Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

Albertine sa for siden:

Først? :eek:

I dag er den store flyttedagen. Og i natt skal jeg sove i egen leilighet for første gang. :lykkelig:


#3

millact sa for siden:

Oppe og venter på rask hotellfrokost. Blir godt å komme hjem nå.


#4

Blånn sa for siden:

Vi er på siste hele dag i Japan og har forflyttet oss fra Kyoto til Tokyo. Her skal vi ta inn på et flyplasshotell for å slippe stress i morgen.


#5

Trixie sa for siden:

God morgen.
Hjemme fra fjellet, må hvile bena, ble en veldig drøy dag i går.
Planen for dagen er stranda.


#6

Eia sa for siden:

God morgen! Jeg er oppe tidlig (til meg å være på en fridag), for forfengelighetens skyld. Har frisørtime snart. Gutta sover søtt.


#7

Divine sa for siden:

Lønningspils i går, så jeg er sliten i dag, kjenner jeg. I'm too old for this shit, osv.

Satser derfor på å gjøre INGENTING etter jobb i dag.


#8

annemede sa for siden:

Jogget/gikk til jobb i dag. :stolt: Har fått kaffe.


#9

ingling sa for siden:

Mornings! :kvitre: Jeg fikk karret meg opp tidlig bok til ålpegå en tur før det ble hinsides varmt, så nå er jeg greit fornøyd. :nemlig: Usikker på hva dagen bringer, foreløpig er det barne-TV for jentene og kaffe for meg.


#10

Stompa sa for siden:

Morn. Vi er snart klare for trening. Skal for en gangs skyld kjøre; Frøkna som bor på hybel må øvelseskjøre så mye hun kan når hun er hjemme.


#11

polarjenta sa for siden:

Morn. Jeg har akkurat våknet, helt uvanlig for jeg pleier å være våken i6-7 tida. Vel,vel. Ser ut til at været er bra, så i dag må vi ut en tur. I går hadde vi en skikkelig sløvedag og var bare hjemme.


#12

Blondie sa for siden:

Jeg driver og fjernstyrer en tenåring og jobber med å finne hybel til en annen. Mindre jobb når de blir eldre, liksom. :knegg:


#13

Timar sa for siden:

God morgen fra Albania. I dag pakker vi sammen og kjører tilbake til Montenegro.

Det var bare EN pannekake igjen på hotellfrokosten, og jeg sa til minsten at da fikk han og søstera få halvparten hver. Plutselig var hele pannekaka spist. Unnskyldning: " Jeg visste jo ikke hvor halvparten var!!!"

:knegg:


#14

Martis sa for siden:

Fortsatt på hjemreise, dekkproblemer gjør at vi er stuck i Mo, men får heldigvis nye dekk i ettermiddag, må bytte to, da ingen har dette utrolig sjeldne og spesielle dekket som fulgte med bilen fra forhandler. :mumle: Jaja, får sjekket ut Mo i det minste. :knegg:


#15

millact sa for siden:

På Schiphol. Blir deilig å få sove i egen seng i natt.


#16

Selma sa for siden:

Her har vi ikke kommet lengre enn til frokosten. Vi er fortsatt i Palm Springs og det er fortsatt hetebølge. Svett! 48 grader midt på dagen er heftig. Temperaturen synker ikke til under 40 grader før rundt midnatt så det er rett og slett for varmt å sitte ute på kveldene. Aircondition og basseng er redningen!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.