Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan noen anbefale meg et hotell i London?


#2

Skremmern sa for siden:

Anyone? Haster litt.


#3

Albertine sa for siden:

Jeg har aldri bodd på et OK hotell i London, de har vært gedigne skuffelser alle sammen. Derfor tør jeg ikke anbefale noe heller, beklager. Men hvis du finner et bra et vil jeg gjerne vite om det. :)


#4

Kaz sa for siden:

Samme her.

Men bodde på et OK (og billig) hotell i Greenwich i sommer, men det oppfyller jo ikke begge kriteriene dine. (Selv om det går fort med både tube og tog inn til byen, og er et veldig sjarmerende område.)



#6

allium sa for siden:

Vi bodde nettopp på Premier Travel Inn Kensington, ved Earls Court.

Ikke kjempesentralt, men absolutt bra nok. Rimelig, rent og ordentlig, veldig god frokost.

Hvis du vil bo "midt i smørøyet" er Regent Palace (Piccadilly Circus) billig, men visstnok både bråkete og skittent. Jeg har ikke bodd der siden 1985.


#7

Billa sa for siden:

Reiser til London på onsdag og skal bo på St Giles i "rette" enden av Oxford Street, ved Tottenham Court Road. Har bodd der før og var veldig fornøyd. helt grei engelsk standard (og jeg har bodd på MANGE hotell på de britiske øyer). Unngå Paddingtonområdet, det er bare hotell der, og ikke særlig sentralt!

På St Giles bor du PÅ (helt i starten av) Oxford St, 5 min unna Covent Garden, 10 minutter unna Picadilly Circus og Leicester Square, 10 minutter unna SOHO.

Du finner det her: www.stgiles.com/

Bestill på nettet, det er rimeligst!

God tur!!!


#8

Filifjonka sa for siden:

Vi bodde på Hotel Russel, stort gammelt hotell, veldig sentralt, god frokost og bra rom. Vi sparte ganske mye på å bestille på www.hotelsclick.com/, sammenlignet med prisene på hotellets egen side. Tror vi betalte 1000-1100 kr natten for dobbeltrom nå i august.

Hotellet ligger rett ved siden av en undergrunnsstasjon, og det er gangavstand til Oxford Street etc. For å spare litt på beina tok vi likevel endel buss og bane.


#9

Billa sa for siden:

Veldig fint hotell :ja: Høy standard til å være London!


#10

Jenna sa for siden:

Sniker i denne tråden og suger til meg tips. :jupp: Skal til London i påsken med begge barna.


#11

tinkadott sa for siden:

VI hadde egentlig tenkt å ha stgiles, men det var fult. BEstilte på HOXTON og har hatt det helt supert! Tok svart bane til sentrum, ca 4 min, 2 min å gå til banen. La inn egen tråd om hotellet. Det var nyoppusset nå, og helt ufattelig bra! Jeg drar GJERNE igjen! Skal ikke på StGiles i alle fall, etter å ha sett bilder av det fra en bekjent....



#13

Billa sa for siden:

Får håpe jeg kan legge inn noen bedre bilder på søndag ;)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.