Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Regninger i Vipps

#1

Stompa sa for siden:

Hva er det for noe tull som gjør at jeg plutselig får beskjed fra Vipps hver gang jeg får en e-faktura? Jeg har ikke bedt om dette, og jeg har ingen interesse av å få det. Inne i Vipps står funksjonen som ikke aktiv - men meldingene fortsetter å tikke inn. :gaah:

Noen som har noen tips til hvordan jeg kan bli kvitt det? :hjelp:


#2

Teofelia sa for siden:

Abonnerer. :mumle:


#3

Isa sa for siden:

I den nye oppdateringen så skal man ha fått mulighet til å skru det av. Har ikke testet det selv.


#4

Teofelia sa for siden:

Takk, Isa. Jeg fant det.

(Ligger under Profil/Betalingsvalg)


#5

Stompa sa for siden:

Det er slått av hos meg. Meldingene kommer likevel. :gaah:


#6

Floksa sa for siden:

Det går ikke an å skru av efakturavisning i Vipps (med mindre de har endret siste dagene).
Ja jeg har ringt Vipps.

Vi har Vipps på privaten og får bedriftsregninger inn i Vippsen. Schempe schamrt!


#7

Isa sa for siden:

Det kom oppdatering før 5 dager siden for Apple.


#8

Stompa sa for siden:

Jeg spurte på Facebook også, og fikk beskjed om at alt skal være greit i versjon 2.0.3. Vel, jeg har versjon 1.9.2, og finner ingen steder der jeg kan oppdatere appen. :mumle:


#9

Isprinsessen sa for siden:

Hva om du går i appstore, søker opp appen og så oppdaterer?


#10

Stompa sa for siden:

Har prøvd, i Google Play. Appen er oppdatert. Det viser seg at det bare er Apple-brukere som har tilgang til ny versjon der fakturavarsel kan stoppes. :tullerdu:


#11

Elise sa for siden:

Irriterende, ja! Jeg klikket bevisst ikke på seg jeg ville ha fakturaer inn i vipps da det stod her en dag. Men synes det var litt kjekt likevel, så vet jeg at jeg bør inn i mobilbank og godkjenne. Betaler ikke regninger fra vipps, da det er en annen konto enn regningskontoen som ligger inne.


#12

Fersken sa for siden:

Jeg har også versjon 1.9.2 (Android) og her virket det å slå av å få regninger i Vipps. Nå er det en stund siden jeg slo den av, tror det var rundt skoleslutt.


#13

Elisabet sa for siden:

Har du gammel vipps app (den grønne) får du ikke slått det av. Men den blir borte fra vipps så fort du godkjenner fakturaen på efaktura i nettbanken din. Men har du den nye Orange vipps appen så er det egen knapp på innstillinger å skru av for at du ikke ønsker alle efaktura inn på vipps i tillegg.

De dere får inn der på vipps ligger i nettbanken på efaktura i tillegg. Bankene egler seg inn på oss. Rimelig mange kunder som har stusset nå etter vi sendte ut siste runde med faktura på efaktura og ringer å sier de aldri har bedt om noe faktura på vipps. Dette er det bankene som har fikset i tillegg helt selv.


#14

Stompa sa for siden:

Det er ikke dette som er problemet. Det er jeg fullt klar over. Problemet er at jeg vil ikke ha den irriterende pushmeldingen fra Vipps - som bare lar seg slå av for iPhone-brukere (den nye, røde Vipps er ikke tilgjengelig for Android, annet enn som betaversjon). :mad:


#15

Elise sa for siden:

Det går vel av å slå av push fra vipps-appen i systemet? Men da får man heller ikke andre meldinger som man kanskje ønsker. Men kanskje greit frem til ny appoppdatering er tilgjengelig.


#16

Candy Darling sa for siden:

Jeg passet på å ikke godkjenne Vipps som fakturametode da det kom, nettopp av slike grunner, og har ikke fått noen varsler? Så rart hvis det er forskjell?


#17

-ea- sa for siden:

Har gjort det samme som Candy, og ikke fått noen fakturaer der.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.