Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Endringer i regjeringen ...

#1

My sa for siden:

Solvik-Olsen og Søviknes går av (personlige, ikke skandalerelaterte grunner vel å merke).

Men altså ... Bård Hoksrud som landbruksminister? :skeptisk:


#2

Polyanna sa for siden:

Synd med Solvik-Olsen, han tror jeg har vært ganske flink, på et område med store behov.

Søviknes: Good riddance.

Hoksrud! :skremt:


#3

Tallulah sa for siden:

Virker som de begynner å gå tom for Frpere. :knegg:


#4

Bluen sa for siden:

Jeg har en liten fornemmelse av at Solvik-Olsen har fått nok og er lei av å assosieres med resten av den noe sirkuspregede FrP-gjengen. Han virker jo forholdsvis oppegående og "normal" (dette baserer jeg bl.a. på at mannen min var i militæret sammen med ham i 1993 :knegg:, hvorfra han får gode skussmål).


#5

My sa for siden:

:humre: Det var min tanke også.

Interessant å se hva de greier å trekke opp av hatten, og spennende å se hvor lenge det holder. Får litt reality-tv-følelse her. :popcorn:


#6

Pelle sa for siden:

Er det regel i FrP om at alle må ha opptrådt uvanlig usømmelig for å komme i regjering? (ja, jeg vet jeg er usaklig, men like fullt meget påfallende)


#7

Strå sa for siden:

For min bransje er det en katastrofe med hvilken som helst annen FrPer en Solvik-Olsen. Jeg mistenker ham for å være med i feil parti egentlig og blir ikke forbauset om han i løpet av USA-året melder seg ut og inn i noe mer fornuftig parti.


#8

vixen sa for siden:

:eek: Hoksrud som landbruksminister. Er skeptisk. Meget skeptisk!


#9

Tjorven sa for siden:

Jeg var i utgangspunktet skeptisk til Solvik-Olsen (trolig fordi jeg tenkte at en frp’er som samferdselsminister kommer til å rive alle bomringer og rasere kollektivtrafikken), men etter å sett ham i aksjon, så innser jeg st jeg tok feil. Jeg håper han melder overgang til Høyre, og at vi ser ham igjen som toppolitiker om kort tid.


#10

Polyanna sa for siden:

FrP er et parti med stor troverdighet på samferdsel, og jeg forstår på en måte at man velger det partiet om det er det man brenner for (og man har en godt utviklet evne til å lukke øynene for mye annet rart og fælt).


#11

Blondie sa for siden:

Jeg er altså så utrolig lettet over at Søviknes er ute. Beste nyheten på lenge. :lykkelig:


#12

Teofelia sa for siden:

Solvik-Olsen forlater en ministerpost for å følge sin kone når hun skal jobbe i utlandet. Jeg kjenner at jeg har respekt for det.


#13

Floksa sa for siden:

Ørene mine falt faktisk av i dag......


#14

Isolde sa for siden:

Bare han holder seg langt unna ordførerposten.. Eller sånn egentlig er det verre at han kommer i fylkestinget for da påvirke det meg mer siden jeg faktisk ikke bor i Os kommune lenger.

Jeg holdt på å dumpe mannen når han dreiv å forsvarte han i starten når vi ble sammen. 90% av yrkesskolen stemte jo på han i kommunen.


#15

Karamell sa for siden:

Lurer på hvorfor Søviknes trakk seg fra rikspolitikken etter endelig innpass igjen? Tilbake i Hordaland, leser jeg. But still.


#16

Millen sa for siden:

Han har jo sagt hele tiden at kona har støttet han hele veien så nå er det hans tur å støtte henne.
Jeg har og respekt for det.


#17

Millen sa for siden:

Fordi det ble for tøft med voldtektsaken kom opp igjen hørte jeg på radioen igår.


#18

Polyanna sa for siden:

Den etterforskes på nytt nå, gjør den ikke?

Jeg klarer ikke å tenke på annet enn den prostitusjonsturen til Hoksrud, men det er mulig han har noe å bidra med også? :vetikke: Men jeg får vel ikke akkurat tro på dømmekraften. Også med tanke på det vi har lært etter Sandberg-saken: Man er jo en sikkerhetsrisiko når man driver med sånt!

Han er visst veldig populær hos journalister. Vennlig, jovial, veldig imøtekommende og hjelpsom.


#19

My sa for siden:

Vennlig og jovial tror jeg helt sikkert Sandberg er også. Dessverre er ikke det alt som kreves for å være en god politiker. Dømmekraft hjelper ja, som i å droppe å skalle ned innvandrere, ta med regjeringens telefon på hemmelige ferier til høyrisikoland og kjøpe sex på utenlandstur. Slike ting. :gal:


#20

Polyanna sa for siden:

Sånt småtteri, ja. :nemlig:


#21

My sa for siden:

Jeg kan i grunnen føye til å legge ut bilde av seg selv i sosiale media, utkledt som et alliert lands (verdens mektigste sådanne) urfolk, på vei til KARNEVAL I FINANSDEPARTEMENTET, :skingrestemme: når man har som jobb å forvalte stadsbudsjettet til ett av verdens rikeste land. Og bli overrasket over at det blir lagt merke til i utlandet.


#22

GeekyGirrrl sa for siden:

Han har jo bare tatt permisjon fra ordførerstolen, må vite. Så han er nok tilbake på kontoret på rådhuset på mandag. :gaah:


#23

Ruslebiffen sa for siden:

Jeg har også respekt for Solvik-Olsens valg. Jeg husker veldig godt da FrP og Høyre dannet den første regjeringen, og Marie Moxnes (tror jeg det var) tørt kommenterte at dessverre kunne ikke Solv-Olsen inneha alle minsterpostene til FrP. Jeg oppfatter ham som en av de få virkelig rederlige politikerene i FrP.

I starten av denne uka hadde jeg flere nær-Søviknes-opplevelser. Jeg klarte ikke tenke på noe annet enn hva han gjorde. Ekle fyren. Han kan være så flink han vil, og folk skal få en ny sjanse og alt det der, men enkelte ting kan man bare ikke ha gjort om man sal inneha en ministerpost. Og jeg føler mye av det samme rundt Hoksrud.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.