Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Måtte få krisehjelp


#2

Polyanna sa for siden:

"Sjokk", "svik" og "krise", du... Jaja.


#3

My sa for siden:

Bør man ikke egentlig ha kriseberedskapen klar i det man takker ja til jobben som dansepartneren til Frank Løke? :gal:


#4

Avatar sa for siden:

Jo! :D Eller i hvert fall regne med at noe vil skje.


#5

Guava sa for siden:

Produsent og media bør ha krisehjelp her. De er så langt ute å kjøre som det kan gå an når de ikke bare stopper sånt med en gang.

Ellers enig i begrepsbruk. Krisehjelp er noe annet enn dette.


#6

Polyanna sa for siden:

Iler til: Jeg forstår godt at det oppleves som skikkelig ekkelt og ufint når man er på jobb og så møter plutselig kollegaen din opp "naken", spesielt når hun hadde sagt kategorisk nei på forhånd. Det er jo ganske trakasserende og helt uakseptabelt. Sånn sett er det bra at hun setter foten ned og sier fuck off, det der var ikke greit, i stedet for å bare glatte over og hihi, huff, da.


#7

Blondie sa for siden:

Altså, skal vi danse! :gaah: Noen må ta ansvar og legge ned det programmet.


#8

Avatar sa for siden:

Det er jeg helt enig! Det er bruken av ord som krisehjelp, sjokk, svik osv jeg reagerer på. Jeg hadde ikke syns det var behagelig med en naken kollega jeg heller, men det er langt fra følelsen ab ubehag til å trenge krisehjelp. Det er lov å se litt lenger enn egen nesetipp når man uttaler seg så kraftig.


#9

Guava sa for siden:

Absolutt! Her bør også produsenten gå gjennom rutiner. Det er faktisk ikke OK å bli pådyttet sånt. De burde grepet inn og fått fyren ut umiddelbart.

Det er skremmende at de ikke har sånt i ryggmarg.


#10

star sa for siden:

Syns det var å dra begrepene vel langt. Og hvorfor i all verden stoppet de han ikke før han entret scenen? Eller hvorfor gikk ikke hun av scenen når han nå kom så langt?


#11

Guava sa for siden:

At hun ikke gikk av scenen er forståelig. Det må ha vært en ganske så kjip situasjon å være i. Der er det lett å være etterpåklok og tenke hva man skulle gjort. Ikke like lett når man er på lufta og har blitt kastet uti.

Produsent bør imidlertid være forberedt på å stoppe, slik man gjør når idioter løper nakne ut på fotballbaner osv.


#12

Madicken sa for siden:

Krisehjelp, virkelig? Jeg skjønner at det føles ubehagelig (øynene mine blør ennå), men begrepet krisehjelp blir helt feil å bruke i denne sammenhengen.

Men han burde selvsagt blitt stoppet i det han entret scenen.


#13

Niobe sa for siden:

Jeg er enig i at de tar i bruk store ord, men det hadde helt klart vært krise for meg å utsettes for nærkontakt med noen i borat-drakt.


#14

ingling sa for siden:

Nå er det jo en Nettavisen-sak, da. Ikke veldig ukjent at de overdriver og tabloidiserer.

Jeg synes hun har all grunn til å være forbanna og uvel, det var ufattelig smakløst og hun hadde eksplisitt sagt fra at det var uaktuelt da han lanserte ideen i første omgang. Fyren eier jo ikke respekt for hverken henne eller produksjonen, og jeg håpet virkelig han skulle ryke ut. Og å få en nesten naken fyr i en litt for løs borat-drakt som du liksom skal danse tett med, det kjenner jeg at er i me too-grenseland også, faktisk. Så ja, krisehjelp er vel et litt voldsomt begrep, men fy søren så mye sympati jeg har for henne. Hun er superproff som gjennomførte det der uten en mine.


#15

Input sa for siden:

Litt avhengig av hva man legger i begrepet krisehjelp, tror jeg faktisk at jeg hadde hatt behov for noen å snakke med dersom kollegaen min overraskende dukket opp nesten naken, spesielt i en setting der vi var tvunget til å være fysisk intime med hverandre, slik man jo må i en dans. Det er jo ikke alltid at man rekker å reagere umiddelbart, og det er ofte etterpå at det går opp for en hva man virkelig opplevde. Jeg hadde følt meg utrolig ydmyket, tråkket på og umyndiggjort om jeg var henne. (Med forbehold om at jeg ikke har sett programmet, bare lest artikkelen.)

