Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er det helt ut å bytte klokkerem til barn?

#1

apan sa for siden:

Lillesøster fikk ny klokke ifjor, en enkel en til 300 kroner. Jeg kjøpte den fordi klokka hun hadde hadde en silikonrem hun ikke likte, og det ville koste ca 300 å bestille en rem. Nå trenger den nye klokka ny rem, og jeg dro dit jeg kjøpte den. Ja, det må bestilles og koster ca 250-300 kroner. Det er altså like billigere og lettere å kjøpe ny klokke. Dette er jo sprøtt, synes jeg. Noen som har erfart det samme?


#2

Tallulah sa for siden:

Ja, helt tullete. Jeg endte opp med å bestille ny rem på eBay.


#3

apan sa for siden:

Hvordan fant du hva som passet?


#4

Tallulah sa for siden:

Målte pinnen.


#5

Fintdethei! sa for siden:

Jeg endre opp med ny klokke til min yngste, da batteriet måtte skiftes. For 100kr ekstra fikk man ny klokke, liksom. Temmelig tåpelig. EBay var lurt for ny reim.


#6

Timar sa for siden:

Jeg kjøpte ny reim til eldste sin klokke i sommer, urmakeren på Oslo City. Jeg husker visst ikke hvor mye det kostet, men tror ikke det kan ha vært så mye som 300.


#7

polarjenta sa for siden:

Jeg kjøpte ny reim til lillebrors klokke, og den kosta nok rundt 300 ja. Tror vi betalte 600 for klokka da(snille besteforeldre). Men jeg håper denne varer for det frister ikke å bruke så mye penger til reim så veldig ofte.


#8

Snippa sa for siden:

Jeg har kjøpt reimer på nordbysenteret og eBay.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.