Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tiffe


#2

007 sa for siden:

Gud bedre meg, så trøtt jeg er! :gjesp:
Jaja. Heppeti hepp, pliktene kaller.


#3

Timar sa for siden:

God morgen!

Kvitrevirrevitt! Gjesp! :gjesp:
Ny dag, nye muligheter. Gleder meg til ettermiddag og tur på biblioteket med ungene. Og så begynner visst håndballen. Jaja, logistikkmamma ftw.


#4

Toffskij sa for siden:

Øøøh, skal vi stå opp så tidlig hver dag? :hylgrine:


#5

Blånn sa for siden:

God morgen!
Logistikk ja... Det er et puslespill. I dag skal jeg trene fra 18.15-19.15, mellomste fra 19-21 og minste fra 20-21. I tillegg skal nok mannen trene.


#6

Blondie sa for siden:

Kaffeautomaten foreslo dobbel espresso i dag og jeg er helt rørt over hvor godt den kjenner meg. :rørt:


#7

Appelsin sa for siden:

God morgen! En 6.-klassing med 5. barnesykdom (av alle ting), og en 1.-klassing med 800 host før han fikk bukser på seg... jeg skulle så gjerne vært på jobb og ikke hjemme. :sukk:


#8

Tjorven sa for siden:

Jeg så på kalenderen i går at ungene mine skal avvikle 8 treningsøkter/kamper i løpet av 5 dager. Hvor min mann eller jeg er trenere på brorparten av dem. Og midt oppi det hele så skal vi overlevere en leilighet på fredag. Og den samme fredagen skal mannen min og jeg på hver vår sommerfest med jobben ... hipp hurra for store barn som ikke trenger barnevakt lenger.

Med andre ord: hverdagen er her igjen.

Men først av alt må jeg ha kaffe.


#9

Millen sa for siden:

God morgen, jeg skal på jobbintervu idag...har heldigvis sovet inatt. Ungene har tatt puase fra både fotball og håndball så vi har fått mye ledig tid både i ukedager og helger og det trengs.


#10

Fersken sa for siden:

Nok en trøtting melder seg.
:kaffepc:


#11

celebelen sa for siden:

Nå starter innspurten mot høstens loppemarked for alvor, så de neste ukene blir det sjauing og planlegging for alle penga. bretter opp ermene


#12

Blå sa for siden:

Lykke til millen.

Jeg har sovet ufattelig dårlig og er virkelig ikke i form. Så nå sitter jeg her og klamrer meg til kaffekoppen og vannglasset og prøver å fremstå som våken.

Fremdeles sur etter urimelige mennesker på møte i går. Men jeg vet jo at jeg har rett. :nemlig:


#13

ingling sa for siden:

"Bare fem minutter til", klagde sjuåringen da hun ble vekket i morges. Jeg skjønner hvordan hun har det. :nemlig:

Men jeg er tilbake på jobb, har kaffe og støyreduserende hodetelefoner og håper på effektiv dag før jeg skal svosje hjem og hente drilljentene mine. :hjerter: Trening klokken fem burde vært forbudt!


#14

Candy Darling sa for siden:

Jeg har syklet til jobb og tatt yoga etterpå, og så skyndte jeg meg å gjøre ferdig slidene til 9-møtet. Og fattet ikke hvorfor ingen andre logget seg på. Helt til jeg skjønte at det ikke var onsdag, likevel. :blond:

Bright side: en hel dag ekstra til helgen!
Dark side: en hel dag ekstra til helgen.


#15

Toffskij sa for siden:

Jeg synes også det burde være minst onsdag!


#16

Polyanna sa for siden:

"HVA ER DET?!" sa min minste da han ble vekket i dag morges. :humre:

Det er jommen bra vi har en valp som går fra 0 - 100 på lykkeskalaen på et hundredels sekund når hun våkner. :knegg:


#17

Blondie sa for siden:

Å bli vekket av hunden gjør underverker for den morgengretne ungen i vårt hus også. :knegg:


#18

Ru sa for siden:

Våknet med hodepine, og ikke var det futt i resten av familien heller. :niks:
Hadde tenkt å kombinere langt skype-møte med å vente på at feier skal komme (har ikke stige på taket, så de må inn), og så er skype-møtet avlyst. :dåne:
Og feiere operer jo med samme oppmøtetid som leveranser fra Elkjøp eller andre håndtverkere; de kommer mellom 9 og 12. :himle:

Det var den dagen ...


#19

Anda sa for siden:

Selv bikkja la seg på rygg og la forlabbene over snute og øyne hos oss i dag morges. :knegg:


#20

Maverick sa for siden:

God morgen! Jeg har levert alle unger, nå flexer jeg med arbeidstid og er i stallen for å leie en liten tur med småsyk hest. Absolutt ikke den verste måten å starte dagen på egentlig.


#21

Divine sa for siden:

Det er faktisk ganske rolig på jobb, noe jeg har lengtet etter siden jeg begynte her for over to år siden. Men jeg blir daff av det. Og så har jeg tid til å kjenne på at jeg er sulten og har veldig lyst på mer mat, selv om jeg nettopp spiste frokost. :slankern:

I dag venter PT-time og kanskje, kanskje jeg skal lage den eplekaka jeg lenge har mumlet om at jeg skal lage og ta med til kollegaene mine.


