Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gruffetråden #2

#1

Millen sa for siden:

Kranglete og vondt kne. :gaah:


#2

Marit K sa for siden:

Lange operasjonskøer på sykehus. Jeg er såååå ferdig med å gå med disse smertene :gaah:


#3

star sa for siden:

Enig :gaah:

Ellers en x som ringer meg å spør om ting han selv finner på enten mail eller FB. :mumle:


#4

Syrinx sa for siden:

PostNord har rota vekk den nye mobilen min. Dagene går uten at pakken dukker opp. Jeg har vært hyggelig og tålmodig i all kontakt jeg har hatt med dem, men nå har jeg ikke mer hygge å gå på.


#5

Anne C sa for siden:

Jeg gruffer litt over at jeg har så høyt blodtrykk at det antakelig er grunnen til migrene og vondt i hodet i tre uker. Men jeg er glad jeg tok til vett og dro til legen i dag. Så nå skal jeg måle blodtrykket i et døgn og starte på blodtrykkpiller. Forhåpentligvis tar det både det høye blodtrykket og forebygger migrene.


#6

star sa for siden:

Jeg gruffer litt over at jeg har glemt hva jeg gruffet over. :sparke:

God bedring, Anne C. :klemme:


#7

Bloppy sa for siden:

En rygg som krangler så deg holder. Det værste som er akkurat nå er å sitte og å stå. Hva jobber mjeg med? Kontor uten hev/senk pult. Og jeg skal på seminar hele helgen. :sukk:


#8

Blondie sa for siden:

Hverdager som overfylles av må-gjøre-ting og overskygger det jeg egentlig burde jobbet med. :grumf:


#9

Simone sa for siden:

Surrete kollegaer som ikkje klarar å hugse å videreformidle viktig informasjon til meg! Og ikkje har han bedt om unnskyldning heller, sjølv om han veit at dette vil medføre 15-timers arbeidsdagar for meg dei neste dagane....


#10

My sa for siden:

10-11 år gamle jenter som lager slim over hele gjestebadet, seg selv og klærne sine, uten å rydde opp etterpå.


#11

Anne C sa for siden:

Ungen på videregående som tydeligvis ikke har kontroll på ting. Og som kommer med regla at han er dum, stygg og en skuffelse hver gang man prøver å si noe om at det er lurt å planlegge og sånt.


#12

Millen sa for siden:

Jeg klarer bare ikke konsentrere meg på lesesalen nå... tankene bare vandrer rundt.



#14

Isolde sa for siden:

Jeg har motsatt problem av Anne C. Blodtrykket mitt var plutselig veldig veldig lavt og fikk beskjed om å kutte blodtrykksmedisinene og da kom migrene tilbake for fult som jeg ikke har hatt på lenge. Kvalm og trøtt. Er nok litt fordi jeg skal operere i morgen også. Stresser nok ubevisst. Vondt har jeg hvertfall. Og gikk glipp av de siste to jobb dagene på grunn av utrolig dårlig form både blodtrykket som gjorde at jeg svimlet hele tiden og migrene.


#15

-ea- sa for siden:

Gruffer over melding om avlyst konsert når jeg har bestilt fly og hotell i Oslo. De har satt opp "erstatningsartist", men det blir ikke det samme. Jada, man kan få billettpengene tilbake, men flybilletten får man jo ikke. Tenke, tenke....


#16

Myria sa for siden:

Jeg mistet den ene linsen min i morges. :sur: Jeg hadde bare brukt den i tre dager (månedslinser) så det føltes litt bortkastet selv om en linse ikke koster all verden.


#17

Kaija sa for siden:

Teite avgjørelser uten noen form for konsekvenstenking på jobb. Jeg er lei av å være grinebiteren som gjør seg upopulær ved å si fra om hvor hodeløst dumt dette er. -Men sier vel fra likevel, for å ti still blir virkelig enda teitere.


