Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Schiphol - tips

#1

frukt sa for siden:

Jeg reiser til Bulgaria torsdag og må bytte fly i Amsterdam. Må tilbringe ca 2,5 timer der før neste fly. Tar gjerne imot tips til spisesteder og lignende. Drar fra Stavanger kl 6:00 så regner med at jeg kommer til å være litt trøtt.


#2

vixen sa for siden:

Det er en stor flyplass så 2,5 time går fort. Ikke spist så mye veldig bra mat der, men de har en ok food court med mye forskjellig.


#3

frukt sa for siden:

Har de sushi blir jeg lykkelig. :D
Og gjerne en plass det er litt fredelig hvor man kan slappe av. Tror ikke jeg gidder å dasse rundt så mye.


#4

Stompa sa for siden:

Frøkna byttet fly i Frankfurt på søndag og brukte nesten en time fra flyet landet til ny gate innenfor samme terminal. Schiphol er vel av samme størrelse, så du ender fort opp med mindre tid å fordrive enn du tror. Jeg ga henne klar beskjed om at hun måtte gå til gaten først, og eventuelt finne et sted å spise i nærheten. :knegg: (Hun reiste helt alene men er ekstremt reisevant; jeg stresser likevel.)


#5

Charlie sa for siden:

Rituals har en butikk hvor de også tilbyr manikyr og pedikyr. Mener det er ved D-piren, men mulig de har flere.

Ellers er det et restaurantområde en trapp opp, det er vel litt sånn Food Court-opplegg. Vixen og jeg mener nok det samme stedet. Det er ganske stort, så man kan fint finne et sted å sitte for seg selv, tror jeg.


#6

frukt sa for siden:

Har aldri vært der, men hørt at den er stor, ja. Sikkert lurt å finne gaten først. :ja:


#7

Skilpadda sa for siden:

Jeg leste en gang at Amsterdam er den eneste byen der hovedflyplassen er større enn selve byen. :knegg: (Mulig det var Nederland og «større enn hele landet», jeg husker ikke helt.)

Og det tar jo fort litt tid å komme seg av flyet, og boardingen starter minst en halvtime før avgang, så to og en halv time er ikke så veldig lenge.


#8

millact sa for siden:

Schiphol er en grei flyplass, skal dit selv i morgen tidlig. Vi har spist panini i food courten. Det har vært godt. Ok butikker å kikke. God tur!


#9

Hyacinth sa for siden:

Jeg synes de har veldig mye godt, sunt og variert i food courten. (Det er selvsagt mye typisk junk food også, men det er mye å velge i, og mye fristende i frukt og grønt. Pluss helt OK asiatisk mat, pluss sushi, som du spurte om.)


#10

løve70 sa for siden:

Det finnes en cafe på grunnplanet, i senter på flyplassen. Der har de gode sandwicher og friskpresset juice. Ellers enig med de andre, 2,5 timer er ikke så mye, men du trenger vel ikke gå gjennom passkontroll, så greit med tid bør du ha :)


#11

Teofelia sa for siden:

De har god sushi, faktisk. Det er en vinbar/fiskemat-plass som heter Bubbles Seafood & Wine Bar. Der er det også komfortable stoler og nesten alltid ledige plasser. I området på baksiden av baren er det tilbaketrukket og ganske fredelig.


#12

frukt sa for siden:

Høres perfekt ut. :lykkelig:


#13

frukt sa for siden:

Takk! Gru-gleder meg. :knegg: :ikkemorgenfugl:


#14

millact sa for siden:

Jeg og. Vi må snart legge oss.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.