Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har dere TV-abonnement?

#1

Storm sa for siden:

Det lurer jeg på i kveld. Get-boksen er så ofte vrang, at jeg ender med å heller sette på NRK-appen, eller Netflix. Ser lite på TV, og tenker at jeg kanskje kunne klart meg uten Get-TV og spart en del penger hver måned.

Så fortell hvordan dere ser TV, og hva dere evt har isteden av abonnementer (TV2 etc).


#2

Fersken sa for siden:

Vi har Get og betaler via husleia/fellesutgiftene i borretslaget. Nå bruker vi stort sett Apple-TV og har Get-app der sammen med Netflix, HBO, NRK og NRK Super som er de appene som blir brukt jevnlig.


#3

Che sa for siden:

Bruker Get-appen veldig mye. Ser sjelden på TV «realtime»


#4

-ea- sa for siden:

Borettslaget har gitt oss den største boksen fra Canal Digital, så har ikke noe valg.


#5

Teofelia sa for siden:

Nei, det har vi ikke hatt på mange år. Vi klarer oss lenge med Netflix, HBO og NRK.


#6

zinatara sa for siden:

Nei. Vi regnet på det og sa opp TV-abbonementet. Vi hadde det mest fordi mannen ville se premier league, men kom frem til at vi sparte 5-600 kroner i måneden på at han skaffet seg en sumo pakke i stedet. Vi hadde Netflix og Viaplay fra før og har nå også sumo og hbo nordic. Ungene var litt sure pga. manglende Disney channel og nickelodeon, men det ble fort glemt.


#7

millact sa for siden:

Ja, har Canal Digital.


#8

Input sa for siden:

Nei, har ikke hatt siden jeg flyttet hjemmefra i 2001. Vi har Netflix, HBO og TV2 Sumo, men ikke nødvendigvis alt samtidig.


#9

Storm sa for siden:

Men jeg må jo se håndballjentene! TV3 som har rettighetene til EM, kjøper jeg bare Via-et-eller-annet den perioden jeg trenger det da, eller?


#10

amylin sa for siden:

Ja, men bare fordi borettslaget har det. Ser ikke TV i real time lengre. Har Netflix, Viaplay. HBO nordic og TV2 sumo. Hadde Amazon Prime, men sa det opp.


#11

Myria sa for siden:

Ja, vi har Get. Vi har også Netflix, men vi voksne ser mest TV. Det er ikke så ofte jeg finner noe interessant på Netflix eller de andre streamingtjenestene vi har prøvd.


#12

Elise sa for siden:

Ja det har vi. Har vurdert å kutte ut, men ikke landet på det enda.


#13

Pingis sa for siden:

Jeg er veldig glad i lineær-TV, men tilhører en utdøende rase.


#14

Matilda sa for siden:

Jeg er egentlig glad i lineær-TV, men vi ser så lite på det, så da Canal Digital økte prisene igjen nylig, sa vi det opp. Vi ser NRK, noe SVT, noe DR-TV, og mye Netflix via Apple-TV, og det meste av det vi ønsker å se er tilgjengelig i appene.


#15

Maverick sa for siden:

Jeg er med Pingis.


#16

Snippa sa for siden:

Japp. Har Get hjemme og riks-tv på hytta.


#17

Polyanna sa for siden:

Epleboks og netflix, NRK, tv2 sumo og hbo (via AirPlay).

Finner det utrolig fascinerende å se lineærtv hos foreldrene mine, svigers og hoteller. :knegg:


#18

Timar sa for siden:

Jeg ser lite på tv, og det er ikke så ofte jeg kommer i gang med å se serier på Netflix/HBO, så jeg syns det er deilig å kunne hive meg ned i sofaen og zappe på gamlemåten de kveldene jeg trenger kjapp underholdning. Vi hadde nettopp diskusjonen hjemme, og jeg innser at det er dyr moro å ha kabel-tv så lite som vi bruker den, men jeg er ikke klar for å gi slipp helt enda.


#19

polarjenta sa for siden:

Ja, jeg har parabol fra canal digital, skal endre til den billigste pakken. Ser en del på tv og liker det, så kommer nok til å beholde parabolen en stund til.


#20

Tallulah sa for siden:

Vi har, men det er kun fordi det er innbakt i husleia.


#21

millact sa for siden:

Samme her. Tror prisen på internett går opp om jeg kutter vanlig tv, så ikke sikkert det lønner seg. Jeg ser på NRK, yngste ser på to andre kanaler.


