Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor mange hudpleieprodukter bruker du daglig?

#1

Ine sa for siden:

Og hvilket merke?

Noen produkter du bruker fast men sjeldnere?

Nysgjerrig på hva som er vanlig.


#2

Bluen sa for siden:

Jeg bruker en dagkrem fra Eucerin (utgått i Norge, som alt jeg finner som passer til meg, men jeg får den til en drøy hundrelapp på nettet), en ekstra mild rensemelk fra Avene (apotek, borti 200 kroner) og faktisk den kjempefeite Locobase Repair som nattkrem. Det er vel det. Jo, og så har jeg en foundation fra Chanel som jeg bruker når jeg skal pynte meg litt. Det er vel det klart dyreste produktet, koster 4-500, tror jeg.


#3

Tallulah sa for siden:

Ansiktsvask og ansiktskrem er det eneste jeg bruker fast. Om vinteren hender det jeg bruker en annen, fetere nattkrem i tillegg fordi huden min blir så tørr. Vasken er fra COSXR og ansiktskremen er fra p:rem.

Jeg skrubber sporadisk, og bruker øyekrem sporadisk.


#4

My sa for siden:

Ansiktsvask og ansiktskrem (etter dusj). Varierende merker. Ønsker meg gjerne til jul eller bursdag, og da bruker jeg de merkene jeg måtte få. Er lite kresen, alt funker og jeg tåler alt.

Om sommeren, etter mye soling, bruker jeg bodylotion også, på armer og legger.

Jeg har egentlig ganske problemfri hud.


#5

ingling sa for siden:

Varierer litt, men jeg bruker ansiktskrem, akkurat nå Cosmica dagkrem fra apoteket, og Camilla Pihl overnight mask innimellom på nettene. Er elendig slurvete med rens og bruker servietter, men når jeg er flink bruker jeg en rensemelk som funker for både øyne og ansikt, som jeg ikke husker navnet på. Og så har jeg ymse masker og skrubber som jeg bruker sånn når jeg er flink og husker på det.


#6

ingling sa for siden:

Ja, body lotion også da. Innimellom. :sparke:


#7

Maverick sa for siden:

Jeg bruker ingenting fast. Nutildags har jeg en krukke med A-krem som jeg smører ansiktet med når jeg husker fordi jeg plutselig har tørr hud.


#8

Bluen sa for siden:

Jeg tenkte bare på ansiktet. Bruker en uparfymert, rimelig bodylotion fra HTH i tillegg.


#9

Tussa sa for siden:

Eg bruke serien til La Roche Posay for rosacea og sensitiv hud. Eg bruke rens, serum, øyekrem og dagkrem. I tillegg bruke eg Korres sin nydelige ansiktskrubb når eg vaske håret, tredjekvardag-ish.

Bodylotion og fotkrem smøre eg berre etter eg har dusja. Bodylotion bruke eg kva som helst slags merke i, fotkremen er apoteket sin. I dusjen bruke eg L`Occitane sin almond skrubb og olje til kropp, burde kanskje prøvd bodylotionen i samme merke.


#10

Drømmedama sa for siden:

Decleor rensemelk og ansiktsvann, serum fra Boots no7, dagkrem fra Boots no7, akkurat nå har jeg en rådyr nattkrem fra Decleor(har som oftest en veldig mye rimeligere fra Olay Regenerist som egentlig er like god).
Et par ganger i uken bruker jeg ansiktsmaske for fukt fra diverse merker, favoritten er en fuktighetsmaske fra Decleor som jeg sover med.
Et par ganger i måneden når jeg husker på det peeler jeg huden også, har ingen favoritt nå som jeg ikke får tak i MD formulation mer, så jeg har prøvd diverse testere uten å lande på noen.


#11

Snippa sa for siden:

Bruker ansiktsvask, dagkrem og nattkrem. Ymse merker, men ikke noe jeg bruker noe særlig penger på. Kjøper det som til enhver tid er på tilbud på hm/Cubus/etc.


