Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som kan kunst?

#1

Imma sa for siden:

Kom over et svart/hvitt bilde signert C.Krohg. Er det vanlig med kopier av hans kunst? Signaturen er helt lik som på autentiske bilder laget av ham. Hvordan finner jeg ut om det er ekte/verdt noe?


#2

Madicken sa for siden:

Jeg fikk et maleri sjekket hos Blomqvist i sin tid. Det finnes sikkert også andre kunstforhandlere som tilbyr slike tjenester.


#3

Pelen sa for siden:

Vi har også vært i kontakt med Blomqvist og fått god service derfra.


#4

Teofelia sa for siden:

Christian Krohg må vel være en av de norske malerne som er reprodusert mest, vil jeg tro? Det finnes sikkert en del kopier rundt omkring også.
Er det en tegning, siden den er s/h?


#5

Teofelia sa for siden:

Jeg tror Blomquist tilbyr rådgiving både på telefon og på Facebook, så det kan jo være et enkelt og greit sted å starte.


#6

Tallulah sa for siden:

Hva mener du med bilde? Fotografi eller tegning?


#7

Imma sa for siden:

Ja,tenkte det. Men skal reproduksjoner være signert? Trodde ikke det? Det er en tegning.


#8

Teofelia sa for siden:

De skal vel normalt ikke det hvis det er en skikkelig reproduksjon av et trykk, tror jeg, men hvis det er en kopi av en tegning, vil jo signaturen være med som en del av bildet.

Hvis man avfotograferer noe slikt, vil jo signaturen bli med, naturlig nok. Med forbehold om at jeg misforstår hva du mener.

Hvis du er i tvil, så ville jeg sendt en mail med bilde til Blomquist.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.