Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan fjellstøvlene mine repareres?

#1

allium sa for siden:

Jeg var på vei opp et fjell som var ren steinrøys, og selvsagt løsnet sålen. Flaks at jeg hadde sko i sekken.

Men jeg liker støvlene mine. De er 10 år gamle, godt inngått og passer foten min. Er det mulig å fikse dette? (se bilde) Og hvem kan evt. gjøre det, noen som vet om en god skomaker i Oslo-området? Jeg tør ikke selv, da løsner det bare igjen, denne gangen en gang jeg ikke har alternative sko i sekken.


#2

Candy Darling sa for siden:

Jeg ville tatt dem med til en sportsbutikk som fører merket. Jeg antar at det ikke kan limes på, men at de må vulkaniseres eller hva det nå heter, og det tror jeg ikke vanlige skomakere gjør?


#3

allium sa for siden:

Det tenkte jeg ikke på. De er kjøpt på Sport1 i Storgata, og jeg fikk god service så da sjkeker jeg om de kan hjelpe.


#4

arrow sa for siden:

Joda, en vanlig skomaker vulkaniserer og limer slike såler. Man kan gjøre ganske mye med fjellstøvler. selv den moderne type sammensatte / støpte såler. Jeg har sett de helsåle med ny Vibram gummi under, sy sømmer som er gått opp på de mest utigjengelige steder. Det er ikke sikkert en flikkbar vil gjøre like grundig jobb, men en med et fullt utstyrt skomarkerverksted vil ikke ha problemer. Det meste er brukt og kast i våre dager, men er støvlene i god stand ellers er det verd det.


#5

Palmen sa for siden:

Skomakeren på Majorstua langs Ring 1 mot aullevål er den beste jeg vet om i Oslo.


#6

Joika sa for siden:

Så lenge flatene er hele og fine, så vil jeg tror at det er grei skuring.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.