Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gunstig mobilabonnement for mange barn

#1

Cuyahoga sa for siden:

Sukk. Jeg går meg helt vill i mobilabonnement-jungelen ...

Jeg har fire barn i alderen 9 til 13, alle fire trenger litt datatrafikk og de to eldste ganske mye ...

Jeg kunne tenkt meg et abonnement med god app-løsning hvor jeg får opp alle fire abonnementene samtidig, med roll over og med mulighet til å flytte datamengde mellom ungene.

Har Telia nå, jeg synes ikke det er verken enkelt eller fleksibelt. Eller billig.

Vi foreldre har abonnement gjennom jobb, og ingen mulighet til å koble disse med ungenes abonnement.

Noen som har gode løsninger?


#2

Hjertensfryd sa for siden:

Har talkmore til meg og mine. Kan enkelt kontrollere i appen, kor mykje dei har brukt og eventuelt fylle på med ei datapakke viss dei trenger det.
Fordeling av data er det vel onecall som har.


#3

Molly sa for siden:

Hvor mange GB trenger de?


#4

Primrose sa for siden:

Her har vi Telenor U11 til niåringen. 99,- per mnd, fri tale og tekst og 200 MB. Nå har både mannen og jeg Telenor via jobben og siden vi er tre enheter får vi sånn familieabonnement der vi bidrar med 0.5 GB gratis data hver som vi kan gi til niåringen ved behov. Fordeler kjapt og enkelt i app.


#5

GinaK sa for siden:

Minsten har hatt Icenet etpar år men vi fikk aldri mobilt nett til å virke skikkelig. Han har ikke vært noe opptatt av mobilbruken heller men har nå byttet så han har Telenor U18 1GB.
Nå har jeg mulighet til å føre over GB fra min bruk fordi jeg ikke trenger noe særlig mobilt nett til vanlig. Nå har vi alle Telenor og jeg har full kontroll via Mitt Telenorappen.


#6

Input sa for siden:

Vi har onecall og det er helt genialt enkelt å fordele data. Appen gir meg full oversikt over hvor mye sønnen (og mannen og jeg) har brukt, og jeg kan gi ham mer ved behov. Vi har en felles datapakke som vi fordeler oss i mellom.


#7

Cuyahoga sa for siden:

Familiepakka til OneCall virker til å oppfylle kravene mine.

Har de god dekning?


#8

Chablis sa for siden:

Vi bruker Talkmore.


#9

Chablis sa for siden:

Ikke her vi bor eller på hytta vår, derfor byttet vi til Talkmore.


#10

Elise sa for siden:

Jeg har aldri hatt noe trøbbel med dekningen til OneCall, men jeg har sjelden hatt trøbbel med dekning uansett abonnement. :vetikke:


#11

Elise sa for siden:

Jeg synes det ser ut som det er max 5 pers på familieabonnement til OneCall. :vetikke:


#12

Hondacrv sa for siden:

Eg sleit med one call og dekning. Så me bytta og havna til slutt hos ice. Dei har ein genial spp der det er enkelt å få oversikt og å overføre data til andre i familien.


#13

millact sa for siden:

Min på snart 10 har U11. Jeg har Telenor via jobben, så jeg burde sikkert gi eldste på 13 Telenor også. Hun har Chess til 99 kr/mnd, men bruker lite datatrafikk, men det kan endre seg.


#14

Bayone sa for siden:

Her vi bor har OneCall like bra dekning som Telenor og Telia. Vi har familiepakken og synes den er helt genial. Full kontroll over hva alle bruker og lett å flytte rundt på data etter hvem som trenger det.


#15

Input sa for siden:

Hatt aldri opplevd trøbbel med dekning.


#16

Hondacrv sa for siden:

Her ute på landet på østlandet falt eg ut av samtaler heile tida. Det var heilt håplaust med one call. Dette er vel tre fire år sidan. Lan vere det har blitt bedre no.


#17

Candy Darling sa for siden:

Men ikke hvis ikke minst en av foreldrene også bruker det. Det er også problemet med de andre - de mindreårige kan ikke opprette bruker, og bare en med abonnement kan være bruker. Vi voksne har også jobbtelefon, og har vært gjennom det meste.

Vi endte med ICE, de er en av de rimeligste, og ikke minst sperrer de for nye kostnader for data - men du får likevel noe trafikk, de bare setter ned hastigheten. Dermed får de iMessage og kan vise frem rutermånedskortet, men de får ikke spilt. På flere av de andre blir det enten dyrt overforbruk, eller full stopp.


#18

Input sa for siden:

Jeg husker ikke hvor gamle barna dine er men hos onecall får barn under 10 år abonnementsprisen dekket. Men du vil trenge et eget abonnement til deg selv, men det trenger du ikke faktisk bruke.

Poden får også brukt data etter at han har brukt opp kvoten, det går bare veldig sakte. Men godt nok til å bruke WhatsApp.



#20

Che sa for siden:

Vi har også ice. Nå skal det sies at mine barn på 13 og 10 er latterlig lite interessert mobilbruk.


#21

star sa for siden:

Eldste har ice og han klager støtt og stadig på dårlig dekning. Yngste også forsåvidt men han er ikke så mye på nett som eldste.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.