#22

Nenne sa for siden:

Vi har Canal digital og lurer på hvorfor i grunnen. Vi kommer nok til å endre etter hvert.


#23

Millen sa for siden:

Samme her.


#24

Blondie sa for siden:

Vi har, men det er fordi mannen tviholder på det. Jeg ser svært sjelden på lineær-TV, bruker epleboksen.


#25

Darth sa for siden:

Vi har altibox via borettslaget, og jeg er egentlig ganske fornøyd med det selv om jeg ser lite tv. Har i tillegg netflix, viaplay og HBO (HBO via altiboxen).


#26

Albertine sa for siden:

Jeg elsker lineær tv og har nettopp ordnet ny getbox. Ser ikke så mye på serier.


#27

Chablis sa for siden:

Ja, det har vi og det kommer vi ikke til å kutte ut.


#28

star sa for siden:

Har ikke noe valg siden vi må ha via BRL.


#29

Wingman sa for siden:

Har altibox tv via husleien, opptaksmulighet på dekoderen og PL kanalene. Bruker tv mye. Viaplay litt, sa nylig opp HBO fordi jeg ser mest vanlig tv.


#30

Floksa sa for siden:

Kun NRK og Netflix. Vi voksne ser knapt TV. Men når vi ser, ser vi NRK via app.
Vi har aldri hatt TV abonnement.


#31

Drømmedama sa for siden:

Vi har! Det er nesten bare jeg som ser på vanlig tv. På kjøkkenet mens jeg lager mat eller baker eller no. Jeg liker egentlig lineær tv og har som forsett å se mer på tv.


#32

Magica sa for siden:

Vi har også via borettslaget, canal digital. Har også en apple-tv og ser mye på netflix, litt hbo.

På hytta vår, der vi nesten bor halve året har vi bare nrk og klarer oss strålende. Er nesten bare det vi ser på uansett. Der har vi en chromecast og kan se netflix etc, men også alt på canal digital siden vi har det hjemme via T-we appen. Noe vi egentlig aldri gidder.


#33

Sissel sa for siden:

Vi har gått over til kun streaming TV, og det er helt herlig. Har Netflix, TV2 Sumo og Dplay i tillegg til NRK. Det tilfredsstiller våre krav. Det eneste vi av og til så på før som vi ikke lenger har er TV3, men det er ikke noe tap egentlig. Må vel ha apple TV tror jeg, men sånne ting må jeg innrømme at det er mannen som tar seg av.


#34

Storm sa for siden:

Da har jeg faktisk avbestilt Get! Regner med det skal gå fint uten. Må vel ha TV3 for å se håndballjentene, og kanskje TV2 også. Sparer uansett en del penger hver måned. :)


#35

jolie sa for siden:

Jeg bor såpass langt unna nærmeste koblingspunkt for kun internett at jeg må ha via kabel (og derfor ha tv-abonnement) for å få nok hastighet til at vi kan bruke nettet slik vi bruker det i dag. Det er vel mulig å skille tv og internett også hos kabeltilbyderne i dag, men mener å huske at jeg sparer veldig lite på det.


#36

Blåbær sa for siden:

Kuttet lineær-tv for mange år siden. Har nå Netflix fast, også varierer vi litt i mellom Sumo, HBO og Viaplay utenom.


#37

Bomull sa for siden:

Har Riks-TV, men selv ser jeg aller mest på Netflix, Flixify eller HBO.


#38

GinaK sa for siden:

Har akkurat byttet til kanal digital. Har også Hbo og Netflix.
Det er mannen som styrer med dette og okkuperer TVen til det han vil. Jeg ser nesten ikke tv, kun tv2 nyhetene innimellom.
Blir muligens annerledes når vi får et ledig rom siden vi holder på å innrede kjellerrom for eldstemann og mannen kan spille PS på ekstrarommet etterhvert .

Jeg ser litt NRK og Netflix på mobilen min.


#39

Charlie sa for siden:

Tv-abb. var nøkkelen til i et hele tatt å få lagt kabel til dette huset, og få bredbånd, så vi har altibox og er fornøyd med både lineærtv, apper og internettet. :ja:


#40

løve70 sa for siden:

Vi har gammeldags TV, men bruker det aldri. Det hender vi buruker Get-appen - da kun til sport, samt HBO. Hadde egentlig tenkt å si den opp før jul ifjor, men så fikk vi et greit tilbud fra Get og bestemte oss for å beholde det et år til - egentlig kun fordi HBO var inkludert. Vi har Netflix, Viaplay og TV2Sumo utenom.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.