Jeg er lærer for voksne, og det har skjedd flere ganger at mine mannlige elever har oppført seg på en måte som jeg har sett at jeg ideelt sett skulle stoppet der og da, men så har jeg ikke evnet å tenke så klart før etterpå. Det har vært veldig ubehagelig, og det hjelper ikke med en bebreidende "hvorfor gjorde du ikke noe?" i etterkant. Heldigvis har jeg en leder som forstår at man instinktivt gjør jobben sin og så skjønner man etterpå hva som egentlig skjedde.


#16

Maverick sa for siden:

Jeg synes at når man som profesjonell aktør i en slik setting blir påtvunget nærkontakt med en nesten naken mann, og akkurat en type nærkontakt som man allerede har sagt NEI til, og må gjøre dette med publikum i salen og på direkte TV, da må man ha lov til å kalle det for sjokk og krise.

At produsentene slapp gjennom dette, at han ikke er sparket fra showet, og at hans opptreden på SoMe i etterkant fortsatt oser av drittsekk, er en skam.


#17

ingling sa for siden:

Ja, jeg er faktisk mer og mer tilbøyelig til å tenke at krise er helt riktig begrep. Han burde fått fyken eller i det minste ha selvinnsikt nok til å trekke seg.


#18

Fløyel sa for siden:

Enkelte mennesker bør ties ihjel, personen i Borat-drakt er en av dem.
Slutt å skriv om vedkommende og hans "sensasjonsstunt", slutt å ta han med på
programmer hvor han får lov til å eksponere seg.


#19

Input sa for siden:

Et annet viktig aspekt er jo at vi ikke vet hva slags erfaringer hun sitter med fra tidligere, og at noe som kan virke "ikke så big deal" for oss kan være enormt for henne. Derfor, og av andre grunner, må vi være forsiktige med å si at folk som opplever traumatiske ting tåler lite eller overdriver. Det er så unødvendig og bidrar bare til å legge skylden for traumatiske opplevelser over på kvinner.


#20

nokon sa for siden:

Kva ei sånn oppførsel vekker hos kollegaen er jo litt avhengig av kva slags erfaringer ho har frå før. Å bli nødt til å håndtere så grenseoverskridende adferd på sparket, på direktesendt TV, foran heile landet, kan sette i gang sterke reaksjoner. Særlig viss ho har opplevd grenseoverskridende adferd tidlegare, slik at gamle minner kjem opp igjen. Så eg tenker at det ikkje er usannsynleg at det har oppstått ein krisereaksjon her.

Men det er Nettavisen. Dei er jo ikkje kjende for å nyansere.



#22

Mei sa for siden:

Helt enig!


#23

My sa for siden:

Kommentaren er passende, men litt komisk at artikkelen som omtaler den fortsetter med å beskrive ytterligere nettopp det som Borgen sier han ikke vil lese om, sågar med innlimt video av Frank Løke i Borat-drakt, og lenke til sider hvor man kan lese mer om de andre nevnte programmene, som f.eks bak ordet "gruppsex", som dermed blir fremhevet i teksten. :gal: Bravo til Nettavisen, de tok virkelig poenget. :snill:

#24

Kaija sa for siden:

Enig i alt.
Tenker at det å underveis måtte vurdere hva hennes reaksjon ville ha å si for både skal vi danse-jobben og jobben videre dansekarriere, nok gjorde situasjonen ekstra vanskelig. Synes dette er uakseptabelt. Særlig etter et år med me too på plakaten. Det burde ikke være opp til danseren å skulle avgjøre om hun vil danse videre med denne fysaken. Her burde produsenter/arbeidsgiver sette ned foten og hive ham på hue og ræva ut. -Som det så vakkert heter.


#25

Tallulah sa for siden:

Japp. Han femstår som en gjennomført motbydelig fyr.


#26

Teofelia sa for siden:

Med forbehold om at jeg ikke vet hvem de to involverte er og aldri har sett "Skal vi danse".

Jeg skjønner det slik at damen er profesjonell danser (eller i alle fall profesjonell ett-eller-annet-i-underholdningsbransjen)? Og dette var direktesendt fjernsyn?

I så fall har jeg følgende refleksjoner:

  1. Det sitter vanvittig langt inne å forlate scenen. Ryggmargsrefleksen til de alle fleste profesjonelle entertainere er at "the show must go on", bite tennene sammen (på en slik måte at det ser ut som man smiler) og bare gjennomføre.

  2. Å plutselig måtte opptre på direktesendt TV, i en intim situasjon, med en mann som dukker opp naken, når man selv er helt uforberedt og til overmål har sagt nei til et slikt stunt på forhånd, er langt over grensen til trakassering. Jeg skal like å se den personen i tråden her som ikke hadde trengt krisehjelp etterpå. Jeg syns det er nedlatende å hevde at det er slikt man bare må finne seg i, enten det nå er fordi man har sagt ja til å delta i programmet eller burde visst bedre enn å stille opp med den personen som partner i programmet. Noen i TV2 burde skamme seg. Og det er ikke damen på dansegulvet.