#22

Harriet Vane sa for siden:

Den nye stå-opp-tiden er blitt 0600! 0600!!! Det er redselsfullt, rett og slett. Det er sine oppsider også, vi har nesten en time til frokost sammen, ungene og jeg. Mye bedre stemning og mindre stress.


#23

tink sa for siden:

Mornings, jeg oppdaget akkurat at jeg har bommet på en frist. Heldigvis rett vei, en måned ekstra i stedet for alt for seint. Sånn kan det gå.


#24

Polyanna sa for siden:

Jeg lagde blåbærkake i helgen og den er så sinnsykt god at jeg drømmer om den på jobb. Man MÅ bare elske en oppskrift som begynner med "rør sammen 5 egg, en halvkilo sukker og en halvkilo smør". :elsker:


#25

Tjorven sa for siden:

Vi er alle skrudd sammen forskjellig. Jeg står opp kl 06.00 hver dag. Da har jeg GOD tid til kaffe og avis og etterhvert også frokost. Før jeg vekker mann og barn litt før kl 7 og forsvinner ut døra.

Jeg er et a-menneske og er skikkelig blid om morgenen. Det er ikke de tre andre familiemedlemmene, og jeg blir pottesur av all negativiteten deres. Så vi har konkludert med at det er best at jeg ikke er der.


#26

Candy Darling sa for siden:

Ja, som representant for B-kohorten kan jeg slå fast at overlykkelige A-mennesker er like irriterende for oss som norma ... morgengretne B-mennesker er for dere. :knegg:


#27

Neket sa for siden:

Trøtt her også. Eldste har begynt å innse gleden med NSB, og er smått bekymret for fraværsgrense i kombinasjon med Norges mest nedprioriterte toglinje. :knegg: Hun var ganske furt fordi jeg ikke ville sette hele morgenlogistikken i fare ved å køkjøre henne til skolen, toget var innstilt.


#28

Polyanna sa for siden:

Her er alle b-mennesker, men ingen sure, stort sett, bare temmelig stille og introverte, til vi får summet oss og kommet i gang. Valp hjelper. :nemlig:


#29

Appelsin sa for siden:

Minner meg om den gangen mellomste (den gang ca 8 år) ved vekking mumlet
"Eg gledar meg til eg blir pensjonist"


#30

Harriet Vane sa for siden:

Her er også alle stille og introverte. Kanskje bortsett fra minstemann som er helt ekstremt B-menneske, han kan blir veldig trist og lei seg over å måtte våkne tidlig.


#31

007 sa for siden:

Alle mine B-mennesker, inkludert meg selv, subbet tause rundt i heimen og gjør det en må før en sier hadet og går. Ofte er kun hadet det eneste ordet som blir utvekslet om morgenen.

Jeg har en rolig dag og da får jeg ingenting gjort. Jeg er mye mer effektiv når det er travelt?


#32

Maverick sa for siden:

Melder meg for tjeneste i B-kohorten. Og trodde jeg var ekstrem, helt til jeg møtte min datter! :what: Hun har tatt det til max.


#33

Blondie sa for siden:

Jeg er også et a-menneske og står opp nokså frivillig halv seks hver dag for å kunne være litt fåmælt i selskap med bikkja før hordene står opp halv sju. Å lese avisa, nippe til litt kaffe og rusle en tur i nabolaget er mye bedre for meg enn å stresse ut døra.


#34

Ru sa for siden:

Jeg er b-menneske (evt. lengre ut i alfabetet) og det er heldigvis resten av familien også. Ungene mine sover lenge, det har de alltid gjort, selv om jeg noen ganger lurer litt på straks-fjortisen; "Eg tror eg skal stå opp kl 8 i helgene. Da har jeg liksom er tid og så blir det ikke så vanskelig å stå opp på mandagene."
Knøtteliten er mer av "jeg skal bare drømme ferdig".
Min bror har for øvrig 2x A+ unger. Jeg er så glad det ikke er mine unger ... men det der tror jeg naturen fikser selv. Jeg har jo aldri i livet giddet å stå opp med ungene før kl 6 (eller før kl 7 for den saks skyld), så ungene skjønte vel fort at det var greit å bare sove litt til.


#35

star sa for siden:

Kjørte eldste på trening 06.15. Hjem og ny tid for vekking for å få minsten avgårde og ny tid for å få meg avgårde. Føler jeg har gjort en hel masse og klokka er ikke 12 engang.


#36

Millen sa for siden:

Vært på jobbintervju så nå er det studier og husarbeid som kaller.. og vente da.


#37

Stompa sa for siden:

Jeg føler meg litt sånn "det var jo det jeg sa!" etter at jeg så en overskrift om at fraværet i vgs i fylket har gått opp i fjor, etter nedgangen da fraværsgrensa ble innført. Jeg sa hele skoleåret i fjor at nå er det like mange borte som før, forskjellen er bare at jeg som er lærer drukner i dokumentasjonen de leverer. :nemlig:


#38

Pelle sa for siden:

B-menneske her. Bruker flittig muligheten til å komme kl 9 på jobb, bare at jeg ideelt sett gjerne skulle begynt 10 eller 11. Barna mine er super-A-mennesker, som spretter opp en gang mellom 6.30 og 7.30. Grrr.


#39

Blånn sa for siden:

Min bror og kona er begge B+++-mennesker og takket være fleksitid og rause sjefer har de ikke mistet jobben, og fikk to ekstreme A+++-barn. Det har vært en smule utfordrende. Nå er begge i skolealder og drøyer våknetiden til 7 på gode dager. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.