Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Offe


#2

Anda sa for siden:

Gjeeeesp! :juhu:


#3

celebelen sa for siden:

Tidlig på jobb, og reiser tidlig for å hente barn på sommertur. Må vel jobbe litt i mellomtiden, selv om motivasjonene ser ut til å ha blitt hjemme i dag. Først: kaffe!


#4

Trixie sa for siden:

God morgen. :gjesp:
Også tidlig på jobb.
Ut å spise med ei venninne senere idag.
Her må det også jobbes så det er bare å brette opp ermene.


#5

Millen sa for siden:

:gjesp: herfra også.


#6

Eia sa for siden:

:gjesp:

God morgen. Litt kontortid, så ut i produksjonen og pakke, pakke, pakke, pakke. :jupp:


#7

Timar sa for siden:

Gjeeeesp, ja. Jeg fikk avlevert et barn til besteforeldre i går, så blir en rolig uke. Fredag skal vi på Øya. Jeg var der for første gang i fjor, i høljregn. Gjett hvordan værvarselet er nå da. :mumle:

Nuvel, noen møter og kaffekopper skal unngjøres før jeg skal bli søkkblaut igjen.


#8

Fersken sa for siden:

Jeg er på vei til jobb, senga var så innmari god og det var lite fristende å stå opp. :gjesp:
Det er spillefri I kveld, det skal bli godt kjenner jeg.


#9

Mex sa for siden:

:gjesp:
Hardt å stå opp i dag syns jeg.
I dag er planen å starte på oppussing av stuen. Veggene skal males, men før jeg kommer så langt så må de vaskes, gamle skruehull må sparkles og pusses, gulvlister fjernes og andre lister og karmer maskeres.


#10

Blånn sa for siden:

Jeg kommer visst ikke igang på jobb i dag.


#11

Stompa sa for siden:

Har endelig fått katta av brystet sånn at jeg kunne stå opp. :knegg: Nå må bare havregrøten synke litt, så blir det løpetur.


#12

polarjenta sa for siden:

Jeg har akkurat våknet, sover visst lengre og lengre hver dag. I dag skal jeg gå meg en tur og jeg må vaske litt klær og legge sammen klær.


#13

tink sa for siden:

Rart hvordan evnen til å sove lenge utvides jo nærmere jobbstart man kommer. Jeg er på jobb igjen og er i god gang med å forberede høsten som plutselig kommer.


#14

Albertine sa for siden:

Jeg vurderer å prøve meg på å henge opp gardiner i dag. Det innebærer boring i gipsplater, gipsskruer og vater, og jeg kjenner at jeg kvier meg. Men skal jeg bo alene og klare alle slike ting så må jeg bare kaste meg ut i det.


#15

ingling sa for siden:

På jobb her, sliter med å finne fokus fortsatt, men har det veldig hyggelig med fine kollegaer. Sånn har det jo ikke alltid vært i denne jobben, så det teller en hel del bare det. :nemlig:

Ingen store planer for ettermiddagen utover en eller annen form for trening.


#16

Tjorven sa for siden:

Nå har det vært strålende vær i 3 måneder, og den dagen Øya-festivalen skal begynne så regner det. Det synes jeg ikke noe om.

Jeg synes fryktelig synd på meg selv. Jeg skulle hatt ferie denne uka. Å jobbe mandag og i går var greit, men i dag kjenner jeg veldig på at jeg gjerne skulle hatt fri. Men jeg er på jobb, og det er allerede altfor mye å gjøre. Jeg hadde en veldig god jobbdag i går, så jeg får leve litt på de laurbærene. Jeg burde reise ut til kundene mine oftere.


#17

Skilpadda sa for siden:

Det er jo fint at det omsider kommer litt regn. Det er det. Men det kunne jo vært på et annet tidspunkt enn akkurat under Øya, jeg synes jo det.

Vel, jeg skal ikke klage for mye, jeg har i det minste fri. Vurderer å vekke femtenåringen snart, så jeg rekker å prate litt med ham før jeg forsvinner på festival.


