Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lær meg å bruke spiralizer!

#1

Hyacinth sa for siden:

Har omsider «fått ut fingen» og kjøpt meg spiralizer. Nå vil jeg gjerne vite alt om hvordan jeg kan bruke den!

Fortell! :)


#2

IOA sa for siden:

Jeg bruker den til å strimle squash, evnt i kombo med gulrøtter, som jeg bruker istedenfor pasta. Freser i stekepanne i et par minutter med litt urtesalt og kanskje en klatt creme fraishe.

Ikke veldig spennende, så jeg henger her for tips.


#3

Hyacinth sa for siden:

Men det var et godt tips! :)


#4

IzziCreo sa for siden:

Min bare ligger i skapet... Jeg får ikke til å bruke den skikkelig. Vanskelig å få skrudd den skikkelig slik at den kutter. Kjipt, for det hadde vært veldig digg å få strimlet ditt og datt. Så kanskje noen har gode tips her?


#5

Hyacinth sa for siden:

Min er veldig liten, for det var det jeg ville ha. Hadde sett meg ut en fra skityver, men så hadde jentungen en tilgodelapp fra Enklere Liv,så da brukte jeg bare den. Vet ikke om den er god eller ikke.


#6

Joika sa for siden:

Jeg har elektrisk fra Kenwood, så den spiser en squash på ca 10 sekunder. Bruker det i hovedsak som "pasta" og i salater.


#7

IzziCreo sa for siden:

Jeg har også en relativt liten en. Tror den er fra Kitch'n.


#8

Hyacinth sa for siden:

Testet den i går. Enkel å bruke, men en del svinn. Måtte skjære grønnsakene smale nok for å få plass nedi dingsen.

Brukte squash, søtpotet og gulrot. Surret i panne med crème fraiche og krydder noen minutter. Det smakte godt, men jeg fikk overhodet ingen spaghettifeeling, akkurat. Det klumpet seg sammen i pannen, så det hele opplevdes veldig kompakt. Mulig jeg hadde for mye i pannen på én gang?


#9

Che sa for siden:

Jeg har brukt squash og kokt det raskt i salt vann. (dyppet i kokende vann)


#10

Joika sa for siden:

Det eneste jeg tenker på er at jeg forsøker å kjøpe relativt rette grønnsaker... :knegg: Så jeg vurderer fasongen i butikken...


#11

Hyacinth sa for siden:

:knegg:


#12

Madicken sa for siden:

Hvordan smakte det - er det for eksempel en grei pastasubstitutt?


#13

Madicken sa for siden:

Da må du nødvendigvis finne deg i et par skråblikk... :giggle:


#14

Joika sa for siden:

De tenker vel sitt ja, når jeg går for Squash...
Normale damer ville jeg nøyd seg med agurk.. :humre:


#15

IOA sa for siden:

Jeg rører mye, og steker til squashen faller sammen. Og det smaker ikke pasta, nei (syns jeg), men fungerer fint som tilbehør til typiske pastaretter, etter min
mening.


#16

Hyacinth sa for siden:

Jeg hadde nok altfor mye i pannen på en gang.


#17

Che sa for siden:

Ja, det har da fortsatt litt tyggemotstand og funker fint. Ikke sånn at det smaker pasta, akkurat, men OK som substitutt


#18

Madicken sa for siden:

Da tror jeg jammen jeg må prøve dette! Jeg visste forresten ikke engang hva en spiralizer var, og innrømmer gjerne at jeg måtte sjekke omgivelsene før jeg åpnet tråden.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.