Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjøp brukt, folkens (en hyllest til Mave)

#1

Tallulah sa for siden:

Maverick er dronningen av Finn. :hjerter: Hun finner de fineste skatter, og hun er flink til å sjekke Finn om hun kan finne det brukt før hun kjøper nytt. Hun er flink til å minne meg på at Finn finnes, når jeg ønsker meg noe eller trenger noe.

Jeg er ikke på langt nær like dreven som henne, men det er virkelig en tilfredstillelse når man finner det man trenger!

I år har jeg kjøpt ny vinterparkas til Hiawata på 'tise. Bengelen har blitt kjempehøy, og bruker herrestørrelse large. Og klær i den størrelsen koster. Det er utrolig tilfredstillende å da finne en dunparkas til 600 kroner som ser helt ubrukt ut. Super kvalitet, fra en anerkjent produsent. Den hadde kostet flere tusen ny.

Så dette er en hyllest til Mave, fordi du alltid minner oss på at vi kan se etter det vi ønsker oss eller trenger brukt før vi kjøper det nytt.


#2

Luftslottet sa for siden:

Du er da ganske flink til å handle på Finn selv også. :knegg:

Jeg kjøpte akkurat åtte spisestuestoler til den nette sum av 600 kroner. Rimelig happy med det, og med at jeg slapp å legge igjen mer penger for nye stoler i nøyaktig samme kvalitet. De var helt utmerkede.


#3

Tallulah sa for siden:

Hvertfall når jeg får hentehjelp! :latter:

Ja, er det ikke deilig? Både i økonomien og miljøsamvittigheten. Også er det så gøy å føle at man har gjort et kupp!

(Men hvordan greide jeg å legge denne i jåleforumet? :gruble: )


#4

Palmen sa for siden:

Jeg har investert i 'tise, teller det? :knegg:

Men jeg er enig med deg. Hallelujah til Mave som minner oss på at vi kan se etter det vi ønsker oss på 'tise eller Finn :hjerter:. Og jeg er takknemlig for at gjenbruk faktisk har blitt så enkelt som det er nå.

Og om ikke lenge er det loppissesong: vi som arrangerer loppemarked blir SUPERGLADE for at dere rydder i boder og skap og gir bort det dere ikke lenger har behov for -- og møt gjerne opp på loppemarkedet for å kjøpe brukt det dere trenger for neste sesong.

Gjenbruk ftw!


#5

noen sa for siden:

Veldig god påminnelse!


#6

My sa for siden:

Hva er 'tise? :blånn:


#7

Tallulah sa for siden:

Det er en app! Kjøp og salg av klær. Gjerne med fokus på litt finere bilder og litt mer hipt enn Finn. Firmaet til Jenny Skavlan.


#8

nokon sa for siden:

:applaus:

Eg sjekker og alltid Finn før eg kjøper nytt. Det er veldig bra på så mange nivå.


#9

Blondie sa for siden:

Åh, for en fin påminnelse! Veldig enig i at det er en fantastisk måte å handle på. :hjerter:


#10

Tjorven sa for siden:

Jeg er veldig flink til å selge på finn, men ikke like flink til å kjøpe. For tiden så tråler jeg finn etter gule Bernhard-stoler fra Ikea. Men det er det mange som vil kjøpe og ingen som vil selge.


#11

Skilpadda sa for siden:

Du regnet vel med at det var her det var størst sjanse for å nå Maverick. :nemlig:


#12

My sa for siden:

Takk for svar, herved installert. :stolt:

#13

Maverick sa for siden:

Det funka. :jåle:

:rørt:


#14

Palmen sa for siden:

'tise (kort for advertise) er en app for rubrikkannonser, men lagd med en SoMe grunntanke. Designet minner veldig om Instagram, og det er mulig å legge inn bilder, like bilder, like selgere og ha kommentarer i tillegg til å kjøpe og selge. De har hatt superstor vekst i brukergruppen under 35.


#15

-ea- sa for siden:

Jeg handler en god del brukt når det gjelder større ting, som møbler og interiør. Det eneste jeg har kjøpt nytt er sengene og sofaen min og sistnevnte er straks ti år og jeg regner med å ha den et tiår til.

