Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fortell meg om din alternative julaftenmiddagstradisjon!

#1

LilleT sa for siden:

Dere som ikke spiser ribbe, lutefisk, pinnekjøtt, torsk eller andre ting folk flest forbinder med tradisjonell norsk julemat. Hva spiser du og hvorfor?


#2

LilleT sa for siden:

Dobbelposting. Fint om denne kan slettes!


#3

dutte sa for siden:

Indrefilet av reinsdyr med peppersaus og ovnsbakte grønnsaker. Eller andebryst med appelsinsaus og karamelliserte poteter.


#4

Inagh sa for siden:

Svigers hadde and som julaftenmat i mange år, før de gikk over til lammelår.


#5

Tallulah sa for siden:

Jeg var godt voksen før jeg smakte pinnekjøtt og ribbe. Jeg er vokst opp med steik eller fugl på julaften. And med appelsinsaus, for eksempel. Julemat har jo gjerne brukt orientalske krydder, så jeg syns egentlig ulike typer nordafrikansk mat kan passe. Pilaffris med krydder og rosiner til anda, f.eks.


#6

Hyacinth sa for siden:

Hæ? Er svaret mitt slettet?


#7

Hyacinth sa for siden:

Sorry. Min feil.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.