Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Freffe


#2

polarjenta sa for siden:

Ahh, deilig å sove i egen seng igjen.

I dag skal jeg pakke ut siste rest, og jeg skal gå meg en tur. Ellers ingen store planer.


#3

Blånn sa for siden:

Vi har besøkt Hiroshima memorial park og museum. Sterke inntrykk!


#4

Frøy sa for siden:

Kinobilletter til M:I 6 med visning på Preikestolen i boks.


#5

Toffskij sa for siden:

Morn. Jeg pakker. Igjen. :gal:


#6

vixen sa for siden:

Jeg skal ta toget hjem igjen idag. Resten blir igjen i varmen i oslo et par dager til. Jeg skal på møte og dugnad i morgen for festival neste helg. Så jeg skal bruke en ferieuke på frivillig innsats.


#7

Tjorven sa for siden:

I går falt mange brikker på plass. Jeg vet litt mer om hvordan jeg skal gjøre vår nye bolig til «vår». Sofaene våre har byttet etasje. Jeg har skjønt hvor vi skal ha gardiner, hvor vi skal ha persienner og hvor vi skal ha lameller. Det har blitt plass rundt spisebordet. Vi fikk besøk av et vennepar som bor 100 meter unna og som er glade for å få oss i nærheten. Snuppa har fått «sminkebordet» hun har etterlyst (i alle andres øyne en helt vanlig pult med speil på). Knerten har fått nettilkobling på rommet sitt.

Og ikke minst - jeg har fått trua igjen på at det var en lur ting å flytte.

Plan for dagen: følge knerten til reguleringstannlegen og stikke innom IKEA for å finne de skapdelene de manglet sist. Kanskje rekker veien badetur i vårt nye nabolag også?


#8

Tjorven sa for siden:

Toffen: de får all mulig medlidenhet fra meg. Pakking er usedvanlig kjedelig og du har flyttet i meste laget det siste året.


#9

Blondie sa for siden:

Vi skal på tur i dag og må følgelig pakke. Jeg hater det, dessverre.


#10

Millen sa for siden:

Morn. Vi skal fortsette å beise hytta og så ser vi hva som skjer. I går ble det både kano og båttur.


#11

Hondacrv sa for siden:

Så fint, tjorven! Er det framleis innafor bygrensene?


#12

Toffskij sa for siden:

Pakking er ekstra gøy når ting skal tredeles. Ikke ta ting som er husvertens, få de riktige tingene til pendlerleiligheten og de riktige tingene hjem. Særlig morsomt er det nå når vi er forbi kasse-og-bil-stadiet og alt må gjøres med kofferter og taxi eller offentlig transport. O fryd!

Jeg kaster og donerer i hvert fall mye. Det skal jeg ha.


#13

millact sa for siden:

Så godt å få avklart slike ting, Tjorven!

Vi skal snart ha frokost og ut på stranden. Livet på Solkysten er deilig. Begge barna fikk kjøpt seg småting i går og koser seg.


#14

Timar sa for siden:

Så spennende å høre om Japan, Blånn!
Og lykke til med pakking og innredning, jeg misunner dere ikke.

Her skal vi samle sammen alt pikkpakket vårt igjen og sette kursen mot nabolandet. Jeg er spent på om strendene i Albania holder det jeg har lovet ungene. :knegg:


#15

Esme sa for siden:

Japan har jeg veldig lyst å reise til, Blånn, det høres spennende ut!

Vi skulle snu båten i dag, en 17 m båt i en 19 m bred elv. Det vanlige er å kjør bauen inn i elvebredden og så kjøre skarpt til den ene siden slik at den snur seg 180 grader. Disse kanalbåtene har man null styrekraft når man bakker sånn at man bakker, kjører skarpt frem og retter opp stillingen før den begynner å gli fremz
Old bloke i båten ved siden av som har bodd på sånn båt i 15 år sa at det var nok for trangt og anbefalte at vi «put the bum into det marina entrance» ved siden av for å få nok plass. Litt tricky båtkjøring som hverken mannen min eller jeg hadde rålyst på og som vanlig løser vi sånt med stein-saks-papir og jeg tapte.

Det gikk egentlig helt fint og jeg synes selv jeg var makeløs til å få smettet hekken inn i den trange åpningen. Så kommer det annen Old bloke og roper at vi må snu på baugen i stedet. Jeg var jo konsentert og responderte ikke noe særlig, og da ropte han det enda mer selvfølgelig. Jeg ble irritert og ropte «Oi! Other Old Bloke in that black boat told us to put the bum in it! Old Blokes need to be in agreement!» Mannen min begynte å le og han gamle mannen også og så sa han at jeg rygget like a Queen.
Så det var det mest spennende som skjedde i dag. :knegg:


#16

Matilda sa for siden:

:knegg:

Jeg skal rydde og ommøblere barnerom. For å få litt fred, satte jeg nye batterier i papegøya til fireåringen. «Fred». :lol: Nå er det to tynne, små stemmer som roper på mamma.


#17

Palmen sa for siden:

:knegg: Queen Esme. Syns jegser det!!



#19

Katta sa for siden:

Esme :knegg:

Vi har omsider ferie og tar på tur nå.


#20

Fersken sa for siden:

:knegg:

Vi er på vei til Oslo og hotellnetter der. I morgen skal vi være turister hele dagen.


#21

Trixie sa for siden:

Heia Esme.

Matilda :knegg:

Vi har akkurat kommet hjem fra fjellheimen, nå venter 2 dager hjemme før fjellheim, uten kids (!) i noen dager venter.

Klesvask og hvile resten av dagen.


#22

Avatar sa for siden:

Jeg er så happy! En av favorittbutikkene mine skal flytte rett borti gata for meg. Det blir såååå bra for nærmiljøet vårt. Det begynner å skje så mye positivt der nå.


#23

polarjenta sa for siden:

Jeg fikk plutselig barnefri. Lillebror hadde lyst til å være med besteforeldrene på hytta.


#24

007 sa for siden:

Vi snekrer terrasse på hyttecampen vår, og jeg må bidra. Jeg finnes ikke handy og dessuten har jeg for lange negler til å sage, skru og løfte. :dramaqueen:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.