Jeg er aller mest fornøyd med det store spisebordet jeg kjøpte for 50,- på facebook ifjor, Ikea Bjursta med innleggsplater. Har kjøpt lysestaker brukt som er dyrere enn det. :humre:


#16

Java sa for siden:

Flott oppfordring!

Jeg er så fornøyd med at eldste har begynt å handle og selge brukt selv. Hun er så fornøyd når hun finner noe fint, og veldig fornøyd når hun får inn penger på ting hun ikke bruker lenger.


#17

Dragen sa for siden:

Nyttig påminnelse.

Jeg kjøper brukt på foreldreportalen også. Jeg har fortsatt Tallulahs gamle dronningskjørt i skapet, og husker ikke hvem sine avlagte treningsklær det er jeg jogger rundt i. Millact og Jålebeinet sine, kanskje. Uansett er jeg veldig fornøyd.

Nå venter jeg på at Frukt skal skjønne at hun må sette ned prisen på sekken sin, så jeg kan kjøpe den.

Takk til internettet. :neie:


#18

Tallulah sa for siden:

Var det du som kjøpte det dragen! Det er jo et fint skjørt. :nikker:


#19

Zulu sa for siden:

Takk for påminnelsen, Tallulah! Nå ramlet jeg sporenstreks inn på finn for å finne sekk til fjelltur til helgen.


#20

007 sa for siden:

Jeg satser på å komme deg i forkjøpet. :glis:

Jeg kjøpet forresten MYE brukt til bde meg, mannen og ungen. Jeg har gjort så utrolig mange gode kupp og jeg bare elsker det.
Ungen fikk Levisbukse til 300 kr forrige uke, brukt en gang. Jeg kjøpte meg en JP-parkas til 500 kr, også den brukt en gang og så splitter ny ut. Vi kjøper sportsutstyr, sportsklær og merkeklær både på Finn og på FB.


#21

sindrome sa for siden:

Jeg har skaffet planter, møbler, hvitevarer og hva-har-du på finn.no. I tillegg til å ha solgt/gitt bort en del selv også. Bruker også facebookgruppene i mitt nærområde og synes de er veldig gode!

Det jeg synes er best med finn.no er at det gir meg trua på menneskeheten. Det er så mange ok mennesker og man kan gjøre avtaler som de holder. Jeg sender ofte et depositum, en del av kjøpesummen, dersom jeg ikke kan hente tingen(e) med en gang, for å vise at jeg er en seriøs kjøper og har ennå ikke opplevd at noen har beholdt pengene og solgt tingen i mellomtiden.


#22

Neket sa for siden:

Flott oppfordring! Jeg er altfor dårlig til å kjøpe brukt. Jeg leter etter tv-benk på Finn for tiden, da, så litt bruker jeg det jo. Finner ingenting, men det gjør jeg jo ikke i butikkene heller.


#23

Lyppa sa for siden:

Jeg elsker å kjøpe brukt! Har kjøpt 5 år gammel stor skinnsofa til en tusenlapp, den koste 25000 ny :D Har også kjøpt lysekrone, Norrønajakker, Bergansjakker, hesteutstyr, hundeutstyr og turbukser brukt. Sikkert masse annet også som jeg ikke kommer på i farta.
Er også flink til å rydde i skuffer og skap og kvitte oss med det vi ikke bruker eller kommer til å bruke. Gir til bruktbutikker og selger pent brukte ting og klær.


#24

Rabbit sa for siden:

Jeg selger unna masse på Finn for tiden, siden jeg skal flytte neste sommer, lettvint og fint at andre kan få bruk for ting jeg ikke lenger bruker selv. Jeg kjøper utrolig lite, men trenger jeg noe, sjekker jeg alltid om noen har det jeg trenger først. Brukt er jo "det nye nytt" for tiden. :humre:


#25

star sa for siden:

Selger for det meste unna klær og utstyr når det ikke lenger brukes. Både via Finn, FB og bruktmarkeder. En del av guttas klær er også kjøpt brukt.
Men jeg sliter med å finne ting jeg trenger. Syns det er dårlig utvalg her jeg bor, hvis det går an å uttrykke seg slik. Finner mye mer der foreldrene mine bor, men da blir det kinkig å få det transportert.