#12

celebelen sa for siden:

Dagkrem, eller solkrem for ansiktet.


#13

IzziCreo sa for siden:

La Roche Posay sin serie for rosacea hud; gelerens, serum og dagkrem med tint og faktor. Decleor øyekrem, men den kom jeg på nå at jeg har glemt å bruke i det siste. Jeg hadde ikke brukt dagkrem med tint om jeg ikke hadde hatt rosacea, men siden jeg ikke tåler noen av medisinene mot den hudsykdommen så må jeg dekke til rødmen.


#14

Madicken sa for siden:

Serum og dagkrem. Og bodylotion av og til. Renseserviett om kvelden. Merker varierer litt.


#15

Toffskij sa for siden:

Jeg brukte ingenting om sommeren, lett fuktighetskrem om vinteren i årevis, nå må jeg bruke solkrem alle dager pga. hypersensitiv rosacea-hud. :mumle: Cosmica Sun Face Cream faktor 50.


#16

Niobe sa for siden:

Jeg bør henge her. Jeg er veldig dårlig på hudpleie. Jeg bruker dagkrem. That's it.


#17

Myria sa for siden:

Ansiktsvask fra Simple og dagkrem fra No 7. Noe mer har jeg ikke behov for.


#18

Bergensis sa for siden:

Vichy frå apoteket. Eg har vore gjennom mange ulike merker, og landa til slutt på Vichy. Det er dyrar enn eg likar, men eg passar på å kjøpe inn når det er tilbud. Og tilbud er det som regel på eitt eller anna apotek til ei kvar tid.

Serum for ansikt og serum for auger, dagkrem og augekrem.
Serum for ansikt og serum for auger, nattkrem og augekrem (denne er frå Dermalogica).

Vaskar ansiktet med såpe frå Vichy når eg dusjar. Ellers er eg dårlig på å rense huden. Kliner på ansiktsmaske ein gong i mellom. Har eit par ulike eg varierer mellom.


#19

Nenne sa for siden:

Skal vi se; jeg bruker øyekrem, fuktighetskrem og en annen krem som skal være oppstrammende, alle fra Clarins. Disse bruker jeg om morgenen.

På kvelden, etter rensing, bruker jeg av og til litt fuktighetskrem. Jeg kunne sikkert bli flinkere med kveldsstellet.

Det står mye rart i skapet av masker og annet, som helt sikkert er kjekt å ha, men jeg bruker det jo så og si aldri. Så nå har jeg kjøpestopp. Det er for dumt å la seg rive med av alt og ingenting. :flau:


#20

Matilda sa for siden:

Jeg har ikke brukt annet enn en fuktighetskrem fra Vichy i årevis, men i sommer kjøpte jeg en ansiktsrens og ansiktsvann (fra Biotherm) også. Huden min blir fort irritert av sånt, så når jeg har prøvd noe tidligere har jeg fort droppa det igjen. Denne tåler jeg, og de irriterende kvisene jeg får en gang i måneden ser ut til å oppføre seg litt bedre. Biotherm Biosource skumrens for sensitiv hud, er det vel. Jeg påfører i dusjen og skyller av igjen, og det er såpass lite styrete at det kan faktisk hende jeg fortsetter med den. :lat:


#21

Floksa sa for siden:

Helosan, spenol eller noe jeg har fått av svigermor til jul en runde i ansiktet etter dusjen om kvelden.


#22

Strå sa for siden:

Som regel bruker jeg en fotkrem fra Origin på hender og på tørre flekker i det ytre øret. hvis jeg husker smører jeg også føttene. I ansiktet bruker jeg enten en ansiktskrem med faktor, også den fra Origin, en av de får gammel hus, eller en fet solkrem fra apoteket, husker ikke merket. Kroppskrem bruker jeg så sjeldent at den kroppsolkremen jeg bruker om sommeren får leve til den er oppbrukt på høsten en gang.