#18

Strå sa for siden:

Du har ikke en form for reiseforsikring som kan gi deg penger tilbake? Eller i det minste få avbestilt hotellet og bo hos oss? Avhengig av når det er?


#19

Pappalille sa for siden:

Vi er invitert i konfirmasjon i Harstad i mai 2019 og jeg har akkurat regnet på hva det kommer til å koste oss ... Drar vi uten barna kommer det på rundt ti tusen kroner. For en helg. Vi gjør aldri noe sammen fordi vi har trang økonomi nå når jeg er student, og så skal vi bruke så mye på dette?


#20

My sa for siden:

Går det an å takke nei? Bare si det som det er, at det blir for dyrt? Evt at bare en, den som står konfirmanten nærmest drar?


#21

Pappalille sa for siden:

Dette er niesen vår, og vi er faddere begge to så jeg vet sannelig ikke. Det er mannens familie, og han sier gjerne at det ikke går, men jeg vet ikke helt. Jeg får vondt i magen av dette.


#22

-ea- sa for siden:

Har reiseforsikring og skal sjekke den. Hotell kan avbestilles inntil dagen før, så der er ingen kostnad.
Skal følge med på flykapasitet, det kan jo være at flybillett klokka fire en fredag lar seg selge.


#23

Carrera sa for siden:

Ute og kastet ball med bikkja, og i et førsk på å kaste langt så drar jeg på meg en solid strekk i ene leggen. Greide så vidt å komme meg inn, men ser ikke helt hvordan jeg skal komme meg opp trappa for å finne senga... Foten er vond å gå på, og en konstant strekk i musklene. Blæh


#24

Sissel sa for siden:

At koketoppen fant ut i går at den ikke hadde tenkt å virke når jeg stod der med oppkuttet kylling i panna....Service er bestilt, den er bare 3,5 år, så jeg håper det går på garantien.


#25

polarjenta sa for siden:

Det var dyrt. Er det både fly og hotell?


#26

Pappalille sa for siden:

Ja, gave, fly, hotell og leiebil.


#27

Millen sa for siden:

Jeg hadde nok takket nei til så dyr konfirmasjon og sendt gave.


#28

My sa for siden:

Heldigvis bor alle våre innenfor rekkevidde med bil for en helg (ca 5 timer hver vei), og vi har mulighet for å overnatte privat, men hadde det vært slik hos oss som du beskriver hadde nok mannen fått dra alene. Hadde konfirmanten vært f.eks min nevø, som er 8 mnd eldre enn min eldste datter, så hadde jeg sendt henne (forutsatt at hun hadde fått et sted å overnatte selvsagt, ikke hvis hun måtte bo på hotell), siden hun alltid har hatt et nært forhold til fetteren. En representant fra familien hadde fått holde.


#29

Myria sa for siden:

Jeg hadde ikke betalt 10 000 for å reise i en konfirmasjon nei.


#30

Bobbelur sa for siden:

Min niese skal konfirmeres nå til helgen. Jeg er student, midt i praksisperiode og har heller ikke råd til å reise, så jeg takket nei. Både niesen, broren min og svigerinnen min skjønte hvorfor; de syntes det var leit med ble hverken sure eller fornærmet.


#31

Pappalille sa for siden:

Nei, vi får tenke på det. Det blir enten begge eller ingen, mannen har et trøblete forhold til søsteren sin, det taler mer og mer mot at vi drar.

På den annen side sett har jeg migrene for tredje gang på fire dager så ingenting ser lyst ut for øyeblikket.


#32

Karamell sa for siden:

Gruffer over flere ting i dag. Tiltaksløse folk og ubesluttsomme folk som taler med to tunger!

Og så gruffer jeg over helsesituasjonen min etter en skikkelig down etter jobb på mandag. Gjorde meg betenkt.


#33

star sa for siden:

Kjeder vettet av meg på praksis. :sukk:


#34

millact sa for siden:

Kan du dra alene i stedet?

