Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maffe


#2

Timar sa for siden:

First! Skulle bare mangle, jeg har snart vært våken i fire timer, allerede. Morgenfly, ass, gotta love them.

Dagens plan er bysightseeing, dog usikker på hvilke mengder kaffe og is som kommer til å kreves for å holde humøret på gjengen oppe. :knegg:


#3

ingling sa for siden:

God tur, Timar!

Vi skal pakke oss ferdig og dra mot Lillehammertraktene i dag, så her må det drikkes kaffe etter litt kort og urolig natt. Godt vi er to som bytter på å kjøre!


#4

Selma sa for siden:

God morgen fra Junaiten! Her er det tidlig leggetid etter en flott søndagstur til San Fransisco. San Fransisco viste seg virkelig fra sin fineste side i dag. Mye praktisk som skal fikses i et nytt land så det var godt med en pause i dag og bare være turist


#5

Divine sa for siden:

Gjesp fra jobb. Er ferdig med ferien. Triste greier. :postferieblues:


#6

Avatar sa for siden:

Jeg er også ferdig med ferie, eller nesten i hvert fall. Hadde en uke i mai, og to i juni/juli. Skal muligens ta noen dager i august om været er bra, da vi får låne hytte på Tjøme.
Er helt alene på jobb (i avdelingen min), så her er det meget stille. Blir sånn i to uker. Neste år ønsker jeg meg lenger sammenhengende ferie.

Vondt å sitte er det også. Jeg ramlet fra kaia da jeg skulle fortøye båten i helgen. Gikk bakover og merket ikke en ganske stor høydeforskjell. Ramlet da ned på trinnet under og så ut i vannet. Rumpa mi og korsryggen fikk seg visst en smell. Har helt sort blåmerke der. :au:


#7

Avatar sa for siden:

Selma: Har dere flyttet til USA?


#8

Katta sa for siden:

Jeg har begynt på siste jobbuke før ferien. Mannen har ferie nå og er hjemme og snekrer platting. Jeg sitter på jobb mens sola skinner ute. Tre vaktdøgn og en dag igjen.


#9

vixen sa for siden:

Sitter på berkåk og venter på toget. Endelig frisk nok til å dra! Ikke tipp topp,men bra nok. Gleder meg til å se familien igjen.


#10

Tjorven sa for siden:

Avatar: hos oss er det sånn at det er et krav at vi tar minst tre uker sammenhengende. Fordi vi skal ha et skikkelig avbrekk.

I går var det litt krise. Mannen blir oppringt av broren sin med beskjed om at faren deres var sendt på sykehus i hui og hast. Broren hans er av den dramatiske typen, så vi trodde at svigerfar lå for døden. Ingen fly fra Riga og til øya ute i havgapet var tilgjengelig. Nå ble heldigvis svigerfar sendt rett hjem igjen etter kontrollen. Og jeg håper inderlig at han fikk beskjed om å slutte å røyke!!!!!

Så nå fullfører vi ferien vår (hjem på onsdag), og så får vi se om vi tar en tur til havgapet uka etter. Da skulle vi egentlig bare være hjemme.


#11

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Vi er i Oslo, jeg skal snart finne en trikk å møte en studievenninne. Ellers så har vi ingen planer.

Tjorven; si i fra om det blir tur til havgapet og du har lyst på en kafetur.


#12

Blondie sa for siden:

Vi er hjemme og berget av ting jeg burde gjort bare vokser. Utfordringen er bare at jeg har en bok jeg har mer lyst til å lese.


#13

Tåtti sa for siden:

Jeg er på jobb igjen - ferdig med ferie for denne gang. :sukk:

Nå er eposten gjennomlest, så nå får jeg vel begynne å gjøre noe. :knegg:


#14

millact sa for siden:

Det er fortsatt sommer i sør og varmt, så her går dagene kun til bading og mer bading. Hadde planer om å male både ute og inne, men det er utsatt, sannsynligvis til neste år.

I dag er planen å dra ut til hytten til min bror og bade der.


#15

Pelen sa for siden:

Jeg har ikke begynt ferien enda. Jeg jobber denne uken pluss mandag før det blir ferie.


#16

Tjorven sa for siden:

Polarjenta: du hører definitivt fra meg hvis jeg tar turen ut i havgapet.


#17

Toffskij sa for siden:

Morn! Her er det flyttelass fase 2 det går i. Det begynner å bli temmelig minimalistisk i huset, for å si det sånn.


#18

Divine sa for siden:

Skal dere hjem igjen, Toffen?


#19

Stompa sa for siden:

Jeg har brukt noen timer på morgenkvisten på å lete etter fuglen som katta dro inn på soverommet mitt. :skremt: Finner bare fjær, så jeg håper den er i magen hennes. :nemlig:

Den største ulempen var i grunnen at den planlagte løpeturen ble flere timer senere enn jeg ville - og i dag er det faktisk sommer her! Angret veldig på at jeg ikke tok med vann.


#20

Minerva sa for siden:

Vi kom hjem fra Sardinia i går morges og skal videre til Danmark i morgen...Jommen sa jeg ferie. Vaskemaskinen går varm og samtidig skal huset shines ettersom noen venner skal låne det mens vi er i Ebeltoft. Så nå skal jeg i gang med å vaske kjøleskapet, noe huslånerne selvfølgelig sier at jeg ikke skal gjøre, men som jeg føler meg mest komfortabel med å gjøre likevel...:knegg: Belønningen er at vi kom er hjem til rent og ryddig hus om et par uker. Besøkt faren min hat jeg også, han er heldigvis litt bedre! :hjerter:


#21

Selma sa for siden:

Avatar: Ja, vi skal bo ett år utenfor San Fransisco. Mannen min skal jobbe her ett år


#22

007 sa for siden:

Heldiggris, Selma. Har du blogg som det er lov å få følge? :blafre:


#23

Selma sa for siden:

Kanskje jeg må vurdere blogg, 007😊


#24

Palmen sa for siden:

Jaa Selma!


#25

007 sa for siden:

Ja! Vi vil lese om livet i utlendighet. :hyper:


#26

Nenne sa for siden:

Vi har hatt en fantastisk tur gjennom Buskerud og over Ustaoset til Bergen i dag. Det var så mye å se at det ble mange flere stopp en planlagt og vi brukte vel ti timer på turen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.