Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kontaktannonse: søker unger som spiller minecraft

#1

Pingis sa for siden:

Tolvåringen spiller minecraft, men han kjenner ikke så mange andre som gjør det. Er det noen andre som har unger som har lyst til å spille med ham?


#2

Maverick sa for siden:

Jeg sjekker med min når han kommer hjem på mandag. :jupp: Han spiller litt i rykk og napp, det går en del i andre spill om dagen også.


#3

Bluen sa for siden:

Min 10-åring har vært litt lei seg for at de fleste vennene hans har sluttet med Minecraft og gått over til Fortnite. Hører med ham seinere i dag!


#4

millact sa for siden:

Min spiller kun det og vil sikkert spille.


#5

Pingis sa for siden:

Takk! :blomst:

Samme problemstilling her! Håper han kunne tenke seg en spillekompis litt lenger nord!

Åh, så bra!

I følge ungen er det mest praktisk å ta kontakt på google hangouts eller skype. Detaljer kan sikkert deles per pm!


#6

Malama sa for siden:

Min tiåring spiller en god del minecraft, men jeg innbiller meg at han spiller det alene.... han har hatt det noen år og fikk vel en del begrensninger da og har ikke bedt om utvidelse i så måte.

så skype eller google hangouts har han ikke.


#7

Bluen sa for siden:

Høres ut til at det prates livlig her nå! :jupp:


#8

Tangerine sa for siden:

Min 12-åring veksler mellom Fortnite og Minecraft (ikke så mange av hans venner som spiller det lenger), kan høre med han. :)


#9

Input sa for siden:

Hvordan foregår spilling sammen med noen i Minecraft? Min kid spiller mye Minecraft (på PC), men han spiller bare alene. Ingen av vennene hans har oppdaget muligheten for å spille sammen på noen plattform, annet enn når de besøker hverandre.


#10

Malama sa for siden:

Min spiller på nettbrett og spiller også bare sammen med andre når han har med nevnte nettbrett på besøk eller motsatt.


#11

Acsa sa for siden:

Man velger "multiplayer", og kan da velge samme server som folk som man kjenner, eller betale for sin egen server (realm) hvor man da bare inviterer inn vennene sine.


#12

Matilda sa for siden:

Min sjuåring og åtteåring spiller Minecraft på nettbrett i helgene, av og til på PS4. De spiller en del med hverandre (og noen ganger lillebror på fire - men han får ikke spille overlevelsesmodus, og han greier bare å grave og ikke bygge), men jeg veit de gjerne vil spille med venner, så jeg har tenkt å utvide radiusen deres litt. De bruker ikke skype og den slags ennå, de bare gir tilgang til hverandres verdener.[quote][/quote]


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.