Lest tråden nå og ser det ikke er aktuelt.

Vi var selv i konfirmasjon i helgen, ble en dyr helg. Tre år til neste gang (og siste).


#35

My sa for siden:

Jeg hadde droppet det, hvis dette var situasjonen. Evt sendt det barnet som var nærmest konfirmanten i alder og relasjon, hvis det er aktuelt (husker ikke om du har barn i den alderen).

#36

Polyanna sa for siden:

Folk som spyr ut av seg konspirasjonsteorier eller generelt spekulasjoner i kommentarfeltene på nyhetssaker om folk som har dødd. Hvis de har et sånt voldsomt behov for å være Viktige og Smarte Folk Som Har Skjønt Noe Ingen Andre Har Skjønt, så får de for fanden gjøre det et annet sted. :gaah:


#37

Pappalille sa for siden:

Nei, eldste er ti neste mai. Det er enda godt vi har tid på oss til å tenke godt gjennom dette. >


#38

Millen sa for siden:

Jeg er sulten og har ikke tilgang på noe å putte i munn for å stagge det verste.


#39

Isprinsessen sa for siden:

Treningssenter som flytter til mindre lokaler og øker prisene


#40

Strå sa for siden:

Folk som truer med å la være å arkivere ting fordi det kan bli gitt innsyn i om noen spør. Hvis de ikke vil at folk skal kunne vite hva skattepengene går til så får de f*** ta meg ta seg job i privat sektor. Såh. :(


#41

Kaija sa for siden:

Folk som roter vekk nødvendige skolekjøkkenduppeditter som jeg trodde var klart til bruk i morgen. --> Masse ekstraarbeid på meg. Jammen godt jeg var innom for å se over kjøkkenet i dag. Rotekopper!!! :kjevle:


#42

Anne C sa for siden:

Å, det er hat! (Heldigvis har jeg pensjonert det faget så jeg trenger ikke å tenke på det lenger.)


#43

Musemus sa for siden:

Sykehus. Blodprøver. Celleforandringer. Biopsier. Ultralyd. Cyster. Alt! Man skulle tro jeg jobba med det, men det er f*en meg et evig renn av sykehusbesøk. I det minste er det superkoselige gynekologer der, da.


#44

Carrera sa for siden:

I dag irriterer det meg vanvittig å se at et menneske legger ut den ene statusen etter den andre, hvor diverse institusjoner og enkeltpersoner henges ut, i en veldig stygg sak.

Når man sitter her og har kjennskap til hva som har skjedd, så er det tragisk å se at mennesker bruker så mye sinne og energi på å henge ut de som bare har gjort det de måtte, i stedet for å hjelpe den som halt klart trenger hjelp...


#45

Neket sa for siden:

I dag er jeg irritert på meg selv som var så stolt av at jeg har skrudd av Internett for kidsa klokka 10, sånn helt automatisk.

Jeg glemte at

  1. Tenåringer er ganske gode på Internett
  2. Jeg hadde sagt fra til chrome at den skulle huske passordet til routeren. På den pcen som nesten alltid står på. Tenåringen har seff vært inne og skrudd av igjen. :gal: Sånn omtrent dagen etter at jeg skrudde det på.

Nå har jeg bytta passord. :nemlig: Til noe jeg husker helt av meg selv. Chrome kan glemme det.


#46

Myria sa for siden:

At sønnen i huset over veien har fått seg lett motorsykkel. Litt lei den lyden sent på kvelden/natta. :sur:


#47

Myria sa for siden:

Hemningsløs bruk av "reply to all". :rolleyes:


#48

-ea- sa for siden:

Idag gruffer jeg over de raringene som har montert rømningsutstyr som om alle mennesker er over 1,80. Mangler tretti centimeter på å nå opp.