  3. Journalister (ikke minst de i Nettavisen) bruker ikke alltid de ordene intervjuobjektet sier.

  4. Ord virker mye sterkere når de brukes skriftlig enn når de brukes muntlig. (Det er derfor det er lurt med sitatsjekk, men det er det ikke alltid man husker å be om hvis man er satt ut av ett eller annet. Det er ikke alltid proffe kommunikasjonsfolk husker det heller, for den del.) Muntlig kan: "Ja, jeg måtte jo ha litt krisehjelp for å komme meg ovenpå igjen etter noe slikt" virke mye mindre alvorlig enn når det kommer på trykk i avisa. Dersom du aldri har lest et intervju med deg selv og tenkt "Sa jeg virkelig det der?!", så kan du i grunnen prise deg lykkelig.


#27

My sa for siden:

Teo: Det er vel ingen som har kritisert kvinnen eller hennes reaksjon her da, langt mindre sagt at det var noe hun burde funnet seg i. De fleste er vel enige om at dette er langt over streken, og at kvinnen har all rett til å reagere, at produksjonen skulle stoppet dette, og at Løke burde vært suspendert fra videre sendinger.

Det er vel journalisten i Nettavisen og dennes ordbruk som kritiseres i HI. Krisehjelp er noe som vanligvis settes inn hos de berørte ved dødsfall, store ulykker o.l., og derfor hadde det vært interessant å vite hva slags hjelp som ble stilt til disposisjon her, hvis det faktisk var snakk om krisehjelp. For hvis det ble gitt krisehjelp så er jo ordbruken helt grei. Hvis hun ble tatt til side og trøstet av sin nærmeste overordnede så er det ikke det som kalles krisehjelp. Men det vet vi jo ikke noe om.


#28

Input sa for siden:

Veldig godt oppsummert, Teofelia!


#29

Niobe sa for siden:

Men hvem er vi til å bedømme hva som skal oppleves som krise for den enkelte? Som sagt, for meg hadde det vært krise. Eventuell hjelp jeg hadde fått til å håndtere hendelsen i ettertid kunne godt blitt kalt krisehjelp.

For øvrig, fra NHI sine nettsider, om krise og krisehjelp:


#30

Teofelia sa for siden:

Bokmålsordboka definerer Krisehjelp til å være "hjelp for å komme over en krise". Det hadde vært krise for meg å måtte opptre uforberedt med en naken mann på direktesendt TV. Og jeg ville trengt hjelp for å komme over det.


#31

Maverick sa for siden:

Hellyes.


#32

Guava sa for siden:

Jeg er uenig.
Å ikke skrive om dette og å prøve å dysse ned vil være å snu ryggen til en kvinne som har opplevd noe svært ubehagelig, noe som absolutt kan kategoriseres som trakassering.
Hadde jeg opplevd det der hadde jeg ikke ønsket at det skulle ties i hjel. Jeg hadde ønsket at produsentene hadde tatt en real runde med seg selv mtp etikk og ansvar.

Jeg er ganske sikker på at fyren selv ønsker oppmerksomhet i form av «sjokkert»-reaksjoner. Jeg er ikke overbevist om at han synes alle kritiske oppslag nå er artig å få.

Jeg er også glad for at overgrepsscenen på «ex on the beach» ikke ble tidd ihjel.
Jeg har ikke sett det, men oppslag i media bidro til at jeg fikk tatt en real prat med tenåringen min.


#33

Avatar sa for siden:

:nemlig:




#36

IzziCreo sa for siden:

Denne oppsummerte det hele flott synes jeg :nemlig:

Send mannen til en strand der han hører hjemme. Han har åpenbart funnet seg feil reality å være med på. Det finnes dessverre nok av program som verdsetter nakenhet og minimal/ingen/gjennomsiktig/optional bekledning.

Jeg synes jeg har sett en reklame eller to for at han skal være med i et dating program også?! Lykke til med å finne en dame etter dette stuntet :nemlig:


#37

Elise sa for siden:

Kjendis søker kjæreste. :niks:


#38

My sa for siden:

Jeg er enig i at det ikke bør ties ihjel, men synes ikke de trenger å fokusere så mye på akkurat hennes reaksjon, på en måte som kan få henne til å framstå som hysterisk eller prippen, og at opplevelsen var subjektiv. Heller ikke humrende framstilling av han som gæærn og grensesprengende, ute etter å sjokkere, og dermed (for mange) kul og morsom. De kan heller fokusere på at det han gjorde helt objektivt sett er trakassering, det er uakseptabelt. At TV2, i sine program (ikke bare dette) legger til rette for, og langt på vei godkjenner og bagatelliserer seksuell trakassering, på hvor vanskelig det er å sette klare grenser for seg selv når man er på direktesendt TV, og hva vil TV2 gjøre for å hindre at overgrep blir gjort til underholdning i deres program.

