Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken juicepresse til hageeplene?

#1

Mei sa for siden:

Eplehøsten i hagen er relativt beskjeden, men stor nok til at jeg vil bruke frukten fornuftig. Vi har tidligere bakt kaker, tørket eplebiter og laget saft i saftkoker. Det er saften som har vært størst suksess tidligere, men jeg innbiller meg at en juicepresse må være bedre og mer effektiv. Ser det finnes presser i alle prisklasser og størrelser. Er ikke interessert i noen superpresse, den vil kun bli brukt en gang i året. Likevel må den fungere greit. Er det noen som har en å anbefale?


#2

Polyanna sa for siden:

Kan jeg haike med tråden din og spørre: hvis man presser eplejuice i juicepresse, hvordan oppbevarer man da? Vi pleier å levere 100-200 kg til pressing, men det hadde vært gøy å lage noe selv også. Har en presse omtrent som denne: www.kitchentime.no/no/p/fashion-rasaftsentrifuge-hr1836-alu?utm_source=kelkoono&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_content=10021189&utm_term=Hem%20och%20trädgård%20%3E%20Kök%20och%20matsal%20%3E%20Köksutrustning%20%3E%20Juicepressar

Den lager god juice.


#3

Mei sa for siden:

Jeg fryser saften jeg lager. Vet at naboen tilsetter atamon og kun oppbevarer den kjølig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.