Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvitløk i olje som har stått fremme

#1

DM sa for siden:

Jeg lagde hvitløksolje i går, og glemte den fremme. Den har stått et døgn nå. Tror dere den er farlig å spise i kveld?

Jeg mener jeg har lest noe om at hvitløksolje ikke skulle stå fremme, men jeg finner ikke noe om det når jeg googler, så jeg lurer på om jeg bare blander.


#2

vixen sa for siden:

Hvorfor skal det være farlig egentlig? Jeg aner ikke, men høres jo usannsynlig ut.


#3

DM sa for siden:

Næsj, det er jo noe med bakterieoppvekst i mat som står fremme da. Men hvitløk er jo egentlig bakteriedrepende? :gruble:


#4

Esme sa for siden:

Å legge ting i olje er jo preserverende så den vil bare harskne tenker jeg om den står på benken i forhold til kjøleskap.


#5

Nextlife sa for siden:

Hva mener du med å stå fremme?
Man får jo kjøpt hvitløksolje og den står fremme, først i butikk, deretter i heimen. Tror du trygt kan bruke oljen din både nå og de nærmeste månedene.


#6

Isprinsessen sa for siden:

Jeg oppbevarer olje og hvitløk på benken, riktignok hver for seg.


#7

him sa for siden:

Oppbevarer all olje i romtemperatur, har aldri opplevd at den ble dårlig


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.