#26

Myria sa for siden:

Vi er flinke til å selge og gi bort på Finn, men har vært mindre flinke til å kjøpe der fram til for få år siden. Det var faktisk her på FP jeg fikk opp øynene for hvor mye fint man kan finne på Finn. Der fant jeg for eksempel akkurat den TV-benken jeg ønsket meg, helt som ny og til en rimelig penge.
Kommodebyttet vårt tjente vi faktisk på. Etter å ha irritert oss lenge over den gamle retrokommoden vår som har stått i kottet i årevis og er altfor liten til vårt behov solgte vi den på Finn for mange hundrelapper mer enn den nye store kommoden vi kjøpte (også på Finn). :jupp:

Jeg må innrømme at jeg ofte irriterer meg over useriøse kjøpere (mens jeg aldri har opplevd problemer med selgere) så i motsetning til sindrome får jeg ikke helt trua på menneskeheten av å selge på Finn, men sånn er det vel bare.


#27

Tallulah sa for siden:

Jeg har nok vært for dårlig til å planlegge kjøpene mine, og da er det vanskelig å finne noe. Men det ble også betydelig lettere når Hiawata gikk fra ungdomsklær til voksenklær. De blir ikke like slitt, og dermed er det mer å velge i.

Nå har jeg satt opp et par søk på ting jeg ikke trenger kjapt, men ønsker meg, som TV-benk her også.


#28

Obelix sa for siden:

Elsker Finn! Det jeg ikke liker er å gi bort. Er så utrolig mange som ikke dukker opp osv. Det gidder jeg ikke lenger
Ser også slltid på Finn før jeg skal ha noe


#29

Chablis sa for siden:

Vi selger mye brukt, men kjøper lite nå for jeg synes det er lite å finne. Kjøpte mye brukt før.


#30

IzziCreo sa for siden:

Ja! Elsker gjenbruk! :hjerter:

Visste heller ikke om 'tise.

Jeg vil også oppfordre til å levere inn overskudd av klær, kjøkkenting, bøker, leker etc. til organisasjoner som Refugees Welcome. Der kan alle som har lite eller har det tøft økonomisk kan komme å få nødvendige ting til seg og familien.


#31

Eia sa for siden:

Veldig bra! :elsker gjenbruk:

Vi har akkurat handlet sofa på Finn, og om det er noen som ser et brukt drivhus til salgs i størrelsen 9-11 kvadratmeter så blir jeg glad om dere tipser meg. :jupp:


#32

Maverick sa for siden:

Noen av oss har hatt et søk på drivhus liggende i to år. :knegg: De forsvinner fort ass.


#33

-ea- sa for siden:

Det er vel geografiske variasjoner og begrensninger, ja. Jeg bor i en by med stor gjennomtrekk av folk, og da er det lett å finne mye brukt.


#34

Ruslebiffen sa for siden:

Super oppfordring! Takk for påminnelsen.

Vi selger en del på Finn, men er ikke alltid like flinke til å kjøpe der. Det skal jeg endre på. Men har kjøpt noe opp gjennom årene, både på finn og her på FP; PH-lampen vår hjemme er kjøpt på finn f.eks. Og jeg har kjøpt noen klær her inne. :) 'tise har jeg hatt en stund, men har glemt det, så nå skal jeg bli mer aktiv bruker der også igjen.

...og så har jeg planer om å selge unna deler av garderoben min. Jeg har rett og slett litt for mye som jeg ikke bruker som andre kan få glede av. :)


#35

Eia sa for siden:

Ikke sant? Det er nesten så vi gir opp og kjøper nytt. Men bare nesten. :knegg:


#36

frukt sa for siden:

:knegg:
Har prikket deg. :blunke:


#37

frukt sa for siden:

Jeg er flink til å selge og gi bort ting, men ikke like flink til å kjøpe. Det kan være litt vanskelig å finne tid til å farte omkring for å hente ting.
Men jeg har begynt å bli flinkere til det og. :ja:


#38

007 sa for siden:

:hylgrine:


#39

frukt sa for siden:

Litt vel kjapp i vendingen gitt.


#40

Lavender sa for siden:

Begge jentene mine har vinterparkas fra Finn.no. Ski og sykler fra Finn.no. Jeg bruker også Trendsales og lokale Facebook grupper. Jeg liker mer og mer og hente tingene selv.


