Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Per Sandberg på Lindmo

#1

Pøblis sa for siden:

Har noen sett det? hva synes dere?

Trengte vi å høre dette? Er det bra journalistikk? God underholdning?

Hva med sammenlikningen med Nelson Mandela? Innrømmelsen av at han med vitende og vilje unnlot å informere statsministeren om turen sin?
Og hva synes FP om hans syn på å be om unnskyldning når man har gjort noe dumt - eller noe som noen ANDRE synes er dumt, egentlig.

Og sist, men ikke minst - er det god fredagsunderholdning? :gruble:


#2

Heilo sa for siden:

Jeg kjente ikke for å se det. Kanskje på grunn av spørsmålene du reiser.


#3

007 sa for siden:

Jeg synes Anne Lindmo er en god journalist, men dette ble platt og intetsigende. Ingenting nytt kom frem, og jeg synes intervjuet virket klippet?
Per Sandberg fikk atter en gang sparket til eksen som ødela ferien hans, og fikk fremhevet hvor enormt grundig han er og at han absolutt ikke er naiv.

Det kunne blitt god fredagsunderholdning, men ble det ikke. Mest fordi det var gammel oppgulp og lite nytt.


#4

Pøblis sa for siden:

Jeg ble litt satt ut. Han er veldig tydelig på at alt dette er noen andres feil. HAN har ikke gjort noe galt. Folk er slemme og fordomsfulle - journalister er blodtørste, alle ander enn han er dumme, liksom. Jeg tenker at folk som ikke klarer å se andre sider av en sak enn sin egen, er skumle. jeg synes han bidrar til den polariseringen jeg synes jeg ser mer og mer av, og det skremmer meg.

Forøvrig er jeg veldig usikker på om det var riktig å ha ham med i programmet. Han benyttet anledningen til å reklamere for boken han skriver på - den som skal fortelle hele sannheten om hva som skjedde.


#5

Teflona sa for siden:

Jeg boikottet. Trodde ikke det ville fremkomme noe nytt, er ellers ikke tilhenger av å lukke ørene for tosker. Hadde vel fått overdose med Listhaug på Nytt på Nytt.


#6

Darth sa for siden:

Jeg synes det var greit nok, og Anne Lindmo gjorde en ganske ok jobb i intervjuet synes jeg - sånn tatt i betraktning type program. Og jeg synes vel ikke at Per Sandberg kom spesielt godt ut av det. Det er vel ikke så mange, uansett partitilhørighet, som synes at å ha et prinsipp om at man aldri skal be om unnskyldning f.eks., er særlig konstruktivt. Nelson Mandela-sammenligningen var rett og slett urteit. :knegg:

Per Sandberg framsto som en mann som har mistet gangsynet fullstendig.


#7

Drømmedama sa for siden:

Orket ikke å se på. Orker rett og slett ikke mer av den mannen. Har lest om programmet i ettertid og er godt fornøyd med valget mitt.
Synes han har fått fortalt sin versjon av virkeligheten så tydelig og så mange ganger at jeg ikke kan fatte hvorfor vi skal måtte høre dette en gang til. Forstår ikke hvorfor Lindmo ønsket å ha han med. Sandberg ønsker selv medieoppmerksomheten, men jeg fatter ikke hvorfor han skal få mer av det nå.


#8

Niobe sa for siden:

Jeg har bare sett deler av det. Og jeg tenker at Per Sandberg fremdeles står med spaden og graver sin politiske grav. Han har mistet gangsyn og perspektiv på alle måter, og jeg tenker han har en tung dag i vente når han en eller annen gang ser det selv.


#9

Inagh sa for siden:

Jeg er tilhenger av at den mannen nå får ties ihjel. :sparke:

Jeg så ikke hele intervjuet, for mannen min skifta kanal, men jeg rakk å utbryte:»hæ - sitter’n der og sammenliksner seg med Mandela!?» :tullerdu:


#10

Anda sa for siden:

Jeg synes Lindmo håndterte balansen bra, jeg, og tenker at’n Per ikke kom særlig godt ut av dette. Og at min fullstendig manglende lyst til å lese «boka» hans ikke har flyttet seg en millimeter.


#11

frukt sa for siden:

Han høres ut som eksen min...


#12

meisje sa for siden:

Media bør ikke gi taletid til mennesker i krise, som han åpenbart er. Lindmo burde ikke tatt han med i programmet, der skuffer hun og redaksjonen litt, lurer på hvorfor de valgte å intervjue han?


#13

Anda sa for siden:

Første fredagskveld, og Per Sandberg i kampmodus? Mulig han er i krise, men jeg tror fortsatt han er vel bevart, og ikke trenger å beskyttes i den grad. Ettersom «pressekonferansen» hans var så strengt regissert, synes jeg det er helt OK at en god journalist får stilt og styrt spørsmålene.

Men nå holder det.


#14

-ea- sa for siden:

Jeg er for en gangs skyld enig med kona hans, som la ut følgende på face:

Skuffet over at Lindmo tok han med.


#15

Minerva sa for siden:

Orket ikke å se. Ikke Nytt på Nytt med Selfie- spøk heller....


#16

Snippa sa for siden:

Jepp, enig.


#17

rine sa for siden:

Jeg orket ikke å se Listhaug på Lindmo, jeg visste at det ville gjøre meg irritert og motløs over hvem som får muligheten til å styre i landet jeg bor i. Og jeg ungikk å se Sandberg der av samme grunn.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.