Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Koking av byggryn

#1

Hyacinth sa for siden:

Jeg lurer på mye i dag. :knegg:

Jeg elsker grøt av Gullbygg, valsede byggrynsflak. På pakken står det at grynene må has i kokende væske, og at hvis man koker grynene opp med kald væske, vil det gunstige betaglukanet ødelegges.

Det synes jeg er litt stress. Mye enklere å koke opp alt sammen. Men hvor dumt er egentlig dette? Bør jeg endre kokepraksisen min? Vil den ferdige grøten fremdeles inneholde betaglukan?


#2

Hyacinth sa for siden:

Ingen som vet?


#3

Mjau sa for siden:

Bruk vannkoker da?


#4

Hyacinth sa for siden:

Jeg koker det på melk. Det smaker mye bedre, synes jeg, i motsetning til havregrøt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.