#23

Bluen sa for siden:

Jeg pleier som regel å skjønne hva som var tanken bak når autokorrekturen tar overhånd, men her ble jeg oppriktig nysgjerrig, kjenner jeg. :knegg:


#24

Divine sa for siden:

Jeg bruker ansiktskremen Decleor Intense Nutrition både som dag- og nattkrem. Har brukt den i over ti år. Eneste som funker for at jeg ikke skal bli ekstremt tørr i huden. På vinteren bruker jeg ofte litt Decleor serum under om natten. Jeg renser med rensekrem, men har ingen faste merker. Jeg har begynt å bli litt flinkere til å bruke øyekrem. Bruker nå en oppstrammende en fra Clarins.

Jeg gikk et par ganger hos hudpleier i fjor som bare kjeftet. Jeg brukte feil renseprodukter, feil krem om natta, drev ikke nok med peeling, osv., osv. Jeg gadd ikke gå til henne mer, selv om hun var verdens beste på øyenbrynsforming. Det var bare latterliggjøring og elende, og visstnok ikke noe rart at jeg så gammel ut, slik jeg behandlet huden min ... :snill:


#25

frukt sa for siden:

Ingenting fast.
Har en rens fra Urtekram og diverse kremer som jeg bruker sporadisk.


#26

star sa for siden:

Rens, C-vitamin, dagkrem med faktor om morgenen.
Rens, serum, nattkrem på kvelden.
Forskjellige masker/kurer nå og da.


#27

frukt sa for siden:

Færrest mulig burde jeg skrevet. :knegg:


#28

GinaK sa for siden:

Bruker renseskum i dusjen, ansiktsvann og dagkrem. Som regel også nattkrem. Kremer fra Apoteket, Vichy.


#29

him sa for siden:

Bruker ingenting daglig, gjør det i sammenheng med dusj, så det blir ikke hver dag og det er heller ikke nødvendigvis fast hva jeg gjør om morgenen og hva jeg gjør om kvelden. Bruker dog mange produkter. Bruker helst clinique, valgte den fordi den er parfymefri, jeg ønsker å bruke parfyme og synes det blir veldig mye hvis det skal lukte forskjellig av kremer og deo og shampo.

Ansikt: tre-trinns systemet (rens, ansiktsvann, fukt) + øyekrem. Har elektrisk rensekost, er veldig fornøyd med den! Har også en dagkrem med faktor, men den brukes ikke hver gang. Bruker av til nattkrem. Peeling ca 1 gang i uka?
Hender: Håndkrem! Superofte, flere ganger om dagen. Av og til neglebåndsolje
Føtter elektrisk fil + sånn spesialkrem for sprekker (fantastisk!)
Kropp: epilator, deo, bodylotion. Peeling ca 1 gang i uka?

Jeg gjetter på: "for gammel hud", men er veldig spent jeg også.

#30

Nera sa for siden:

Jeg har supersensitiv hud som blir knallrød, får utslett og ødelagt hudbarriere, men som også er så tørr at jeg ikke kan la være å gjøre noe som helst. Jeg får også lett pigmentflekker, så jeg bruker solkrem med minst spf30 sånn cirka fra mars og ut september.

Ellers bruker jeg serum (litt ulike etter behov, men Elixir Cosmoceuticals Niactil er fantastisk), fuktighetskrem (Avene eller Clinique for tørr, sensitiv hud) og solkrem på dagtid (Cosmica er favoritten). På kvelden bruker jeg renseolje fra Elemis eller rensebalm fra Clinique, serum (forsøker å bruke retinol, men huden min er litt uenig med meg), og fuktighetskrem av typen fetest mulig. Om vinteren blander jeg gjerne olje og fuktserum i tillegg, og skipper solkremen. Jeg bruker ingen skrubber, men 1-2 ganger i uken bruker jeg en klissete gele med mandelsyre.


#31

GinaK sa for siden:

Hva er den bra for?

Retinol bør du bruke forsiktig i starten. Kun en gang i uka i noen uker så øker du forsiktig med en kveld til. Om du får for fort frem så begynner du bare å flasse og får rød og irritert hud.