#41

Tallulah sa for siden:

Nå har jeg nettopp hentet brukt parkas til meg selv kjøpt her inne, solgt Hiawatas gamle og jeg skal gå igjennom eget skap for å se hva jeg egentlig trenger.

Jeg hadde en slags shoppestopp fram til sommeren, dvs. jeg skulle tenke meg nøye om før jeg kjøpte noe, og som regel endte jeg opp med å ikke kjøpe noe. Det skled dessverre litt ut i sommer og jeg endte opp med to nye par sko, men nå er det full skjerpings igjen. Det ene paret kunne jeg faktisk ha kjøpt brukt. Ingen flere kjøp av nye ting, med mindre det er "absolutt nødvendig".


#42

vixen sa for siden:

Jeg elsker å kjøpe brukt og bruker flittig kjøpe, selge,bytte-gruppene på facebook. Det å kjøpe skikkelig bra ting til en rimelig penge er helt supert. Og det er fint med gjenbruk. Jeg prøver å snakke en god del om dette på jobb, men det er veldig vanskelig å få folk til å tro at det er lik bra og veldig lurt å kjøpe brukt. Spesielt flyktningene. De tror ikke at nordmenn som faktisk har råd til å kjøpe nytt også bruker å kjøpe brukt. Ser på det som veldig annenrangs. Så jeg tenker at all fremsnakking av bruktkjøp er veldig bra!


#43

Pappalille sa for siden:

I dag og i morgen skal jeg bidra til omsetningen av brukt på loppis. Jeg står inne i kafeen på loppemarkedet på Ulsrud VGS. (Så fort denne fordømte migrenen føles overkommelig i alle fall ... :mumle: )

Jeg har alt funnet gammel julepynt, og har sett mitt snitt til å overlevere en del sportsutstyr som barna har vokst ut av. Det er rett og slett gøy å se at brukt er kult.


#44

Teofelia sa for siden:

Takk for oppfordringen/påminnelsen. Vaskemaskinen min gikk kaputt tidligere i uken, og etter å ha sett denne tråden gikk jeg rett inn på Finn og fant en lite brukt Miele-maskin til halv pris.

Men så fikk jeg endelig tak i en reparatør, og hun mente at maskinen vår trolig kunne repareres for en akseptabel penge. Så da kan vi beholde den gamle likevel. :even better:
:lykkelig:


#45

Tallulah sa for siden:

Jeg vil tro at om man kommer fra en del av verden der folk faktisk bruker opp klærne sine før man kjøper noe nytt, så vil det føles som et nederlag å skulle kjøpe brukt. Da vil det sikkert være vanskelig å forstå at noen velger å gjøre det, selv om de har råd til nytt. Så bra du framsnakker og forklarer!
#48

Maverick sa for siden:

«Noen ganger drar jeg på jobb noen dager, og når jeg kommer hjem lukter det maling på gårdsplassen. Da gruer jeg meg til å gå inn.»

:grineler:


#49

millact sa for siden:

Takk for oppfordring!

Gir bort noe, selger også en sjeldent gang. Kjøper litt brukt til yngste på lokal fb gruppe.


#50

frukt sa for siden:

Hvordan fungerer Tise? Må man by? :likerikkeåby:


#51

Tallulah sa for siden:

Nei, send melding om du er interessert. Godta prisen som står, med mindre de sier at de er åpne for bud.


#52

frukt sa for siden:

Så bra.


#53

Taien sa for siden:

Her kjøpes mye brukt! Både av økonomiske hensyn, men også av miljøhensyn.
To ganger i året er det et stort barnebruktmarked i Stavanger, og der handler jeg alltid mesteparten av klærne til gutta. (Og i tillegg masse bøker, utstyr osv alt etter hva jeg trenger.)
I tillegg er all interiør i huset enten kjøpt brukt eller arvet. Det er vel egentlig bare klær og sko til meg selv som ikke blir kjøpt brukt...pga en litt ukurant størrelse... :knegg:


#54

Apple sa for siden:

Elsker å gjøre bruktkupp! Fikk nettopp headset på tise til halve prisen, ubrukt! Liker spesielt godt tise, holder øynene åpne for vinterjakke til meg selv der.


