Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

Blånn sa for siden:

God formiddag! Vi sitter og dingler på et lokaltog på vei oppi fjellene. Sånn går det når regnet har ødelagt toglinjene ril ekspresstogene. Morsomt med Shinkansen (lyntog) i dag morges. Tokyo har vært veldig bra, nå venter litt andre steder.


#3

Addison sa for siden:

God morgen fra sydenland!! Varmt! Kom i natt, er litt trøtte, men gleder oss innmari til to uker her! :elsker:


#4

Trixie sa for siden:

God morgen fra solkysten :knegg:
I dag skal/må vi pakke til fjellet, det blir helt sikkert kjempebra håper jeg. Litt trøtt enda men det kommer seg nok, gleder meg til en natt uten festival og litt mer søvn. :sparke:

Men nuh, frokost til folket.


#5

Tjorven sa for siden:

Da er vi klare for å utforske Riga. Hele familien må bare stå opp først. Er dette sommeren da snuppa innser at tenåringer kan sove lenge?


#6

Esme sa for siden:

God morgen! Vi er i Cambridge og skal på puntetur på formiddagen. Det er varmt og fint i England for tiden. På mandag henter vi ut en kanalbåt og skal være på kanalene en ukes tid.


#7

Matilda sa for siden:

Så mange spennende ferieturer! Jeg er hagepasser den neste uka, så jeg har ikke så mange andre planer enn å vanne, vanne, vanne, både her og der. Må finne på noe med ungene også, kanskje strand i dag og Oslo-tur i morgen. Har mest lyst til å strikke og høre podcast i den nye utesofaen min hele dagen, men ungene er nok ikke helt med på det.


#8

Appelsin sa for siden:

Så fine små ferierapporter :hjerter:
Jeg er akkurat hjemme fra to uker på farten på Vestlandet og i Danmark, og blir barnløs i løpet av dagen. Er veldig glad for at vi avtalte to uker hver, og ikke mer, jeg kommer til å savne dem sånn. Nyter følelsen av å ha dem i huset nå, de sover over hodet mitt, her jeg sitter i sofaen og strikker.


#9

Frk_Fryd sa for siden:

God morgen!
Nyter rolig kaffemorgen og tenker at jammen er det førsteferieuka på hell! Mannen kommer hjem på onsdag, og da blir det camping i et par ukers tid.


#10

Martis sa for siden:

Ligger og sløver i hotellsengen, men snart må vi komme oss ut og videre. I dag regner det i Lofoten, men yr påstår det skal bli opphold snart. Krysser fingrene for det!

Tjorven: tenåringen her har skjønt dette med å sove lenge, litt slitsomt når resten av familien våkner tidlig...


#11

polarjenta sa for siden:

Her er det avreise fra Sverige. Egentlig er jeg klar for å reise helt hjem, men vi skal være noen dager i Oslo først. Det blir nok fint det også. Vi har hatt en fin ferie så langt iallefall.


#12

Blå sa for siden:

Her i huset har begge tenåringene skjønt det med å sove lenge. Jeg har lest på sengen i en time. Stått opp og løpt en tur. Kommet hjem og dusjet og ryddet kjøkkenet og dekket til frokost. Og nå lurer jeg på om jeg snart skal vekke dem.


#13

Fintdethei! sa for siden:

Jeg drikker kaffe på terrassen, og hviler litt slitne bein etter en fantastisk turopplevelse igår. Kjenner enda på den fine følelsen når vi gikk. I morgen blir det en svipptur til foreldre, før en ferieuke i ytlandet venter.


#14

millact sa for siden:

Min tenåring er akkurat stått opp, ikke helt frivillig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.