#32

Nera sa for siden:

Jeg vet jo alt det der, men jeg blir bare tørr og kjip av den jeg har nå, og den er for dyr til å ikke bruke den opp.

Niactil inneholder niacinamide (en B-vitamin) og glyserol, og er en slags klissete gele som jeg synes roer huden og tilfører fukt. Siden jeg har sensitiv hud, leter jeg alltid etter produkter som skal bygge opp hudbarrieren, og denne føler jeg hjelper mer enn noe av det andre jeg har prøvd. Den er dyr, men jeg bruker helst enkle basisprodukter fra apotek, og supplerer med dyrere der jeg ikke finner fullgode alternativer.


#33

veobra sa for siden:

En krem i ansiktet, ett eller annet.
Bodylotion fra Biotherm.
Fotkrem helst hele året, scholl.
Håndkrem flere ganger daglig som vinteren. Favoritten er fra ett eller nanet jeg ikke husker.
Skrubb i ansiktet.


#34

Chablis sa for siden:

Ingenting fast.


#35

Elise sa for siden:

Smører ansiktet med krem etter dusj. :jupp:


#36

GydaG sa for siden:

Absolutt ingenting. Og ansiktet har ikke ramlet av enda, så da fortsetter jeg med det.


#37

Anne C sa for siden:

For tiden bruker jeg Novea dag-, og nattkrem.


#38

-ea- sa for siden:

Bruker en hudkrem fra apoteket, med rødt lokk, hver morgen. Av og til glemmer jeg det og går og gjør stivt ansikt-grimaser hele dagen på jobb. :humre:


#39

him sa for siden:

Nera: Har du prøvd hudkremer med karbamid? For noen er dette fantastisk. Jeg har i perioder hatt psoriasis (vanlig og pustuløs) og jeg opplever at folk reagerer veldig forskjellig på kremer. Noen blir verre av karbamid, mens for andre er det superbra. Før blandet apoteket karbamid i alle kremer som du kom med. Er annet triks jeg har brukt når huden har vært dårlig er å smøre meg to ganger. Først med noe som fukter og så med mer eller mindre rent fett slik at fukten "lukkes inne". (Er veldig glad jeg bare "kosesmører" meg nå)


#40

Anikka sa for siden:

Jeg bruker ingenting fast. I perioder ansiktskrem.


#41

millact sa for siden:

Jeg bruker en dagkrem fast, men nå husker ikke hvilket merke. Hvit med blå skrift, fra apoteket, ikke Vichy, men annet fransk navn.


#42

Nera sa for siden:

Jeg takler litt karbamid på kroppen, men i ansiktet får det meg bare til å klø voldsomt av en eller annen grunn. Det er litt trist, for det er jo en ekstremt god fuktbinder (og vi får Canoderm 5% på blå resept til sønnen med atopisk eksem).


#43

Isolde sa for siden:

Daglig bruker jeg ikke noe. Innimellom ansikskrem, med solfaktor på sommeren.


#44

Magica sa for siden:

Jeg bruker en ansiktskrem hver morgen - fra La Roche Posay (for rosacea-hud).


#45

Lyppa sa for siden:

Ingenting. Kun litt dagkrem i perioder der jeg er tørr i huden på vinteren.


#46

Strå sa for siden:

:rofl: Alle feil er 100 % mine egne, jeg bruker aldri autokorrektur. Hvorfor i all verden jeg ikke sjekka den der er litt uklart for meg. Det skulle stå "for gammel hud", altså. Den kremen funker i hvertfall.


#47

Eia sa for siden:

En eller annen fuktighetskrem for ansiktet, kjøpt på dagligvaren eller apoteket.


#48

Lille meg sa for siden:

Ingenting fast. Vasker ansiktet med vann i dusjen hver morgen. På vinterstid blir ofte huden litt stram av denne vaskingen, så da smører jeg innimellom med en eller annen vilkårlig dagkrem.