#49

Anne C sa for siden:

Er litt lei meg fordi jeg ikke får være med 10. klassingene mine på tur til i morgen. Bare på grunn av sinnsykt høyt blodtrykk liksom. Kjeder meg litt hjemme.


#50

Blondie sa for siden:

Min egen ubestemmelighet. :gaah: Jeg trodde man automatisk sto støtt i alle beslutninger når man ble voksen?


#51

star sa for siden:

Smerter i ledd både her og der.


#52

løve70 sa for siden:

Kollegaer som synes det er en god idé å droppe en skikkelig bombe et minutt på overtid i et møte :gaah:


#53

Floksa sa for siden:

Den følelsen av total panikk når legen sier: jeg finner ikke spiralen, kan den ha falt ut?

Ble heldigvis funnet igjen på røntgen.


#54

My sa for siden:

Takk for påminnelsen! Skulle vært skifta for lenge siden ... :skremt:

#55

Floksa sa for siden:

Damene på røntgen skjønte nok greia for jeg fikk se bildet. Og spiralen. Og ja, jeg hulket av glede!


#56

star sa for siden:

At MR bildet av kneet ikke viste noe særlig. Dvs væske er det der og jeg skjønner ikke at det lager all krøllen. Møkkakne :sukk:


#57

Syrinx sa for siden:

Postnord som har rota vekk mobiltelefonen min og Komplett som ikke svarer på henvendelsene mine om saken.


#58

Addison sa for siden:

Forsikringer!! :gaah:


#59

Albertine sa for siden:

Avstandsforhold og Messenger. :sukk:


#60

Millen sa for siden:

Lærere på ett trinn som ikke klarer å gi ut informasjon.
Særlig når eldre trinn på samme skole er superflinke til det.


#61

Elisabet sa for siden:

Ikke uvanlig at Postnord surrer tror jeg. Driver selv med ei pakke som var gått i retur til lageret i Larvik dagen etter den kom til butikken for henting, og de sender meg sms om at den må hentes, men pakka er ikke der. Nå skulle de se om de ikke kunne få sendt den tilbake til butikken. De ante ikke hvorfor det hadde skjedd. :dåne:


#62

Syrinx sa for siden:

Nå er jeg i kontakt med nettbutikken da, og kundesørvisen der er totalt fraværende. Herre min hatt. Så nå kan jeg gruffe over det en stund.


#63

Floksa sa for siden:

Jeg blir sint bare jeg ser en PostNord bil. Vår lokale sjåfør hadde arbeidsallergi og delte ut pakker i øst og vest for å få folk til å levere pakkene (bestilt med levering på døra). Det toppet seg da han satte igjen tre tunge PALLER!!! med fjøsinnredning på en lokal butikk.
Om du leser dette Kim: nei!! Jeg kommer ALDRI til å "let it go".


#64

Musemus sa for siden:

Her gjør DHL det samme. De vil møtes alle andre steder enn hjemme i huset og ringer og klager på for mye snø, forsinka på grunn av feil på bilen, for bratte bakker, kan ikke kjøre fordi det er glatt, har mensen (Neida. Joda.)
Tilslutt så ble jeg så gal etter tre dager hvor han ringte hver dag med ny unnskyldning (de over) at jeg sa: DU KOMMER MED DEN PAKKA PÅ MIN ADRESSE I ETTERMIDDAG!!! Og jaggu kom han ikke. :knegg: Og en laaaang klagemelding ble sendt til DHL at de ikke kan ha en sjåfør som nekter å kjøre der det er snø, og ikke til denne byen her «fordi det er så bratte bakker her». Åkei.


#65

Floksa sa for siden:

Du er sikker på at det ikke er Kim som har byttet jobb?


#66

millact sa for siden:

Regn og stengte veier.


#67

Anne C sa for siden:

Jeg lurer litt på om blodtrykksmedisinene mine gjør at jeg blir dårlig i magen.


