Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

New York Times - anbefaling

#1

Pøblis sa for siden:

Jeg har abonnert på nettutgaven av New York Times siden trump ble president. det er en helt fantastisk avis - massevis av nyhetsstoff, kulturstoff, mat. livsstil - you name it.

NYT lager også podcasten The Daily - med Michael Barbaro - som er utrolig bra - en veldig fin måte å holde seg oppdatert på amerikansk politikk på.

Og nå ligger dokumentaren Ett år med Trump på NRK-nett-TV. Fantastisk bra dokumentar i fire deler om Trumps første år som president sett fra NYT-redaksjonen(e). MÅ sees!

tv.nrk.no/serie/new-york-times-et-aar-med-trump/sesong/1/episode/3/avspiller


#2

Teofelia sa for siden:

Takk for tips. Jeg har abonnert på Washington Post like lenge, og er også veldig godt fornøyd.


#3

nolo sa for siden:

Jeg vurderer å abonnere på en av disse også. Viktig å støtte opp om god journalistikk i disse tider. Takk for påminning.


#4

Hønni sa for siden:

Enig i anbefalingen. Vel verdt pengene!


#5

Tallulah sa for siden:

Jeg har faktisk tatt opp et papirabonnent på NYT! :what: Det koster 166 for tre måneder, etter det går jeg over til digitalt. Vanvittig deilig timeout hver dag. Og bonus: lett for Hiawata å plukke opp og bla litt i.

Akkurat nå krangler jeg litt med kundeservice, de har nemlig hyret et distribusjonsbyrå i Oslo som syns levering på gaten utenfor blokka er fin-fint, i stedet for å benytte seg av avisbudene.


#6

Strå sa for siden:

Jeg har abonnert på NYT-nett siste 3-4 årene. Det er ikke hver dag leg leser det da, men det er uansett verdt pengene. Det at både Helten og en til i familien kan bruke nettutgaven til samme pris er også et pluss.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.