#49

Timar sa for siden:

Jeg vasker fjeset med dermalogica special cleansing gel morgen og kveld. Bruker active moist om morgenen og nå har jeg faktisk blitt så voksen at jeg bruker nattkrem. En fra Biotherm.

Ellers bruker jeg skrubb en gang eller to i uka, og rensende maske når jeg husker på det, omtrent ukentlig.

Bruker sjelden body lotion på resten av kroppen, men i ansiktet må jeg ha det.

Tallet er altså 3. Med 5 1-2 ganger i uka.


#50

Addison sa for siden:

Morgen: Rens i dusjen med Dermalogica special cleansing gel, ansiktsvann (aka toner) fra Biotherm Pure-fect, Truth serum fra Ole Henriksen, mattende dagkrem fra samme merke. Øyeserum og gel fra hhv. Lumene og Elizabeth Arden.
Kveld: Renseserviett og øyesminkefjerner (Biotherm), samme toner som over, serum og fuktighetskrem fra OH (den blå serien), øyekrem fra oransje OH-serie. Jeg bruker også after-sun eller body lotion, mest på sommerhalvåret på hele kroppen, kun legger og utringning ellers. Skrubb og maske innimellom. High maintenance, me?? :filer:


#51

Retz sa for siden:

Ingen.


#52

nolo sa for siden:

Jeg bruker dagkrem så å si hver dag, merkene varierer, men den jeg har nå er fra Biotherm m faktor15. Jeg bruker fotkrem og bodylotion uregelmessig, og er ikke trofast mot noe merke.


#53

Kiwi sa for siden:

Renser/vasker ansiktet morgen og kveld med Sensai silky purifying creamy soap (Step 2). Den tar stort sett all sminke også. Men jeg har også samme merke med cleansing creme (Step 1), som tar den mest gjenstridige sminken. Den brukes ved behov og ikke daglig. Så bruker jeg en ansiktskrem morgen og kveld, merket varierer. Nå har jeg en fra Estee Lauder.
Body lotion bruker jeg heller ikke hver dag, men har brukt Biotherm sin i mange år. Den er lett og har frisk lukt.


#54

Fintdethei! sa for siden:

Bruker ikke faste merker. Akkurat nå en renseskum fra Cosmica, veldig lett og god. Dermalogica Intensive moist (prøver å forbedre huden før vintersesongen med ordentlig krem med mye fuktighet. Pleier å klø så vanvittig når kulden kommer). Bruker stort sett samme krem morgen og kveld. Bruker ansiktskrem hver dag.


#55

Karamell sa for siden:

Ansiktskrem fra La Roche Posay for Rosacea/ sensitiv hud. Det hjelper mot litt perioral dermatitt som jeg har. Bruker den både dag og natt nå som jeg har utbrudd (pluss penicillin).

Jeg har noen ansiktservietter som jeg fjerner sminke med, tåler kun Aqua Derma sensitiv hud av slke servietter. (Burde sikkert byttet til La Roche Posay der også).

Jeg har øyekrem og serum i skapet, av ymse merker, men bruker det ikke regelmessig.

Av håndkrem sverger jeg til Eucerin sin med karbamid. Den er magisk! Bruker den også på albuene og slipper tørre albuer mer.

For lepper og føtter liker jeg L`Occitaine. Kun lepper jeg bruker daglig.

Jeg bruker ikke bodylotion.


#56

Katta sa for siden:

Ingenting


#57

rine sa for siden:

Daglig: Dagkrem og nattkrem (OK, slurver litt med sistnevnte, men bruker det jaffal annenhver kveld :nemlig: )
En gang eller to i uka: Bodylotion
En gang eller to i uka: Ansiktsrens. øyekrem og håndkrem
En gang i året: Ansiktsmaske. Har ambisjoner om å bruke det oftere, men tiden og orken strekker ikke til.


#58

Bloppy sa for siden:

Vasker med såpe fra Simple. Smører med ansiktskrem fra MaryKay. En gang i blant fjerner jeg mascara med øyesminkefjerner fra MaryKay.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.