#68

Musemus sa for siden:

Jeg googla nummeret hans og han hadde indisk navn, men kan jo være han er under dekknavn og har bytta fra DHL til PostNord? Isåfall ville jeg bestilt før snøen kommer. :D Og har du bratt bakke til huset ditt? Næh, da hadde jeg revurdert skiten.


#69

Millen sa for siden:

Utakknemlig og grinete unger.


#70

Isprinsessen sa for siden:

Folk som må feire bursdag med fyrverkeri. En stykk redd hund her nå


#71

star sa for siden:

Spørsmål som skal besvares og leveres. Yngste gruffet også og savnet "vet ikke". Det svaralternativet har jeg, men gruffer likevel.
Og gruffing over at det ikke bare er å be om kopi av journal. Når og hvor takk. :mumle:


#72

Kaija sa for siden:

Kakeform av typen springform som glipper og glir av akkurat når man endelig er klar til å sette ostekaka inn i kjøla. --> Ødelagt kake, kjøkkenet fullt av fromasjsuppe og kakebunn, og vaskejobb og mer kakeordnejobb på meg, i stedet for nattesøvn.


#73

Pegasus sa for siden:

Gruffer over mensen ca 3 uker pr mnd. :gal:


#74

Timar sa for siden:

Ååååh, det har jeg også opplevd. Det er gruff, det!!


#75

Myria sa for siden:

Åh, skikkelig kjipt. Jeg opplevde noe lignende da jeg skulle lage en quice med eggestand og formen glapp i det jeg skulle sette den inn i ovnen = rå eggerøre utover hele gulvet, under kjøleskapet og overalt. Det var litt av en vaskejobb. :mumle:


#76

Maverick sa for siden:

Visste dere at når man slutter å røyke får man også lavere tåleterskel for koffein? Hm? Så når man drikker så mye kaffe som man vanligvis gjør, så får man koffeinoverdosesymptomer SAMTIDIG som nikotinabstinenser? Nei?

Nei, det visste ikke jeg heller.

:mumle:


#77

Millen sa for siden:

:trøste: på Mave.


#78

Polyanna sa for siden:

Det visste jeg ikke, mave, men hey! :heia:


#79

Nera sa for siden:

Leieboere som plutselig begynner å spille dundrende musikk kl 22.30. Jeg har ikke telefonnummeret hennes, og mannen, som normalt er den som kommuniserer med henne, er på jobb. :(

Og jeg er for konfliktsky til å banke på døra.


#80

Strå sa for siden:

I går: USAs immigrasjons-/turistmottak. De dimesjonerer ikke spesielt godt kan man si. I går førte det til at vi ikke rakk videre transport og måtte styre med ombooking på verdens værste flyplass. Joda, flyselskapet dekker det, siden det var deres bestillingsystem som påsto at to og en halv time mellom var nok, men innmari slitsomt likevel. I tillegg ble jeg sur på Helten fordi jeg allerede under bookingen mente det kom til å bli snaut og at vi burde finne en senere avgang for å slippe å styre. Så jeg ble sur på ham også.


#81

Millen sa for siden:

Magevondt.


#82

Blånn sa for siden:

Ansatt som er på jobb og ikke møter til time. Elever på selvstyr. Og det er ikke første gangen. :gaah:


#83

star sa for siden:

Jeg blir bare mer og mer irritert på praksisjobben. :gaah:
Kontrakten min går ut på onsdag og blir neppe forlenget. Er så statisk at jeg nå har murrende betennelser både herlig der.


#84

Millen sa for siden:

Lite informative foreldremøte. :gaah:


#85

Myria sa for siden:

At jeg oppdaget en gjenglemt frukt nederst i sekken til mellomste, som hadde ligget og gjæret og kost seg i et par uker og hele sekken luktet... ikke godt. :gaah:
Dette er altså samme gutt som glemte en skolemelkkartong nedi sekken over juleferien (jeg trodde jeg skulle kaste opp da jeg åpnet den og lukten slo mot meg) og jeg måtte kaste pennalet og vaske skolesekken fire ganger i vaskemaskinen før sekken var mulig å bruke igjen. :gaah: :gaah:


#86

Sissel sa for siden:

Bananfluer i grovkjøkkenet som vi ikke blir kvitt....


