:gruble:
Jeg har to pakker kyllingkjøttdeig i kjøleskapet med best før-dato i går.
Hva tror vi om det?
Jeg er generelt skeptisk til kyllingkjøttdeig, men jeg svært lite glad i å kaste mat.
Kan den fryses? Vil jeg merke det på lukten om den har blitt dårlig?
Jeg synes kylling lukter høgg når det er under en ukes holdbarhet igjen. Uten at den dermed sagt er dårlig, men litt uappetittlig er det jo. Så ikke sikkert lukta er god nok indikator, er vel poenget mitt. Du kan ikke bruke den i dag?
Får ikke brukt den i dag.
Jeg la den i fryseren også får jeg være litt våken når jeg tar den opp og steker den.
Er det noen grunn til at kyllingkjøttdeig skal bli raskere dårlig enn vanlig kjøttdeig, eller er det bare kyllingkjøttdeig-skepsisen min som gjør at jeg er mer forsiktig enn jeg pleier? :gruble:
Jeg hadde glatt brukt det hvis lukta var grei. Vet det kan lukte så dær selv om det er flere dager igjen til dato, men dårlig lukt har likevel en litt annen odør.