Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Løffe


#2

Millen sa for siden:

God morgen. Kaffe og lese pensum starter dagen idag med så får vi se hva som skjer videre.


#3

millact sa for siden:

Vi må en tur til byen. Mulig frisør. Og begge skal i bursdag.


#4

Blånn sa for siden:

God morgen! Håndballcup på programmet her, men først en joggetur. Må bare få rullet meg ut av seng. :knegg:


#5

celebelen sa for siden:

Her skal det ryddes og vaskes før bursdagsfeiring i kveld. Helst vil jeg ha en time alene med radio og strikketøy først, men det får vente til en annen dag.


#6

Anda sa for siden:

Fjellet. Sylte forkjøla, dirrende bikkje. :knegg:


#7

Blondie sa for siden:

Jeg har bare en tenåringssønn hjemme, resten av familien er på vift. Det betyr litt sårt etterlengtet alenetid noen timer før jeg skal på fest i kveld.

Bare gjøre unna litt jobb først, så skal jeg legge meg ned og lese litt.


#8

Maverick sa for siden:

Kaffe, strikk, Peppa Gris og bakvakt. :gjesp: Det er en sånn dag jeg egentlig dør etter å komme meg ut i skogen, men akkurat nå er jeg bare daff. :gjesp:


#9

star sa for siden:

En spiller treningskamper den andre skulle spilt cup.


#10

007 sa for siden:

Jeg pakker og vi er snart klar for å kjøre østover. Ungen min skal på folkehøyskole, og jeg prøver veldig, veldig hardt å glede meg på hennes vegne. Det blir en lang tur hjemover i morgen med plenty av tid til grining.


#11

Toffskij sa for siden:

Morn! Vi har spist frokost, og nå knuger jeg femtenåringen til å skrive presentasjon om tungtvannsaksjonen (for å unngå søndagskveldsblues). Mistenker at dagen kommer til å inneholde enda en dose post-flytterydding. :skeptisk:


#12

Fersken sa for siden:

Ikke I form, så jeg sitter helt rolig i en stol og håper jeg slipper å bevege meg så mye. I morgen og noe av dager framover er det dugnad som gjelder.


#13

Teofelia sa for siden:

God morgen. Ish.
Jeg har ett barn med hjernerystelse, som dels kjeder seg og dels virrer rundt i ørska. Også har jeg ett barn som ikke har sovet i hele natt, som virrer rundt i en annen form for ørske. Denne dagen kan rett og slett ikke inneholde nok kaffe, kjenner jeg. :gjesp:


#14

Blånn sa for siden:

Joggetur overstått. Det går fortsatt ikke fort, men jeg persa på runden min med nesten 4 minutter. :D Mens jeg var borte kom naboen på døra med telefonen til minsten. Den trodde vi at hadde havnet i vaskemaskina, men da den ikke var der eller noe annet sted i huset tenkte jeg at han kanskje hadde mistet den i naboens bil på vei hjem fra cup i går. Og det stemte. Puh, mor frikjent og telefon og pode gjenforent.

Nå skal jeg straks hoppe i dusjen før det bærer avgårde på cup.


#15

Katta sa for siden:

Vi må få ryddet og vasket endel idag. Mannen må jobbe fordi det er korpsdugnad som spiser arbeidstimer. Skal bli godt når det er ferdig.


#16

millact sa for siden:

Sol her. Rydder litt, må bytte et par sko og kjøre i bursdag. Handle mat står også på listen.


#17

Eia sa for siden:

God dag. Endelig sovelørdag, den første på lehenge, og så våkner jeg åtte!

Vel, vel. Jeg har i alle fall kjørt slow Saturday, og det er nydelig vær ute. Litt mer hagearbeid, og så en tur på matfestival igjen - med tre 11-åringer i dag. Planen er å dra hjem igjen med middagsfangst. :jupp:

Og så har jeg gjort avtale om topptur med svigerinne i morgen, det blir fint.


#18

Pamina sa for siden:

Familiefeiring av 10-åringen i dag, Snuppa fikk tre venninner på overraskelsesbesøk utpå kvelden og jeg framsto som en ganske kul mamma da jeg serverte sjokoladekake og tok dem i mot med åpne armer.

Veldig deilig å få beina opp og litt sittetid nå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.