#87

Luvi sa for siden:

Gruffer over at jeg plutselig ble dårlig i magen. Det er jeg stort sett aldri og det kom brått på. Fint at jeg da har jobbintervju i morgen kl 09......


#88

Blånn sa for siden:

Lærere... :gaah:


#89

Strå sa for siden:

Jeg gruffer over en betent eller i hvertfall dritvond høyreskulder. Som jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre med her i USA. Smertestillende og fatle er vel og bra, men jeg tror jeg må til lege. Det får bli i kveld eller i morgen etter at vi har fått sagt hadet til den slekta vi treffer i denne byen. Den lille tiden vi har sammen hvert tredje/fjerde år skal ikke brukes på legebesøk. Kan jeg banne litt? Ja? Okay da: &%#[€@*****

Utover det er det kjempestas å hilse på dem igjen.


#90

-ea- sa for siden:

Foreldremøter!


#91

Neket sa for siden:

Fukkings rotefamilie. :gaah: Jeg er jo like ille selv, burde hatt selvinnsikt til å gifte meg med En Som Rydder. I stedet giftet jeg meg med et annet rotehue som ukependler så jeg må rydde nesten alt, og sammen klarte vi å lage to Rotebarn. Jeg blir gal. Snart får ingen lov ti å ha mer enn ti ting hver.


#92

Albertine sa for siden:

Eksmenn i visningspanikk. :gaah:


#93

Isprinsessen sa for siden:

Vært borte i noen dager og alt er kaos hjemme


#94

Kaija sa for siden:

Forelesere som ikke passer tiden.
Kommunen synes de satser så fantastisk på lærerne, og sender hele bunsjen på fire høyskole- (oi-nå var det blitt universitet) forelesninger i norsk spredt ut over to år. Løsrevne tema uten noen sammenheng, og ingen plan over hvordan vi skal nyttiggjøre oss av dette. Dagens forelesning visste vi ikke tema for før vi var der. Forelesningen lå etter undervisning og egentransport til "universitetet", og den strakk seg ut over arbeidstid i tillegg. -Uten plan for kompensasjon for det. Ingen hos oss var happysnappy i utgangspunktet.
Når foreleser ikke kom i gang før 15 minutter på overtid, og så holdt på både 5 og 10 minutter over tiden, ble jeg SUR. Til slutt reiste jeg meg og gikk. DET satt langt inne hos meg, for jeg er høflig og skikkelig til vanlig. Men søren heller, altså...


#95

Billa sa for siden:

Medgruff på denne. Møteinnkallelse med rektor, helsesøster og miljøterapeut på agendaen. Kun undervisningsinspektør møtte gitt :rolleyes:


#96

Millen sa for siden:

Trøtt. Vært mer eller mindre våken siden 0330 uten grunn.


#97

løve70 sa for siden:

Kjenner meg igjen ja :nemlig: Akkurat ferdig med torsdagens panikkrydding før vaskehjelpens ankomst...


#98

star sa for siden:

Jobben til x har byttet om på turnusdagene og dermed må vi gjøre om på samværet.
Jeg har likt at vi har byttet mandager, dvs ungene drar på skolen fra meg og hjem til han og motsatt. Nå har de jobb lørdag til fredag. :gaah:

Og så kan jeg signere på rotefamilie. :mumle:


#99

Maverick sa for siden:

SPISELYDER OVERALT! JEG GÅR FRA KONSEPTENE! :gal:


#100

trøtt sa for siden:

:rørt: vi er flere. :rørt: Det er noe av det verste som finnes!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.