#55

Timar sa for siden:

Jeg har gitt bort og solgt mye på Finn, og har nesten bare positive opplevelser. Særlig effektivt er det å hurtigrydde med å bruke Finn-annonser med "må hentes i dag" i overskriften, folk dukker jo opp på døra på noen få strakser!

Jeg kjøper gjerne brukt også, særlig utstyr og klær til barna, men jeg er ikke så flink til å kjøpe til meg selv. Jeg syns det er vanskelig å treffe på størrelser og fasong, og ender ofte med å ikke bruke det jeg har kjøpt. Hvordan gjør dere andre det? Er det spesifikke klesplagg og sko dere ser etter, som dere vet passer?


#56

Tallulah sa for siden:

På 'tise opplever jeg stor takhøyde for å komme og prøve. På Finn også, egentlig. Det er flere ganger jeg har fått spørsmål om jeg vil prøve det først. Ellers kjøper jeg jo ofte "trygge" plagg som yttertøy, eller klær fra merker jeg kjenner såpass godt at jeg kjenner til størrelsene og passformen.


#57

millact sa for siden:

Installerte den i går, men synes finn.no er lettere å søke på.


#58

Filifjonka sa for siden:

Takket være denne tråden rotet jeg meg inn på Finn og kjøpte en fin gul Didrikssons Thelma parkas. Som jeg ikke trengte i det hele tatt. :sparke:

Så takk skal dere ha! :knegg:


#59

millact sa for siden:

Du kan selge den videre til meg.


#60

Tallulah sa for siden:

:latter:


#61

Nextlife sa for siden:

Jeg elsker gjenbruk og er håpløst forelsket i bruktbutikker og loppis. :hjerter:
Nå går det mest i glass, gamle bokser av blikk og annet dall hos meg, men leter etter klær, men er sjelden jeg finner noe, umulig i størrelsen som jeg er.
Var innom hos en syerske forleden, og hun kunne fortelle at hun fikk mer og mer av reparasjon av klær, folk kommer med dongeribuksene sine for å få de lappet.


#62

millact sa for siden:

Vi har en fantastisk fin bruktbutikk her. Den er diger rett og slett, ligger i et gammelt lagerbygg. Alt er sortert så flott der slik at det er lett å finne. I går fant jeg et stort stykke vatt som eldste skal bruke inni grytekluter hun skal lage i julegave til familie. Stoffet hun skal ha ytterst er også kjøpt der. Vi har ellers funnet bøker der, noe klær og mye annet gøy.


#63

star sa for siden:

Ny eier av Hiawatas gamle parkas er veldig godt fornøyd. :jupp:

Har solgt unna noe ishockeyklær, minsten sin forrige sekk som ble svært lite brukt og kjøpt et par bukser til minsten. Genialt.


#64

Filifjonka sa for siden:

Den passet perfekt, og fargen er skikkelig oppmuntrende, så den blir hos meg. :)


#65

millact sa for siden:

:) Så bra!


#66

LilleT sa for siden:

Takk for påminnelsen! Jeg har alltid vært flink til å selge og kjøpe klær gjennom FINN eller andre steder. For et par uker siden gjorde jeg mitt første møbelkjøp (bortsett fra baby- og barnemøbler) på FINN. Det ble retrosofa på oss. Frakten bestilte vi også hjennom FINN. Hele handelen og transporten var en veldig hyggelig og positiv opplevelse. Jeg ble inspirert til å gjøre det igjen. :)


#67

Nextlife sa for siden:

Jeg bruker Finn lite, i grunnen ikke i det hele tatt, men kjøp/sal/gis bort på Facebook bruker jeg mye.


#68

millact sa for siden:

Samme her. Gidder ikke sende ting lenger.


#69

Chablis sa for siden:

Jeg sender mye, for jeg legger ut i forskjellige grupper på Facebook.


#70

Elise sa for siden:

Kjøpte elsykkel på finn denne uken! :heia:


#71

GinaK sa for siden:

Jeg kjøpte kjempefin Bergans dunjakke herinne og den er så fin. Litt stor og akkurat sånn jeg liker det. Håper på en iskald vinter. :cool::p

Har lagt ut noe på Finn i dag og kunne ha solgt allerede om jeg vil sende. Men har sagt nei til det. Men kanskje jeg skal begynne med det.. det meste går vel kanskje i en sånn Norgespakke.


