Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gardinfrustrasjon

#1

Millen sa for siden:

Jeg vil ha gardiner på soverommet vårt nå. Helst skulle jeg hatt de for flere måneder siden, men jeg finner jo ikke gardiner noen steder! :gaah:
Nå tror jeg at jeg har vært innom det som er av gardin og- utstyrsforretninger siden mai i Oslo og omegn, men ingenting er få. Ikke vil jeg ha gardiner fra 1000 kr meteren heller. Noen som har tips om hvor jeg titte? :spørpent:
Vi bor i underetasje så gardiner er et må ha. Har mørkeblå rullegardin, og veggene er malt i gustaviansk blå og ellers er interiøret i bøk.


#2

Benzo sa for siden:

Ferdigsydd?


#3

scilla sa for siden:

Har IKEA de ferdigsydde hvite eller linfargede lingardinene lenger??? Vi kjøpte dem for noen år siden og de er veldig fine synes jeg (som får farlig høyt blodtrykk ved synet av en symaskin, dessverre)
Lykke videre med letingen


#4

C3PO sa for siden:

Har du prøvd Hemtex? Det er en svensk kjede som nå har etablert seg i Norge. Mye pent - og de har ofte salg. Etter 3 år i hus med kjedelig soverom, tok det et besøk til Hemtex for å forvandle rommet til en rimelig penge.


#5

Camomilla sa for siden:

Har du vært på Stoff og Stil ute ved Drammen?
De har masse metervare til en god pris.



#7

Millen sa for siden:

Gjerne ferdigsydd :kanikkesy:
Takk for tips! :klem:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.