Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Offe


#2

Blondie sa for siden:

Bare hunden og jeg dom er våkne her, vi har til gjengjeld vært det en stund. Blir fine kaffe- og lesemorgener av unger som har skrudd døgnrytme.


#3

millact sa for siden:

To av tre er våkne. Strand i dag også.


#4

Addison sa for siden:

God morgen fra jobbverden! :nemlig: Nedtelling til F, skal ut og spise med vennepar etter jobb, fint å gjøre litt nestenferieting før ferien. Burde vært hjemme og vasket klær egentlig, men er jo grei klestørk om dagen så satser på at det går på de dagene som er igjen.


#5

vixen sa for siden:

Feber og sofa. Skal straks ringe legesenteret for å høre om de har tid til strep.test idag. Kjipt siste uka på jobb før ferien. Er hjemme alene da så er i det minste rolig her.


#6

Trixie sa for siden:

God morgen.
Rolig start på dagen her.
Får besøk og skal på besøk.
Har mest lyst til å ligge rolig på et svaberg men får se hva dagen bringer.


#7

polarjenta sa for siden:

Jeg venter på melding fra søskenbarnet mitt, litt bekymret for alt hun blir innlagt på sykehus.

Lillebror sover, vi får se hva vi finner på når han våkner.


#8

Nenne sa for siden:

Jeg var på jobb 07.30 og har fått gjort masse! :kry:

Mannen min har tatt ferie også denne uka, så i dag var jeg den eneste som var tidlig oppe. To dager igjen!


#9

Tjorven sa for siden:

Vi sitter på toget og forflytter oss fra Tallinn til Pärnu (i Estland). Nå er det klart for noen dager med strand og spa.


#10

Fersken sa for siden:

God morgen! Planen for dagen involverer litt bading og så skal jeg hentet delen til bilen. Det lokale verkstedet hadde ikke tid å se på bilen min før sent neste uke, så da skal min snille bror hjelpe til med å skifte delen.


#11

Miss Norway sa for siden:

Endelig F igjen. Har rodd i nydelig vær i halvannen time, nuh morgenbad og kaffe.


#12

Hjertensfryd sa for siden:

Blei sittande med pusslespillet eg. Kanskje prøve å få gjort noko no?


#13

007 sa for siden:

Siste stranddag i Spania, i morgen vender vi nesen hjemover. Tre uker viser seg å være akkurat lang nok ferie for oss. Til vanlig er det sorg når vi skal hjem etter to uker, etter tre uker er det litt vemodig, men ellers greit.
I kveld er det pizza og fotball på havnen, vi heier selvsagt på England.

Jeg har fremdeles 4 uker ferie igjen, sånn er lærerlivet. Mannen skal på jobb igjen på mandag.
Vi vurderer noen dager i Oslo på NC i juli/august, men siden vi er treig med bestemmelsen er det dyrt meg hotell. Gode tips til rimelig overnatting mottas med takk.


#14

Maverick sa for siden:

Ingenting som å handle på den lokale bittelille Coop-en for å få følelsen av å være på superdyr lyx-ferie! :hehehe: Yikes, så dyrt.

Ellers: dag 7 i fjellheimen. Vi er fortsatt ved godt mot. :nemlig: Isolasjonen preger, men vi finner trøst i å få Glimt av den utenforliggende verdenen med å se på Disney Chanel med tysk dubbing.


#15

Stompa sa for siden:

Sitter på Tegel og blomstrer. Irriterende når jeg skulle ha vært på film-workshop. :mumle: Men i dag har jeg i hvert fall møtt på et hyggelig menneske, så får vi se om hun kan utrette mirakler. :nemlig:


#16

vixen sa for siden:

Fått apocillin og prednisolon etter dagens utflukt til legesenteret. Nå litt mer sofa. Det stresser meg ufattelig mye at jeg ikke får gjort noe av alt som burde blitt ferdig før ferien. I tillegg kjipt å gå pjusk ut i ferie..


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.