#72

Maverick sa for siden:

Jeg fant min nye bestevenn Melissa Brødbakemaskin på Finn forrige uke. :hjerter:


#73

Tallulah sa for siden:

Så godt å høre! :D

Jeg burde få poeng fra 'tise for hver gang en av de jeg kjenner herfra registrerer seg, syns jeg. :knegg: Det renner inn med FPere!


#74

Schnuppa sa for siden:

Jeg elsker Finn.no ❤️ Og bruker den masse masse. Spesielt gir jeg bort mye der.
Kan man kun registrer seg på Tise via Facebook? Prøver å registere meg og må oppgi e-postadresse/mobilnummer IG Facebookpassord. Ikke veldig sugen på det kjenner jeg.


#75

Tallulah sa for siden:

Ja, den knytter seg opp mot Facebook som en sikkerhet for brukerne. Det gjør det lettere å se hvem folk er og vite hvem man kjøper fra.


#76

Lavender sa for siden:

Du vil nok ikke betale for pappeske pluss Norgespakke, det er dyrt. Jeg pakker i plast, gjenbruk, brunt papir og pakketeip. Får alt i dagligvaren. Jeg har kjøpt sporet frakt hos Postnord til 98,- og jeg har kjøpt porto hjemme og bare skrevet koder på pakken. Enkelt og rimeligere.

Jeg finner ikke høstklær i butikkene. Så jeg spurte på to Aiayu gensere på Finn.no, fikk god pris og gleder meg. Genserene er så deilig myke, men akk så dyrt i butikk.

Jeg selger noe og jeg søker vinterbukse til bønnestengelen på 165 cm, ikke mange jenter i den alderen som synes fôret vinterbukse er ok.


#77

Candy Darling sa for siden:

Men det er ikke alltid lett. Jeg prøvde å få tak i turbukse på ‘Tise, visste hvilken jeg ville ha, og tenkte at det er typisk ting folk selger. Men når man skal ha 1700 + porto for en brukt bukse med flekk som skal sendes fra Nord-Møre og jeg får akkurat den fargen jeg vil for 1750 på fjellsport.no inkl frakt - da strekker ikke gjenkjøpsviljen min seg lenger.


#78

Maverick sa for siden:

Nei, det er en del der ute med en litt spesiell oppfatning om hva som er en innafor bruktpris. :knegg:


#79

Candy Darling sa for siden:

Ja, jeg tror man regner ut fra den aller høyeste prisen man kan finne i noen butikk noensinne, også litt ned fra det? På denne buksen er ordinær pris kanskje 2300, men altså veldig lett å finne den til redusert pris.


#80

IzziCreo sa for siden:

Jeg synes bruktprisene er et stykke under halv pris nå, og synes ofte folk på Finn pruter også på i utgangspunktet lave priser. Jeg er bare glad at det blir gjenbrukt, men jeg blir en smule oppgitt av folk på Finn kjenner jeg - og at man ikke svarer om man skal ha eller ikke :sparke:


#81

Maverick sa for siden:

Men ikke i Candys tilfelle, og det er ganske typisk for friluftsklær i dyre merker.


#82

Input sa for siden:

Jeg tenker at pruting er en del av greia på Finn og derfor legger jeg ut ting til litt mer enn jeg vil ha. Når de da pruter den ned litt, blir både jeg og de fornøyde.


#83

My sa for siden:

Da er det greit å ha i bakhodet at de kjøperne du får da er de som er innstilt på å prute, også mister du alle de potensielle kjøperne som konkluderer med at "nei, det er for dyrt", og ser etter noe annet (som f.eks meg :knegg: ). Jeg gidder nemlig ikke å prute, og interesserer meg ikke for brukte ting som jeg synes legges ut til en for høy pris.

#84

Input sa for siden:

Det er i grunnen greit. Jeg selger ekstremt lite på Finn uansett, jeg har i hovedsak ikke ting som har noen særlig verdi og det meste jeg skal kvitte meg med, velger jeg heller å gi bort.


