Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sekk til tiåring

#1

millact sa for siden:

Yngste er akkurat begynt i sjøspeideren. Tur neste helg. De må pakke i sekk (skal ikke gå veldig langt, men skolesekken blir for liten). Kan nok like gjerne kjøpe en ok sekk.

Han er ikke så stor. 140 cm lang. Hva bør jeg kjøpe?


#2

My sa for siden:

Ungene mine har Deuter fox 40 liter sekk, som er spesielt beregnet på barn. Den har flere justeringsmuligheter i ryggen, slik at lengden kan reguleres, så den vokser med barnet. Den sitter godt både på meg, på 176 cm, og minstesnuppa som er i underkant av 140 cm. De har vært store nok for de overnattingsturene vi har vært på hittil, og jeg synes de er supre.

Ellers vet jeg at mange speidere kjøper sekk fra Speiderbutikken.


#3

millact sa for siden:

Jeg har sittet og lest om Deuter fox 40, My. Den ser jo perfekt ut.

Eldste er også speider. De har ønske om fjelltur til sommeren, så det er greit med en god sekk. Speidersekkene ser også ok ut, men de får han ikke prøvd.

Tror vi må innom Oslo Sportslager på lørdag og se på Deuter. Men Osprey sekkene ser også bra ut.

Eldste har en Bergans Rondane, men hun har alltid vært så lang.


#4

My sa for siden:

Her ser du størrelsen på sekken slik den var på mine to tiåringer, på interrail i sommer. Jenta er litt under 140 cm og gutten er ca 150 cm. På det første bildet er ikke sekkene fullstappet (enda). På det andre bildet har guttungen fylt opp sekken sin litt mer.


#5

millact sa for siden:

De så veldig fine ut!


#6

millact sa for siden:

Vi rakk ikke innom butikken i Oslo i helgen, så jeg bestilte bare en på nettet nå og ba pent om de kan klare å sende den i dag så vi kanskje får den senest fredag. Turen er fredag.

Han ønsket seg grønn, det hadde de ikke inne, så jeg har bestilt blå.


#7

millact sa for siden:

Sekken kom i dag, men den blir i minste laget, dessverre.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.