Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Drikkeflaskene som er på medlemstilbud hos Coop


#2

Isbjørn sa for siden:

Om det ikke er ekte vare, vil se ikke holde like tett like lenge.



#4

Teofelia sa for siden:

De er helt greie. Mer enn gode nok til å forsvare tilbudsprisen, i alle fall.


#5

zinatara sa for siden:

Takk for svar, kanskje jeg bare skal prøve dem. Kostet jo ikke så mye.


#6

IzziCreo sa for siden:

Men drikketuten ser vanskelig ut å holde ren. Kan den plukkes helt fra hverandre? Vi har gått over til helt enkle flasker a la de de har på Ikea, rett og slett pga renhold.


#7

millact sa for siden:

Vi liker ikke den typen. Holder oss til Nike og Tupperware.


#8

Carrera sa for siden:

Jeg har flere av tilsynelatende samme type. Ikke levert av Umbro, men ser helt makan ut i lokket. Veldig fornøyd med de. Greie å holde rene, og jeg vasker alt så nært som gummituten i oppvaskmaskina.


#9

Carrera sa for siden:

Ikke noe problem. Rimelig enkelt system på disse, uten for mye mikkmakk inni lokket. Gummitutenkan taes av, og likedan røret som går ned i flasken. I selve lokket så er det i grunn kun bare en åpning rett gjennom, som låses enkelt når man legger drikketuten ned. Ikke mye hulrom som man ikke kommer til.


#10

IzziCreo sa for siden:

Men vann og såpe kommer vel ikke til inne i tuten?


#11

Carrera sa for siden:

Når den er åpen så kommer vann godt til ja. Renner rett gjennom, og har man en tynn plaskekost, eller en tykk piperenser, så kommer man godt til.

Jeg skyller mine i godt varmt vann sånn til daglig, og hiver de i oppvaskmaskina, med tuten åpen, sånn nå og da. Setter alt, unntatt gummituten, i maskina.

Har hatt flasker med mer avanserte lokk/tuter, som jeg har kastet etterhvert, fordi jeg ikke føler de er rene nok, men disse føler jeg jeg har kontroll på.


#12

Isolde sa for siden:

Synes ikke de var spesielt billige. Ikke så de spesielt gode ut heller. Men så liker jeg ikke typen. Vi bruker stort sett tupperware sine, i alle mulige størrelser. Foretrekker 0,3 men har fra 0,3 til 1l. Ellers så finnes der jo utallige gode billige flasker på markedet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.