Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bildedelingstjeneste

#1

Bergensis sa for siden:

Har nokon tips til bildedelingstjeneste der eg kan dele eit utvalg av bilder med familien? Dvs. ikkje alle som ligger på telefonen. Og at dei også kan legge inn dei bildene dei vil dele med oss andre.


#2

My sa for siden:

Google fungerer greit synes jeg. Har flere delte album der, som jeg deler med familiemedlemmer og venner, etter ferieturer, feiringer o.l. vi har vært på sammen, der vi alle har lagt inn bilder.


#3

Nyx sa for siden:

En lukket (hemmelig) Facebook-gruppe?


#4

Bergensis sa for siden:

Eg skal lage ei fotobok, med bilder frå fire-fem ulike fotografar. Det må fungere sånn at eg kan laste dei bildene eg vil ha inn i eit program for laging av fotobok, feks. Fotoknudsen eller Japan Foto


#5

My sa for siden:

Fra google kan du i allefall laste ned til egen pc, og derfra dit du vil. Har brukt Dropbox tidligere, men synes google foto er enklere, så nå bruker jeg bare det.


#6

him sa for siden:

Jeg - som my - er glad i google foto, for deling. Det er lett å dele, redigerer på rettigheter, slette, sette innstillinger og ha oversikt over hva du har gjort. Det er ikke redigeringsmuligheter, men mulighet for nedlasting på PC og mobil for programvare og apper.

Satt faktisk akkurat å delte noe på FB fra google foto bare for å se hva jeg kunne gjøre. Veldig lettvindt synes jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.