Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Freffe



#3

Hondacrv sa for siden:

Ny og siste plandag. IKT-kurs. Sukk. Men jobben har fått kaffemaskin, så lyspunkter er absolutt til stades.


#4

Millen sa for siden:

God morgen. Siste dag på jobb idag ( kun ukesoppdrag), men er ikke glad i å jobbe 9-17... men alt går.


#5

Blånn sa for siden:

På vei til jobb. Siste planleggingsdag for lærerne. Jeg satt med inspeksjonsplanen til kl. 23.30 i går kveld.


#6

Albertine sa for siden:

Skal straks gå til jobb, med trillekoffert. Reiser til kjæresten rett etter siste skoletime! :lykkelig:


#7

millact sa for siden:

Er også på jobb, i solskinn, men merker det går mot høst.


#8

Fersken sa for siden:

Det regner, men det er mulighet for litt opphold og solskinn fra lunsj og utover.

God tur, Albertine!


#9

Eia sa for siden:

God tur, Albertine!

God morgen! Jeg venter på go eller no go på hasteordre, så skal jeg ut og pakke mens jeg hører på god radio, Abels tårn i P2. :hjerter:

I helga skal mannen og jeg bruke hele fredagskvelden på dugnad, men så skal vi på voksentur til seinsommerfest i Sverige - kräftskiva. :glis:


#10

Primrose sa for siden:

Er så ufattelig trøtt, men på jobb og inntar kaffe så da håper jeg at det går seg til. :gjesp: :kaffepc:


#11

tink sa for siden:

Mornings. Denne helga står i frivillighetens tegn. To ulike dugnadsvakter til ære for ungdomskolegutten. Men det blir godt med helg altså.


#12

ingling sa for siden:

Mornings, på plass på jobb og i gang med dagen. Etter jobb skal jeg ut med kollegaer en tur, og i morgen skal jeg jommen ut med min mann. Blir bra helg, tenker jeg. Søndag sparkes drillåret i gang, det blir også gøy!


#13

Sol sa for siden:

Jeg er strømpetrøtt, får ikke nok kaffe. Ble alt for sent i går med organisering av fotballcup. Reiser på tur med 28 jenter i dag (og en del andre voksne, men de skal jammen organiseres de og :knegg: ).

Når jeg ikke er trøtt, prøver jeg på å ikke dypdykke i angsten for min nye hverdag. For den er veldig selvvalgt. På mandag braker det løs. Elever, liksom!?


#14

millact sa for siden:

Klar for helg etter hvert. Tenker det kanskje blir en kinotur for å se Tom Cruise. Ja, og så må jeg se over klær, merke det som er kjøpt nytt og få ryddet generelt her og der. Burde også vaske badene.


#15

Katta sa for siden:

Jeg såkalt rydder så det er fullstendig kaos i heimen. Heiv ut mengder av leker igår og har ryddet kjøkkenskap. Tar sats for skapene på TV-stua, der samler alt mulig seg. Ett spørsmål er hvor telefonen og iPaden til Mikkel har gjort av seg, jeg fatter ikke hvor han kan ha stukket det. Sannsynligvis for å ikke bli ferska i bruk utenom lov.:knegg:


#16

millact sa for siden:

Så kjent det høres ut, Katta! Forleden måtte jeg lete grundig for å finne bunadsskjorten min (vi skal snart i konfirmasjon), men den dukket opp til slutt.

Jeg rydder også, overalt, men føler likevel vi har for mange ting. Gir bort mye og er ofte på bruktbutikken for å levere, men må visst gi vekk enda mer. Man trenger ikke haugevis av vaser, jeg må bli flinkere til å si nei når folk spør om jeg vil ha sånn og sånn.


#17

star sa for siden:

Enda en rydder melder seg. Men det blir jo bare mer rot :gaah:


#18

Trixie sa for siden:

Altfor hektisk på jobb.
Jammen bra det snart er helg.
Helgen er for øvrig full av gjøremål men det skal bli greit tenker jeg.


#19

Addison sa for siden:

Snart helg men hjelp så travelt på jobb, blir nesten litt apatisk med tanke på at det kun er et par timer igjen av dagen. Og i dag SKAL jeg trene på vei hjem, har blitt altfor mange ganger jeg har droppet pga jobbting. Helgen byr på stor feiring av svigerforeldrene mine som har runde dager, men heldigvis bare en liten togtur unna, ingen overnatting eller pakking. :nemlig:


#20

Albertine sa for siden:

Sitter på flyplassen med sommerfugler i magen. Gleder meg sånn!


#21

Addison sa for siden:

God tur Albertine, kos deg!! :klemme:


#22

Hjertensfryd sa for siden:

Helg! Ungane skal til pappaen, så eg skal vera aleine i helga. Litt dumt og for eg føler eg ikkje har sett dei denne veka. Denne veka forsvann berre for meg.


#23

Anda sa for siden:

:shallow: Djeez. Har nettopp observert megselv i et skype-med-video-møte, deltatt fra PC. Jeg har så store ringer under øynene at det burde være grunnlag nok i seg selv til å ansette flere folk. :snill:


#24

millact sa for siden:

Hjemme, hektisk dag på jobb, laget middag og nå står det mer rydding på programmet.


#25

Hondacrv sa for siden:

Huffa meg, anda. Eg trur aller rydder no, eg. Eg og har drive med det alle ettermiddagane etter jobb. Det var så varmt i sommar at det gjekk jo ikkje an då


#26

Blånn sa for siden:

God kveld! Jeg har installert meg på hytta til foreldrene mine. Helt alene hele helgen. Mellomste er på treningsleir i Elverum. Jeg planla da hyttehelg for resten av familien. Helt til jeg fikk e-post fra oppmann på laget til minsten som minnet meg på at han skal spille cup i helgen. Så da ble mannen hjemme. Eldste gadd ikke bli med mora si. :knegg:

Har tilbudt meg å hjelpe til på treningsleiren om de har behov for det. I tilfelle tenker jeg mellomste blir bare sånn passe fornøyd. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.