Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vaskemaskin, hvilke merker er bra?

#1

Robyn sa for siden:

Vi skal kjøpe ny vaskemaskin og går for vask/tørk i en maskin.
Er fullstendig klar over ulempene, men vi tørker såpass sjelden at det vil dekke vårt behov.

Miele gidder vi ikke. Samsung har jeg en følelse av at ikke er så bra (?). De to vi ser på nå er fra AEG og LG. Toppmodellene i begge (tror jeg).

Noen som har innspill å komme med? Jeg ser jo positive og negative omtaler om alle jeg går inn på, og tester gjør meg i grunnen ikke så mye klokere.


#2

Robyn sa for siden:

Eller evt Siemens? Bosch?

Av det jeg leser bør man styre unna Hotpoint og Candy. LG blir det nevnt at maskinene er bra men at evt service kan være et problem. AEG finner jeg fint lite om, og da blir jeg skeptisk.


#3

frukt sa for siden:

Jeg har hatt en kombimaskin fra Lg i over et år, og er så langt veldig fornøyd.


#4

Neket sa for siden:

Jeg har nettopp kjøpt en vaskemaskin fra Samsung, hatt den i en måneds tid. Den var ganske dyr, valgt ut etter metoden "hvilken butikk kan levere først, og hva har de på lager som tar mange kilo og har en haug med omdreininger". :knegg: Enn så lenge er jeg veldig fornøyd. Jeg får melding på telefonen når den er ferdig, det er gøy. :enkel sjel:. Vasker rent.

Jeg tror AEG har rykte på seg for å kunne vaskemaskiner.


#5

Katta sa for siden:

Vi har aeg, det er sånn aldri mer. Miele var vi fornøyde med.


#6

Tjorven sa for siden:

Min LG vaskemaskin har fungert fint i snart 11 år. Men jeg vet ikke noe om kombinasjoner.


#7

Lavender sa for siden:

Jeg kjøper ofte best i test, ikke billig og ikke dyreste. Asko maskinen kvittet vi oss med etter 10 år, men det var ikke maskinen det var feil på, el anlegg. Nå har vi Bosch med ti års garanti. Brukt den i tre år, ingen servicer.


#8

frukt sa for siden:

Min spiler en lystig melodi når den er ferdig. :danse:


#9

Nera sa for siden:

Vi er fornøyde med Bosch på hvitevarer, og har både vaskemaskin og tørketrommel derfra. De er foreløpig bare hhv. 2 og 1 år, så det er mulig jeg vil forandre mening etterhvert. :knegg:


#10

Robyn sa for siden:

Takk for svar! Vi endte med Bosch. Får den om en uke, håper den blir bra. LG hadde ikke ullprogram så da utgikk den.


#11

frukt sa for siden:

På min Lg maskin kan man laste ned ekstra programmer, blant annet ullprogram. ;)
Litt sent nå, men kanskje til nytte for andre.


#12

arrow sa for siden:

Hva er galt? Jeg har en snart ett år gammel AEG, den gjør en god jobb så langt. Den skyller bedre enn den forrige, tøyet lukter nesten ingeting etter en normal vask når jeg bruker Omo color. Det er en av merkene jeg reagerer mest på. Eneste ulempen er utrolig lange vaskeprogrammer, men det er vel det som utgjør fordelen samtidig som der er hurtigprogrammer å velge.


#13

Geitrams sa for siden:

Ser du har valgt allerede, men vil bare tilføye at vi har hatt Samsung i fem år nå, og er strålende fornøyd. Riktignok fikk vi feil med den første maskinen, men den ble byttet på dagen på grunn av en kjent feil, og den andre har vi ikke hatt noen feil med. Har toppmodellen.


#14

Stressern sa for siden:

Min erfaring er at modellen er like viktig som merket. Vi har hatt en AEG vi var kjempefornøyd med og en som feilene kom på rekke og rad i. Servicemannen som var her og erklærte den død anbefalte Bosch. Som er det vi har nå.

Hadde nok kjøpt en Miele hvis økonomien tillot.


#15

Matilda sa for siden:

Vi har hatt vår Samsung et par måneder, innkjøpt etter nøyaktig samme kriterier, men den virker bra i drift. Praktisk med mateluke, jeg glemmer alltid å putte i noe.

Og min spiller en lystig melodi som jeg har SKRUDD AV. Ah. Det var godt, det. :cool:

Før Samsungen hadde vi en Electrolux. Den var ødelagt flere ganger, måtte ha ny pumpe og helt ny elektronikk, og sjøl om kundeservice og reparasjon fungerte bra, så var vi ikke så veldig imponert over maskinen. Mannen reparerte den sjøl et par ganger også, da den streika nå sist ga vi opp. Hadde den 11 år. Tørketrommel-Electroluxen blei kjøpt samtidig, og den varte bare 6-7 år. Arvtageren er en Miele som har fungert problemfritt i de 3-4 åra siden innkjøp.


#16

Pingis sa for siden:

Jeg trodde først det bare var en random melodi, men det er faktisk «Die Forelle» av Schubert! Jeg synes klesvask blir bittelitt artigere av den melodien.


#17

frukt sa for siden:

Artig! Jeg liker den. Mye bedre enn irriterende piping.


#18

frukt sa for siden:

Kan jeg skryte på meg å ha en kultivert vaskemaskin nå? :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.