokyo og Japanferie. Gleder meg til det!


#15

Blånn sa for siden:

Grattis med dagen, Minerva! 40-årene er fine, de!


#16

Divine sa for siden:

Gratulerer, Minerva! Vi er i Venezia. Her er det veldig varmt og veldig folksomt. Er glad vi bor utenfor byen hvor det er rolig og vi kan bade.


#17

Blondie sa for siden:

Hæppi bursdag, Minerva! :fløyte:

Jeg har kommet hjem fra miniutflukt og har måttet innta den sjarmerende ‘aner dere ikke hva som kreves eller gir dere fullstendig blaffen?’-praten med ungdommene som har vært alene hjemme. Huset ser ut som at jeg burde tilbringe dagen i hagen. :mumle:


#18

Maverick sa for siden:

Fant hjul, skifta, viste seg at det, eh, ikke passet helt, så nå kilte hele driten seg fast. Jeg er HELT klar for å vrake denne bilen nå. :mumle:


#19

Candy Darling sa for siden:

God morgen, Norge! Vi har sendt eldste til Bergen, han dro alene helt fra Flytoget denne gangen. :skremt: Sitter og venter på beskjed om at han er trygt mottatt i andre enden. De vokser opp!


#20

Miss Norway sa for siden:

Jepp, og lærer fort, Candy. 12-åringen gjorde dwt samme til England forrige uke. I siste liten husket vi heldigvis å utstyr henne med fullmakt (type «vi foreldre vet om dette, hun er ikke på rømmen!») til immigration. Dvs hun minnet oss på det. Som sagt, de lærer fort! Og oppdatering skjer kun via Snap, type selfie utenfor Ankomst på Heathrow. Fåkke noe mer.


#21

Nenne sa for siden:

Gratulerer med dagen, Minerva! :flagg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.