Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Turnutstyr (ballettbar?) til å ha hjemme?

#1

Pepper Lemon sa for siden:

Treåringen min har akrobattendenser. Hun går på ballett, og er veldig lei seg for at hun ikke får lov til å henge i ballettbarren når vi er på trening. For, som hun sier selv, hun "er bare helt nødt til å henge opp ned!". Hun klatrer overalt og henger og dingler der det går an (og ikke går an).

Jeg lurer på hva mer erfarne foreldre har funnet ut at dekker slike behov. Finnes det noe utstyr vi kan montere hjemme, hvor hun kan få utløp for disse behovene sine? Hva har dere andre apekattforeldre funnet på?


#2

Niobe sa for siden:

De har ribbevegg på XXL. :)


#3

Høst sa for siden:

Turnringer?


#4

Maverick sa for siden:

Trapperekkverket. Pianoet. Bikkja. Vinduskarmene. :stuart:

Turnringer og tjukkas og ribbevegg hadde vært topp da!


#5

Tallulah sa for siden:

Det ligger tre, brukte fine ribbevegger ute til salgs på Finn i Oslo! :jupp:



#7

Palmen sa for siden:

En venninne har turnringer i taket og ribbevegg på kjøkkenet for sine apekatter. :hjerter:


#8

Polyanna sa for siden:

Ikea har også.


#9

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg har en ribbevegg, men den er 2,10 m høy, så den tør jeg ikke å ha oppmontert. Turneringer som henger lavt kan jeg teste. :gruble:



#11

Maverick sa for siden:

Hva med å feste en tjukkas under ribbeveggen?


#12

Pepper Lemon sa for siden:

De koster typ 4-5000 kr. :sjokk:


#13

Pepper Lemon sa for siden:

Kanskje det kan funke å legge en vanlig madrass under?


#14

Maverick sa for siden:

Ja, burde jo funke i massevis. :jupp:



#16

My sa for siden:

Av turnutstyr har vi hatt turnringer og trapes hengende i taket (ikke samtidig, samme tau og oppheng, kan skifte mellom trapes og ringer), kjøpt på lekebutikk, omtrent som dette (fjernet i frustrasjon en eller annen gang fordi ungene kranglet fælt om dem, hang i hver sin ring og dunket i hverandre og hylte, fikk dem i hodet og hylte etc), turnmatte kjøpt på Ikea (helt super, brukt både ute på plenen og innendørs, brukes fortsatt), slakkline, og en sammenleggbar balansebom, som også ble brukt mye da turneren fortsatt gikk på turn.

Nysirkus-/akrobatbarnet ønsker seg trapes (en ordentlig, bedre enn leketrapesen som aldri kom fram igjen etter den gangen den ble pakket ned sammen med ringene), tissue og/eller tau til å klatre i, men vi har dessverre ingen steder å henge opp slike ting. Hun har fått enhjulssykkel da.


#17

Kaprifol sa for siden:

Turnringer i tre er helt genialt til innendørs turning.


#18

Mei sa for siden:

Åh sammenleggbar balansebom!! Det vet jeg noen som ønsker seg her hjemme! (Nei ikke meg :D ) Er deres kjøpt fra linken My?


#19

Isprinsessen sa for siden:

Red cord eller lignende har vi til husets apekatt


#20

My sa for siden:

Nei, den ble kjøpt på e-bay i sin tid den også, men det er såpass lenge siden at jeg finner ikke igjen den samme. Hvis du søker på "folding Balance beam" kommer det opp mange varianter.

Vår har forresten også vært mye brukt i bursdager, til putekrig. To står mot hverandre på bommen, med hver sin pute, så slår de på hverandre, og den som først setter foten i bakken har tapt, og må overlate plassen til neste utfordrer. Vinneren blir stående. Det har vært utrolig populært, og funker, selv om bommen ligger helt nede på gulvet.


#21

Pepper Lemon sa for siden:

Hah! Her var det utrolig mye smarte ideer!



#23

Agent Scully sa for siden:

Tanten vår hadde ribbevegg og redcord i nærheten av hverandre. Jeg husker med entusiasme mye spennende konfigurering med både tau og taustige, hengebro, huske og ringer.


#24

Candy Darling sa for siden:

Redcord til å skru i taket var jo veldig win-win!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.