Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kindle som plutselig hopper tilbake til starten på bøker

#1

Robyn sa for siden:

Har en Paperwhite, kjøpt i USA for 4 år siden. Har fungert supert frem til nå, men plutselig har den begynt å hoppe tilbake til start i boken mens jeg leser.
Boken er på over 1500 sider og har kapitlene listet opp med link til hvert kapittel på siden jeg kastes tilbake til.
Det er jo fryktelig upraktisk, jeg følger jo ikke med på hver eneste side jeg leser så selv om jeg vet omtrentlig hvor jeg er bruker jeg fortsatt en del tid på å lete meg tilbake.

Kan det evt være noe jeg trykker på selv eller er det en «bug» av noe slag?


#2

Hjertensfryd sa for siden:

Er det ei oppdatering som ikkje går gjennom? Var noko tull med min Kindle for ei stund sidan, men så oppdaterte den seg, og problemet var ordna.


#3

Robyn sa for siden:

Den kan jeg sjekke, takk for tips.
Lurer evt på om det er jeg som er borti skjermen på en sånn måte som gjør at den hopper til starten men syns det er rart om jeg plutselig skulle begynne med det etter så mange år.


#4

zinatara sa for siden:

Det kommer ikke til dit du var dersom du trykker på "sync to furtest page read"?


#5

Robyn sa for siden:

Nei, jeg forsøkte det men da var det den siste siden jeg hadde lest i appen på mobilen som kom opp (side 30, jeg har lest over 400).

Er ingen tilgjengelige oppdateringer, men det har heller ikke skjedd de siste par dagene så jeg kan jo håpe det bare var noe tilfeldig.


#6

Candy Darling sa for siden:

Irriterende, men har du prøvd å trykke «tilbake» når det skjer, så skal du i det minste komme tilbake til rett plass? Den pilen som er oppe i menyen mellom Home og Settings?


#7

Robyn sa for siden:

Den visste jeg ikke om, takk for tips. Skal huske det om det skjer igjen.
Har ikke skjedd på noen dager nå, det skjedde to dager på rappen i starten av uken.
Har forsøkt å trykke litt på skjermen for å se om det kan ha vært noe jeg selv har gjort i vanvare, men det virker ikke sånn.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.