Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Offe


#2

Timar sa for siden:

Vekket av kald AC i varmt land. :mumle: Vurderer å karre meg bort på morgenyoga, på en platting ved stranden. Deilige livet. Resten av dagen skal frøken snupp og jeg på road trip, med innlagte ønskestopp både for henne og meg.


#3

Trixie sa for siden:

Det hørtes deilig ut Timar, kos dere.

På jobb, ekstra tidlig så jeg kan dra tidlig og få sendt mellomste på treningsleir til Danmark.
Men før det jobb, jobb og mer jobb.
Møte i kveld, merker at hverdagen nærmer seg.


#4

Millen sa for siden:

God morgen. På jobb og her skal jeg være fra 7 til 17 alene på den avdelingen . Heldigvis sitter jeg midt i lokalet så selvsagt andre rundt meg.. Mulig dette blir en lang dag.


#5

Hondacrv sa for siden:

Lykke til Millen! Eg skal på ny planleggingsdag. Blir bra. Og så er eg aleine heime. Deilig!


#6

polarjenta sa for siden:

Ehh, det er visst sånn jobb idag, snart avgårde for å levere lillebror til besteforeldrene.


#7

Eia sa for siden:

Ny dag, nye muligheter! I dag er vi tre ekstra på jobb, det hjelper forhåpentlig litt. Trodde vi hadde hodet over vannet i går, men det blir visst i dag i stedet. Gøy da, med mye action!


#8

vixen sa for siden:

Fotballskole og min tur å kjøre junior og to kompiser. Kommer ikke på jobb før tidligst ni. Gleder meg litt til normal logistikk på mandag. Vi har fremdeles litt å gå på når det gjelder leggetid på kvelden og når vi står opp. Blir litt sent. Mye å gjøre på jobb og fritiden har også begynt igjen med møteviksomhet og organisering. Tjohei hvor det går!


#9

Fersken sa for siden:

Ekstremt vanskelig å stå opp i dag. Utnytter flexitiden til fulle og kommer sent på jobb. Siste feriedag for ungene så skolesaker må gjøres klar til i morgen.


#10

millact sa for siden:

Har akkurat vekket eldste, det skal bli en tøff morgen på mandag.


#11

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg har vært og levert min 19 år gamle DBS Spinova på verksted etter at den først ble stjålet og fikk juling i England, og så fikk juling på flyttelasset hjem igjen. Jeg er i hvert fall lojal og trofast! Og nå: mase-e-post Europa rundt!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.