Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Offe


#2

Blånn sa for siden:

Først!


#3

millact sa for siden:

Stor tysk kunde på besøk for å revidere oss. Vi er spente og litt nervøse, vet ikke helt hva de ser etter.


#4

star sa for siden:

Skal få sjekket fingeren min i dag. Vil tro det er nada niks å gjøre.


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg har egentlig skikkelig mye å gjøre på jobb i dag, men kommer liksom ikke i gang.

Det er forresten første dag etter sommerferien med ullkjole. Jeg tror jeg har gjort en feil. På tross av litt overaktivt airconditionanlegg, så kjennes dette ut til å bli en varm dag.


#6

Timar sa for siden:

Mann med hoste. :gaah: Andre natt på rad der jeg blir vekket midt på natta av et brak. Påfølgende høyt adrenalin gjør det umulig å sovne igjen på mange timer. Fint at jeg har møter i strekk fra 9-15, da :snill:

Edit: Glad for å kunne være med å spre morgenstemning og kos! :værsågod:


#7

Fersken sa for siden:

Eksternt møte og vi sitter i kø. Virker om ALLE har valgt å kjøre i dag.


#8

Eia sa for siden:

Morn, morn. Syklet til jobb i regnvær, og skal straks ut i produksjonen. Må bare få gjort unna litt på kontoret først. Og drikke litt mer kaffe ... :sparke:


#9

Maverick sa for siden:

God morgen! Treåringer som «klarer selv» er ikke utpreget effektive, men de er unektelig søte. :hjerter: (Sitter utenfor badet («lukk døra mamma!») og hører på jentungen som sitter og synger mens hun er på do. :elsker: )


#10

tink sa for siden:

Heisann, høstregnet har slått inn. Etter en lang sommer med skjørt og vide shorts var det på tide å ta sjansen på å trekke på seg buksa igjen på mandag. Etter den euforiske gleden over at den kom på og fortsatt virker etter mye is og vin og kaker, begynner jeg nå å tenke på at jeg må få kontroll over strømpebukser og skjørt igjen. Det ser jo ganske pent ut.


#11

Blånn sa for siden:

Herlig med treåringer!

Jeg har kommet meg på jobb og prøver å tolke leirskoleavtalen. Med utfordrende tillitsvalgte er det viktig å få det riktig.


#12

Blå sa for siden:

God morgen.

Jeg sliter fremdeles med hodepine og har tatt en lang og rolig morgen i håp om at det skal hjelpe. Men selv om morgenen var deilig, så er formen like dårlig. :trist:

Men, men. Jeg er på jobb og i gang med dagens dont. Det styrtregner ute, og i likhet med tink har jeg funnet frem langbukser og til og med en ulljakke. Det er kjølig på kontoret, så den kommer godt med i dag.


#13

Millen sa for siden:

God morgen. Sitter på et senter før åpningstid ( har avtale i hudpleiesalong) og venter..
Etterpå hjem før å skrive søknader og lese pensum og sitte med kneet høyt. Menisk dritt.


#14

ingling sa for siden:

Hodepine og mensmurring/begynnende forkjølelse. :mumle: Ellers er det bare bra. :humre: Ramlet rett i møter i dag, så må bare finne sjelen med litt kaffe så blir det fint! I dag må jeg ut og handle klær til særlig det ene barnet, hun hadde verdens slunkneste skiftetøykasse i barnehagen...


#15

Ru sa for siden:

Jeg hadde legetime i dag, og måtte gå dit. Det er 25 minutters gåtur, og til tross for regnkåpe, regnbukse og goretex-sko, var jeg rimelig fuktig da jeg kom frem. Da jeg kom på jobb var jeg beint frem søkkvåt fra innerst til ytterst. Heldigvis hadde jeg full skiftetøy på jobb. :himle:

Så da kan jeg i det minste sitte her i tørre klær mens jeg tygger Voltaren for bursitten jeg har klart å få i hoften. Alderen kommer skrikende mot meg. :dåne:


#16

Pamina sa for siden:

Hvordan går det med bergenserne? Har dere regnet helt bort eller sitter dere i kø?


#17

007 sa for siden:

Begge mine ungdommer var selvsagt på hjul da veien ble stengt. Eldste var i Åsane og skulle til sentrum, mellomste var i sentrum og skulle til Åsane. :gal: Det ble en times omkjøring på begge, men nå er de heldigvis i hus her og der.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.