Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Løffe


#2

Timar sa for siden:

God morgen!

Jeg er visst eneste våkne i ferieleiligheten og ligger musestille så ungene skal få sove lengst mulig. De kommer seg alt for seint i seng om kvelden, tross våre stadige forsetter om å legge dem tidligere.

Ute venter en lang, vakker sandstrand og minstemann har etter nøye undersøkelser funnet passende utstyr for å bygge kule sandslott. Man tar ikke til takke med den første og beste bøtta og spaden, nei! :knegg:


#3

him sa for siden:

Morgen! På ferga på vei hjem. Dpent på om vi greier å kjøre hjem eller om vi må ha en overnatting. Håper vi greier det. Kunne tenke meg en netflix søndag i morgen.


#4

Dali sa for siden:

Morn fra senga. Hele ferieuka forsvant i feber og bronkitt. Kjenner medisinen virker litt bå, så håper å få kommet meg litt ut i dag.


#5

Blånn sa for siden:

:klemme: Dali!

Vi har forflyttet oss fra Hiroshima til Osaka. Her har vi sjekket inn i leilighet og fått på den første klesvasken. Blir nok et par til.


#6

Stompa sa for siden:

Fin morgen i Bodø. Jeg skulle egentlig guide cruiseturister på mini-topptur (Keiservarden for de som er kjent), men det ble avlyst. Liten båt, så jeg tror ikke de fikk nok påmeldte. Helt greit; tar en step-time i stedet, så blir det vel en tur opp på toppen på egen hånd litt seinere i dag. :D


#7

Trixie sa for siden:

God morgen.
Hjemme fra fjellet og det var deilig å sove i egen seng. Idag venter stranda tror jeg. Vaske klær og sløve.
Til mandag går turen til Hardangervidda, gleder meg.
En god lørdag til alle.


#8

Fersken sa for siden:

Straks hotellfrokost før vi skal utforske Oslo.


#9

Toffskij sa for siden:

Pakker fortsatt. :gaah:


#10

Anda sa for siden:

Åttende morgen på hytta. Elsker det. Har sovende familie, hund som er luftet, sol, vind, fersk avis&kaffe. :hjerter:


#11

Martis sa for siden:

Etter to dager med skodde og gråvær er det sol og blå himmel igjen. Så i kveld blir det en fjelltur! Men først «bytur» til Finnsnes. :knegg:


#12

Pøblis sa for siden:

Hundene og jeg alene på hytta. Har drukket kaffe og morgenbadet to ganger. Snart kle på og dra på bokskattejakt i nærmeste by, som har masse antikvariater.


#13

millact sa for siden:

God morgen fra Spania. Samme plan som de andre dagene:Strand og basseng.


#14

ingling sa for siden:

Hallois fra Østfold! Vi har hotellhelg med jentene, startet dagen med bading og nå er det lekeland før mat og ganske sikkert mer bading. Koselig!


#15

Addison sa for siden:

Hei fra Tyrkia!! Båttur med mange badestopp og skumparty var dagens aktivitet. Jeg gløder til tross for faktor 50 og solid grunnlag, må bli flinkere til å smøre på nytt! :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.