Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maffe


#2

Sol sa for siden:

Vel ombord i toget på vei til Stockholm med døtrene. Ettersom vi ikke er utsovet etter Dana Cup er stemningen virkelig på topp! :knegg:


#3

Fersken sa for siden:

Første dag på jobb etter F. I dag gikk det greit å stå opp, kjenner jeg meg selv rett så blir det betydelig verre i morgen. :knegg:


#4

Martis sa for siden:

Første jobbedag her og, men sjokket blir betydelig redusert av at jeg sitter i sofan hjemme med den forstuede ankelen høyt. Er nok hvertfall et par dager før jeg vil kjøre og være rett opp og ned på kontoret.


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg er også på jobb i dag, men jeg skal ha en usedvanlig myk start. Halv dag i dag, for å få med meg to kamper på Norway Cup. Og i morgen skal jeg gjøre dugnad på nevnte cup midt i arbeidstida. Sjefen var bare glad til over at jeg kunne bruke opp litt avspaseringstid når det allikevel er rolig på jobb.

Men jeg kjenner jo at det er bittelitt tungt å komme i gang, og foreløpig sitter jeg her helt mutters alene.

Jeg kan jo starte med å hente meg en kaffe.


#6

millact sa for siden:

Jeg er også på jobb, første dag. Har spist frokost her og hatt flere kopper kaffe og leser mailer. Er aldeles ikke klar for dette.


#7

Millen sa for siden:

God morgen, trenger kaffe.


#8

Blånn sa for siden:

God morgen! Oppstart på jobb igjen for meg også, men foreløpig en rolig start siden jeg skal kjøre minstemann til bussen til Hudøy.


#9

Eia sa for siden:

God morgen! Oppstart på jobb her også, men her er det såvisst ikke rolig. Kø av ordre som skal ekspederes og/eller produseres. :glis:

Starter dagen med å få oversikt over ordre og råvarer, og så starter jobben med å finne ekstrahjelp et par måneder. Det blir den vanskeligste jobben, kjenner jeg.

Opp med ermene, kjør på! :yessir:


#10

Timar sa for siden:

Vi er snart på flyplassen i Dubrovnic etter grensepassering på morgenkvisten. Vi sto lenger i kø enn antatt, men vi rekker da flyet. Bare kvitte oss med den fine, knallblå leiebilen først. Snufs.


#11

annemede sa for siden:

kaffe og så til arbeif


#12

Stompa sa for siden:

Jeg venter på havregrøten som står i mikroen. Skal snart ut og løpe, deretter nyte de to siste dagene med Frøkna hjemme. :elsker:


#13

ingling sa for siden:

Vi skrur oss gradvis om til hverdag, men ungene starter i SFO og barnehage i morgen og vi voksne skal først på jobb onsdag, så ikke helt alvor ennå. Jeg har konstatert at jeg har glemt passordet på jobb-PC, så det tyder vel på at jobben har vært lagt vekk litt. Ut og fikse forskjellig til ungene i dag, og ellers kose oss med siste feriedag sammen.


#14

millact sa for siden:

Det regner her i sør, fantastisk rett og slett.


#15

Matilda sa for siden:

Her er feriefølelsen over, sjøl om jeg har mer ferie igjen. Mannen er inne i sin andre jobbuke, men i det minste er han hjemme denne uka, og ikke i utlandet. Gutta er levert i barnehage og på SFO etter fem ukers ferie, de har kjeda seg så vanvittig den siste uka, så jeg tenker det er helt greit. Jeg skal liksom rydde, lese meg opp på jobbgreier og pusse og male alle sommerens byggverk. Først kaffe og litt furting over at sommeren er slutt. :knegg:


#16

Matilda sa for siden:

Og 17 grader kjennes plutselig iskaldt ut. :what:


#17

Skilpadda sa for siden:

Det er overskyet. :hjerter: Det var helt levelig temperatur på soverommet både i natt og i morges, og helt greit på kontoret også nå.

Men er det noen som vet hvor mye det egentlig regnet i Oslo lørdagsnatten? Det kan ikke ha vært så veldig mye.


#18

millact sa for siden:

Her regner det nå jevnt, deilig lyd og vi trenger det så veldig. Eneste minus er at jeg ikke tok med jakke på jobb.


#19

Tjorven sa for siden:

Det var faktisk godt å ha på sommerdyna i natt. Det er første natt på veldig lenge jeg har følt noe som helst behov for den, gitt.


#20

Anda sa for siden:

Syklet til første dag på jobb etter F, men etter en smertefull natt. Noen ganger er det dritt å ha en kranglete 46 år gammel kropp.


#21

Candy Darling sa for siden:

Jeg kan fortelle at det regnet et halvt kjøkkenglass lørdag kveld og natt, Skilpadda. :knegg: Ca 40 mm, anslår jeg.

Det er så vondt å snu døgnet, ass. Og ikke fikk jeg kaffe og dealeren min på jobb har sommerstengt og maskinen som lager vond kaffe er nede og jeg la igjen bankkortet i parkeringsautomaten på Kadettangen da jeg leverte kiden på Sjøleir. Jarra.


#22

Maverick sa for siden:

Toåringen argumenterte heftig for å være med på jobb i stedet for å dra i barnehagen i dag ("men jeg har ikke matboksen min! Jeg må jo ha matboks!"), så her er det yet another day at the office med Batman på Netflix som akkompagnement til jobbinga.


#23

Eia sa for siden:

Da har vi oversikt over ordre og råvarer, så nå er det bare å plukke og produsere! Tjo hei hvor det går - og så første dag etter ferien, da gitt. Makan!


#24

Blånn sa for siden:

Jeg trodde jeg var alene på jobb (bortsett fra håndtverkere, rengjøringspersonell og vaktmesterrling), men nå dukket it-fyren opp.


#25

polarjenta sa for siden:

Jeg har vært innom jobb og spist lunsj med inspektør og avtroppende rektor, koselig det.

Her er det altfor varmt, 30 grader er ikke noe for meg, og det føles varmere enn når jeg var på østlandet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.