#18

Ru sa for siden:

Selv ikke Pomodoro-en kan hjelpe arbeidslysten min i dag. :sukk:


#19

Katta sa for siden:

Det regner og det er kjedelig. Vi hadde tenkt oss ut. Vi pakker idag og begynner på hjemtur, det skal bli godt.


#20

Fakse sa for siden:

Da er vi to Ru! Heldig vis har jeg et par møter, så jeg får da gjort litt, men det er tungt med alle de andre tingene som må og burde gjøres, men som ikke egentlig haster akkurat nå. Ingen frister på noe som helst før langt uti neste uke.


#21

Stompa sa for siden:

Her er det fortsatt finvær, men jeg ser på YR at den langturen i marka jeg tenkte å ta på lørdag må framskyndes. Definitivt ikke vær til uteaktiviteter i helga. Tenker jeg tar turen i morgen. :jupp:


#22

Stompa sa for siden:

Ellers venter jeg på å bli oppringt av forsikringsselskapet. Oppdaget i går at pengene fra reiseforsikringen som visstnok ble lagt til utbetaling 20. juli ikke er kommet på konto. Jeg var nr. 33 i køen da jeg ringte, men heldigvis har de ring tilbake-funksjon. Har ventet i 65 minutter så langt. :gal:


#23

vixen sa for siden:

Sitter litt nervøs på ønh ved st.olav og venter på undersøkelse. Halsen ikke bra og går jo rett i krisemaksimering selv om det er mer sannsynlig med seigt virus. Skal straks inn og kjenner det skal bli greit å bli undersøkt.


#24

Addison sa for siden:

Er syk og har sykedag, like greit å forsøke å bli frisk. Skal på Peer Gynt på fredag, nokså ugreit vær i sikte der også. Håper jeg er helt frisk til da. Ingen barn hjemme, minste er hos besteforeldre, mellomste på korpstur, eldste jobber og bor på hybelen. Og da er vi voksne småsyke og orker ikke noe. :mumle:


#25

Musemus sa for siden:

Vi også, Addison. Var spådd regn og ikke mange varmegradene. Gleder meg masse til å se spelet!


#26

Pappalille sa for siden:

Jeg ser EM på lap-topen og har fått forespørsel fra sønnen om jeg kan gjøre det litt stillere. Like greit det er over for nå. :knegg:


#27

Blå sa for siden:

Dere kan glede dere veldig til Peer Gynt. Jeg så det på lørdag og det var strålende.

Jeg nyter siste feriedag. Vi kom hjem i går, vaskemaskinen går og ellers slapper jeg av. Skal bli helt greit med hverdag nå.


#28

Pingis sa for siden:

Håper det går bra, vixen!

Jeg sitter med jobbkorrektur, kom en Bring-mann på døra med arbeid i morges. Har muligens kombinert lesinga med litt EM på TV, men det trenger jeg jo ikke si til sjefen!


#29

Stompa sa for siden:

Jaja, jeg hadde fått pengene. :knegg: De hadde klart å utbetale til en annen konto enn den som jeg oppga på telefonen, og som han jeg snakket med leste tilbake til meg. Flaks at det var en konto som også tilhørte meg, da. :himle:


#30

vixen sa for siden:

Jeg overlevde :humre: Til og med sånn slange ned igjennom nesen med kamera på. Han så at det var noen after ved tungerot og bak i svelget så han var rimelig sikker på at det har spredd seg fra munnen siden jeg ble så hardt angrepet der. Så gurgle sånn corsydol i to uker og inn for prøvetaking dersom det ikke var bra. Men han var ganske sikker på at det var herpesvirus. Lettet og supertakknemlig for time på dagen.


#31

Albertine sa for siden:

Jeg har hengt opp gardiner! :tøff:


#32

millact sa for siden:

Vixen: Godt du fikk det sjekket hos ØNH lege. Håper du snart blir helt frisk! Det er ikke noe særlig å gå slik og hangle.

Albertine: Så flott Sikkert godt å bli ferdig med slike ting nå.

Her er vi glade uken går mot slutten. Den kommende speidergutten var rimelig utslitt i dag. Stått opp tidlig, seilt og rodd hele dagen. Godt han hadde vett til å gå hjem og være alene i ettermiddag, ingen venner på besøk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.