Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Redken All Soft?

#1

Nera sa for siden:

Funker denne serien på hår som består av mange tynne hårstrå som floker og filtrer seg ekstremt lett? Eller vil håret bare bli flatt og ekkelt?

Dette gjelder frøkna, som har langt hår nesten til korsryggen, som floker seg helt ekstremt uansett hva vi gjør. Jeg bruker både wet brush og kam, men ofte preller det bare av.


#2

Joika sa for siden:

Jeg synes den er ok. Bruker hårkuren. Kjøp på apoteket evt (Apotek 1), der er den billigst.


#3

IzziCreo sa for siden:

Ja, absolutt. Den er super mot håret og floker. Blivakker og Blush er gjerne rimelige.


#4

Drømmedama sa for siden:

Absolutt et greit valg. Sebastian Penetrait er enda bedre. Rimeligere/lettere tilgjengelig er proteinvarianten til bjørn axen hos vita.


#5

Niobe sa for siden:

Jeg synes den fungerer bra. Jeg har hår til korsryggen, og siden jeg sitter/ligger mye på det, så filtrer og floker håret seg lett. Sebastian sin er enda bedre, men ikke så mye bedre at jeg synes det er verd prisforskjellen. Jeg kjøper ofte Redken på tilbud på Blush.


#6

IzziCreo sa for siden:

All Soft Mega mask til å ha i etter er også gull!


#7

Nera sa for siden:

Proteinkurer er primært for hår som er behandlet kjemisk, så det er nok fukt hun trenger. Sebastian Hydre har vært ok, og jeg har fått tips om Matrix Biolage Hydra Source. Akkurat nå er det nok litt ekstra krise pga mye bafing i klorvann nå i ferien.


#8

IzziCreo sa for siden:

Når håret floker seg lett er det også smart å ha en wet brush i dusjen etter å ha hatt i balsam (før man skyller den ut). Og kun trykke håret lett med håndkle når man skal tørke og ikke rufse det til (men det gjør hun helt sikkert fra før).


#9

Lavender sa for siden:

Vi har brukt All Soft hårkur, men synes at Aveda damage remedy gir glattere hår. All Soft balsam synes jeg ikke er så effektivt, da er Define Argan balsam butikken like god til en mye lavere pris. Men i år har vi brukt organisk kokos olje om natten, som gir silkeglatt hår etter vask. Vår olje har luktet og klisset veldig lite.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.