Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maffe


#2

Millen sa for siden:

First!

Venter på tekniker som skal komme mellom 8-12. Lurer på når det blir.


#3

mkj sa for siden:

Jobb. (Feriemodus, men det går segkanskje til)


#4

Blånn sa for siden:

Vi har sjekket inn i et tradisjonelt japansk hus i Kyoto. Utrolig kult! Gutta skal sove på matter på gulvet. Mannen og jeg har fått en dobbeltseng.


#5

Millen sa for siden:

Tenk, tekniker kom tidlig! Jippi, jeg hater å bruke en halv dag på å vente på sånt. :glad:


#6

Pøblis sa for siden:

Ligger fortsatt i sengen. Planlegger morgenbad. Siste ferieuke.


#7

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg sitter og jobber meg gjennom må-absolutt-fikses-før-vi-drar-på-ferie-lista. Men i morgen blir det Hellas!


#8

Pappalille sa for siden:

God morgen. I dag skal vi videre og drar til hytta, endelig, da er det ikke mer åtte mennesker stappet inn på 67 kvadratmeter! :gladspøkels:


#9

Avatar sa for siden:

Nok en uke alene på jobb (den siste av to). Tar meg feriedager torsdag og fredag. Det blir digg! Er så sliten av tenåringen i huset og selv om man aldri slutter å være mamma kjenner jeg det skal bli godt at hun skal noen uker til faren nå.


#10

Skilpadda sa for siden:

Morn! Ferdig med ferien og tilbake på jobb. Her var det tomt, gitt! :knegg: Kanskje jeg skal fylle frø i fuglemateren min, så det blir litt selskap her.

Det var ellers et lite innslag fra jobben min på Språkteigen i går, det hørte jeg på på bussen i dag. Morsomt.


#11

Skilpadda sa for siden:

Blånn, så kult! Jeg har veldig lyst til å reise til Japan.


#12

Stompa sa for siden:

Prøver å motivere meg til en løpetur. Det har regnet i natt, og jeg er ikke helt sikker på om det er ferdig. På den andre siden vil jeg gjerne teste de nye løpeskoene nå. :nemlig:


#13

Martis sa for siden:

Pakkedag, for vi skal starte på hjemturen i dag, må bare først kjøpe nytt dekk da vi punkterte på lørdag og dekket kunne bare fikses midlertidig av Viking. :mumle:


#14

ingling sa for siden:

Vi er hjemme og skal være det resten av ferien, PG det føles veldig bra etter mye farting! Klesvask, trening og småærender på planen i dag. Ungene ser ut til å nyte hjemmetilværelsen de også.


#15

Timar sa for siden:

Vi tar en liten pause fra slaraffenlivet på stranda i dag for å besøke Tirana. Det blir spennende å lære mer om kommunistperioden. Albania var visst mer lukket mot omverdenen enn selv Nord-Korea. Fascinerende hva de har fått til i landet siden 90-tallet!


#16

Albertine sa for siden:

Jeg pakker ned bryllupsserviset vårt samtidig som jeg følger intenst med på en veps som insisterer på å være inne. Ting jeg ikke trodde jeg skulle gjøre en mandag morgen.


#17

him sa for siden:

Første dag på jobb. Har kommet meg gjennom 1 mailkonto, 2 chattetjenester, 2 kalendre og er i gang med intranettet. Fragmentert informasjon også på jobb ... Hyggelig måte å komme i gang på da, tror ikke jeg hadde greid å starte med møte i alle fall.


#18

Fersken sa for siden:

Inn i siste ferieuke her også. I dag har jeg hviledag etter gårsdagens langkjøring og over to uker der jeg ikke har hatt et sekund alene.


#19

Tjorven sa for siden:

:sukk: Jeg så frem til en uke ferie hjemme for alle 4. Men i morges stod mannen min opp og dro på jobb, for «jeg trenger jo ikke være hjemme når vi ikke har noen planer». Den mannen er altså helt allergisk mot å være hjemme. :sukk: Vi flyttet inn i ny leilighet for kort tid siden. Vi hardingen lamper og mangler masse skapdører, for ikke å snakke om at vi må kjøpe ny seng og se etter en sofa.

Ja, ja ... dette kunne jeg like gjerne skrevet i gruffetråden. I ren protest så har jeg brukt hele formiddagen på å strikke. Men NÅ ... nå skal jeg skru skapdører. :nemlig:


#20

Blondie sa for siden:

Vi skal på hytta i dag, så det går i pakking og organisering. Ungene må motiveres, det er en fulltidsjobb.


#21

Blånn sa for siden:

Jammen fant vi en festival her i Kyoto. De siste to dagene av en av de største festivalene i Japan. I morgen skal diverse guder fraktes på flåter fra de lokale småtemplenw til et større tempel. I dag var flåtene utstilt og det var fest i gatene.


#22

Appelsin sa for siden:

Jeg er på jobb. Og gruer meg litt til å gå herfra, for da må jeg vaske videre på det der huset jeg solgte. :lei:
Ble nesten blind av å vaske kjøkkenet i går, tror jeg må bytte ut vaskemiddelet jeg brukte..


#23

Matilda sa for siden:

Jeg er aleine med tre barn og to hus, to hager, to store drivhus samt verdens særeste katt; og gleder meg til eiere av hus nummer to/sær katt kommer hjem (snart, heldigvis), og til mannen etter hvert kommer hjem fra jobbtur. Typisk at alle barnevaktene er bortreist, jeg som hadde tenkt å henge meg på ham og surre rundt på museer aleine i fire dager. :trasser: Ungene er ganske uspiselige, og jeg gleder meg til noen andre skal passe dem på dagtid igjen. :sparke:


#24

Matilda sa for siden:

Men jeg har rydda og vaska og lagt ut greier på Finn, i det minste. Begynner å få kontroll på kaoset, mangler bare en masse maling.


#25

Stompa sa for siden:

Jeg venter spent på rapport fra Frøkna om at hun har fått kofferten sin. Hun reiste Madrid-Frankfurt-OSL med SAS i går, og kofferten kom ikke lengre enn til Frankfurt. Det er jo nesten parodisk, etter alt styret jeg hadde med kofferten min tidligere. :rofl:

Denne gangen har de funnet kofferten fort, da. Den skal komme på døra hennes i ettermiddag. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.