#85

Tallulah sa for siden:

Jeg fikser ikke pruting, jeg blir bare sur av det, og gidder ikke sende melding til noen jeg mener har lagt det ut for dyrt, ei heller dem som vil ha bud.

Sist jeg la ut noe prøvde en dame å gi meg et prutebud på det jeg hadde lagt ut, en knapp halvtime etter at annonsen ble publisert. Og ble kjempesur når jeg sa at jeg ikke var interessert. Hun fortsatte å mase, og mente at jeg var urimelig. Selv etter at jeg sa at dette gadd jeg ikke, hun fikk kjøpe av noen andre fortsatte hun. Det var ikke noe problem å få solgt det til prisen jeg hadde satt (som var marginalt over halv pris, siden varen var så lite brukt at det rett og slett ikke syntes) i løpet av et døgn.


#86

Niobe sa for siden:

Jeg liker veldig godt å kjøpe brukt og gjør det så sant jeg kan. Men det krever ofte større mobilitet eller overskudd enn jeg har. Jeg kommer meg f. eks. ingen steder for å prøve/hente noe, sånn på egenhånd. Da er det lettere å kjøpe fra butikk, hvor jeg kan returnere på enkelt vis.

Men jeg er flink til å selge da, jeg er jo alltid hjemme, så folk kan komme når de vil. :P


#87

Tallulah sa for siden:

Ja, jeg ser at det er det ikke alltid er lett å kjøpe brukt, enten om man er mindre mobil selv, eller bor slik til at det både er mindre utvalg og større avstander. :nikker:


#88

Input sa for siden:

Jeg pruter ikke selv, bare så det er sagt, for jeg synes det er superkleint.


#89

Candy Darling sa for siden:

Jeg har ikke noe problem med å påpeke at de ligger høyt sml med tilsvarende varer, og si fra hvis de er villige til å revurdere. Men jeg kommer ikke med mot- eller skambud, liksom.


#90

millact sa for siden:

Har solgt og kjøpt litt i det siste. Både selger og jeg har hengt pose på døren og vippset. Det har gått fint.


#91

Appelsin sa for siden:

Jeg har kjøpt Leaf på finn, og ei vinterkåpe til 190,-, dessuten to mintgrønbe barstoler, fire bokhyller og en diger haug med bøker.


#92

Appelsin sa for siden:

Og ja, playstation, som viste seg å være fra en klassekamerat av eldste :knegg:

Jeg har solgt garn, strikkebøker og gardiner.
Har egentlig planer om å legge ut mer, men er jo litt jobb.


#93

GinaK sa for siden:

Kom over at man kan kjøpe brukt mobil på Telenor nå. Noen som har gjort det?
Telefonene bør vel være helt i orden da? :cool:


#94

kamp sa for siden:

Har kjøpt OneCall nesten ny, funker supert


#95

Bayone sa for siden:

Har også kjøpt på Onecall. Funker veldig bra.


#96

Heilo sa for siden:

Jeg øver meg på å selge ting nå. Tester tise, Finn og Foreldreportalen. Sistnevnte har så langt vært den beste arenaen. :nemlig:

Nyttårsforsettet mitt var å kjøpe minst tre ting brukt. Jeg har kjøpt Alessi vannkjele til hytta, ny godstol til meg selv og stilig retro sovesofa til loftstua. Så langt bare gode erfaringer.


#97

Anne C sa for siden:

Dette er jeg veldig dårlig på. Men jeg har i alle fall en plan om å prøve å kvitte meg med noen ting i løpet av sommerferien.


#98

MegaMie sa for siden:

Jeg hadde som mål å skaffe så og si alt jeg ville kjøpe i 2019 på Finn eller Tise. Har blitt noen ny-kjøp også, men digger å handle brukt!

Slår også ett slag for byttekveld! Har det ca to ganger i året med venninner. Kom hjem med ny bukse, ullgenser, treningstopp, bluse og olaskjørt.


#99

Anne C sa for siden:

Det funker så dårlig nå alle venninnene er tynne og jeg er tjukk :sukk:


#100

Niobe sa for siden:

Eller om alle de andre er høye, og jeg er lav. Men nå kan jeg straks begynne å arve klær av døtrene deres!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.