Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trille med babyen vendt mot den som triller

#1

Engasjert sa for siden:

Jeg spør for ei som ikke bor i Norge, og som har behov for ei trille som skal brukes helt fra babyen er nesten nyfødt. Det må derfor være mulig å legge ryggen helt ned. Plass til voksipose o.l er ikke aktuelt.

Trilla må være så lett at den kan tas "under armen", samtidig som hun bærer babyen i bæresele. Det er dårlig med veier som kan trilles på enkelte steder, derfor må trilla kunne bæres.

Det er lett å finne en trille, men vanskelig å finne en som har babyen vendt mot den som triller. Trillene som kjøpes i det landet der hun bor, har bortvendt baby/barn.

Trilla skal kjøpes i Norge eller på nett fra Norge.

Noen som har sett ei trille som svarer til disse kravene?


#2

Cauchy sa for siden:

Bugaboo bee tror jeg har vendbar sittedel og full liggestilling.


#3

Matilda sa for siden:

Jeg hadde en Quinny Zapp Xtra som svarte til kriteriene (men til mitt bruk var den upraktisk, så jeg har vel ikke akkurat skrytt av den her inne).


#4

Bomull sa for siden:

Bugaboo Bee er mitt beste tips. Den kan du til og med få bag til. Den er jo litt bredere enn en paraplytrille sammenlagt, men veldig lett og nett allikevel. Har just kjøpt den selv inkl. bag som ekstravogn/trille/reisetrille til babyen jeg venter nå i august.

Sammenlagt, men altså fhv lett å bære:


#5

Isolde sa for siden:

Baby Jogger City Tour Lux


#6

GeekyGirrrl sa for siden:

baby zen yo yo, med nyfødtbag. :)


#7

Engasjert sa for siden:

Tusen takk - tipset er videresendt :-)

(får ikke sendt deg prikk)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.