Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Isfri innkjørsel, varmekabler??

#1

Pegasus sa for siden:

Varme under brostein, noen som har peiling på sånt?

Greia er at brosteinene her må byttes uansett. Og jeg lurer på om varmekabler er noe å vurdere i det hele tatt, når alt likevel skal tas opp. Det er snakk om ca 50 m2. Vi bor i et snørikt område, for å si det mildt.


#2

frukt sa for siden:

Det fungerer ihvertfall bra i en av gatene i Stavanger. :jupp:


#3

meisje sa for siden:

Kjenner flere som har. De har gjerne kabel i hjulsporene som de slår på ved behov. Strømregningene vil nok bli ganske høye hvis dere legger kabel på 50 kvadratmeter.


#4

Pegasus sa for siden:

Snakket med en kjenning som driver elektrikerfirma, og han anbefalte det ikke. Så vi slår det nok fra oss, ser det ut som. :sukk:


#5

Teofelia sa for siden:

Vi har vurdet det, men alle jeg har snakket med bare rister på hodet og sier «Hjelp, det blir dyrt!». (Ikke selve kabelleggingen, men de påfølgrnde strømregningene etterpå.)


#6

Charlie sa for siden:

Det kunne jeg godt tenkt meg. Skal skaffe det når jeg også får råd til stor garasje med sånn ryggefri snurreskive som bilen står på. :blånn:


#7

Pegasus sa for siden:

Charlie :rofl:

Elektrikeren mente det var råflott, såeh... Han har nok et poeng der. :humre:


#8

meisje sa for siden:

Jeg. Må legge til at de jeg kjenner gjerne har bratt innkjørsel.


#9

Musemus sa for siden:

Vi har bratt innkjørsel og varmekabler. Det fulgte med huset da vi kjøpte for to år siden, så vi har ikke brukt dem. Ser for meg en hinsides strømregning!
Men naboen her snakka om at kablene tinte isen/snøen akkurat i hjulsporene, men at alt la seg nederst i oppkjørselen istedenfor. Vi har som sagt ikke prøvd, og tror ikke det blir brukt noengang heller.


#10

Polyanna sa for siden:

Helt ærlig så syns jeg det er en nesten umoralsk bruk av energi. :sorry: Selv om jeg har forståelse for at det er nesten nødvendig i bratte innkjørsler. Investere i en god snøfreser og salt/sand i stedet?


#11

Teofelia sa for siden:

Jeg er enig. Vi parkerer i veien i stedet for å kjøre ned til huset i vinterhalvåret. Eneste grunnen til at jeg i det hele tatt har tenkt tanken, er fordi jeg har foreldre som begynner å dra på årene og som ikke er like stødige på beina lenger, så det ville eventuelt ha vært aktuelt å bruke når de skulle på besøk. Også har jeg tenkt på det i forhold til hvis-så-fremt-i-fall behov for rullestol eller rullator i en fjern fremtid. Men jeg har vel landet på at i slike tilfeller må vi nok heller selge huset. Det er jo heller ikke så rullestolvennlig akkurat.

#12

Polyanna sa for siden:

:humre: Du er sånn scenariotenker som meg, du. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.