Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kyllingkjøttdeig med dato i går

#1

Kirsebær sa for siden:

:gruble:
Jeg har to pakker kyllingkjøttdeig i kjøleskapet med best før-dato i går.
Hva tror vi om det?

Jeg er generelt skeptisk til kyllingkjøttdeig, men jeg svært lite glad i å kaste mat.
Kan den fryses? Vil jeg merke det på lukten om den har blitt dårlig?


#2

Millen sa for siden:

Kylling lukter du fort om er dårlig eller ikke.


#3

Storm sa for siden:

Jeg synes kylling lukter høgg når det er under en ukes holdbarhet igjen. Uten at den dermed sagt er dårlig, men litt uappetittlig er det jo. Så ikke sikkert lukta er god nok indikator, er vel poenget mitt. Du kan ikke bruke den i dag?


#4

Blondie sa for siden:

Jeg ville nok ikke tvilt på å bruke den, men å lukte er lurt.


#5

Kirsebær sa for siden:

Får ikke brukt den i dag.
Jeg la den i fryseren også får jeg være litt våken når jeg tar den opp og steker den.

Er det noen grunn til at kyllingkjøttdeig skal bli raskere dårlig enn vanlig kjøttdeig, eller er det bare kyllingkjøttdeig-skepsisen min som gjør at jeg er mer forsiktig enn jeg pleier? :gruble:


#6

IzziCreo sa for siden:

Kylling har ikke Best før dato, men Siste forbruksdag. Kylling er det jeg er aller mest forsiktig med og hadde ikke brukt det.


#7

star sa for siden:

Jeg hadde glatt brukt det hvis lukta var grei. Vet det kan lukte så dær selv om det er flere dager igjen til dato, men dårlig lukt har likevel en litt annen odør.


#8

Floksa sa for siden:

Det lureste hadde vært å stekt den nå også frosset den ferdig stekt. Men gjort er gjort og blir forhåpentligvis spist også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.