#39

IzziCreo sa for siden:

Jeg synes det er trist og tragisk at man til enhver tid skal overgå, sensasjonalisere, pushe grenser for å nå seere. Det skjer oftere og oftere i kampen om å vinne fredagskvelden, lørdagskvelden, den og den målgruppen, og sprer seg til program som ikke tidligere av vært bygget på de prinsipper. TV2 stoppet ikke en nærmest naken Løke i det han går på gulvet. Hvorfor ikke? Og var det ikke slik at Skavlan brettet ut eget trekantdrama nå på TV2 premieren av sitt eget program? Personlig så spør jeg meg hvem man søker å kapre som seer, og i enda større grad hvem man taper.



#41

ingling sa for siden:

Jeg tror ikke det er et stunt hun var med på, nei. Dette er hans egokjør.


#42

Pelle sa for siden:

Mulig. Synes bare det er rart at de stiller opp sånn i forkant, og at alle etterpå er kjempesjokka og visste ingenting. Når han hadde varslet det og tatt dette bildet i saken jeg linker til.


#43

Einhyrningur sa for siden:

Forsto der som han hadde luftet det, fått nei og gjort det likevel.


#44

Bluen sa for siden:

Og der var han kastet ut av konkurransen, gitt. :knegg: Og av «Kjendis søker kjæreste».



#46

IzziCreo sa for siden:

Fint! Men synes TV2 brukte lang tid på dette. Det at de tilsynelatende ikke forstår at dette ikke er innafor umiddelbart er overhodet ikke greit. De uttalte jo nå i kveld at dette ikke fikk følger for Løke. Og vips, så gjorde det allikevel.


#47

Pøblis sa for siden:

Nettopp. Akkurat.

Jeg synes han burde hives ut og ties ihjel.
Dust.

Edit: Hadde ikke lest nettavisene eller siste side i debatten før jeg postet dette. Så litt sent på ballen, altså.

What else is new. :knegg:


#48

-ea- sa for siden:

Jeg leste dette på NRK:

De som gidder å se på insta'n hans skjønner hva de mener. :spy:


#49

Blåbær sa for siden:

Det var vel mandag, og tid før møte. Er det ikke slik det funderer da?



#51

Maverick sa for siden:

Nei, ikke i den bransjen. Helg er et abstrakt begrep.


#52

Éowyn sa for siden:

Ikke sikkert de har forstått etter hvert heller. De så vel alle negative reaksjoner dette fikk og så måtte de ta noen grep. For seertallenes skyld.



#54

Carrera sa for siden:

Jeg orker ikke åpne linken til tema her, for jeg orker virkelig ikke å se han der Løke-fyren mer... Men jeg tror jeg også hadde hatt behov for krisehjelp om jeg sto i den damens sko der. Virkelig.

Men greit nok, ordbruken er kanskje litt overdreven, slik folk flest tenker om begrepet krisehjelp.

At han i det hele tatt slapp inn på scenen og fikk disse minuttene på direktesendt tv, er for meg helt utrolig. At ikke TV2 stoppet han før han kom inn.

Og hva damen angår, så hadde jeg vel gladelig sett at hun hadde vist seg som ei med bein i nesa og som bare hadde forlatt scenen da han kom inn. Vist at dette finner jeg meg f**n ikke i, og nå lar jeg æren av å være med i skal vi danse være. (hvilken ære er det forresten?? Spesielt når man er tildelt en klovn som bare trekker en proff dansen ned, i stedet for opp...)


#55

Fløyel sa for siden:

En god avgjørelse av TV2, fint at vedkommende også blir fjernet fra øvrige planlagte serier.


#56

Pegasus sa for siden:

Dette.


#57

Maverick sa for siden:

Hva damen angår, er hun proff og gjorde jobben sin tross jævlig vanskelige arbeidsforhold, og sørget for å ikke få skylden for avbrutt program, eller fokus på egen reaksjon. Hun har utvilsomt bein i nesa.


#58

My sa for siden:

Enig.

#59

Mei sa for siden:

Definitivt!


#60

Tjorven sa for siden:

Og at hun etterpå var så veldig tydelig på at dette IKKE var grei atferd. All honnør!


#61

him sa for siden:

Synes disse sitatene fra satiriks er bra

og

Jeg som seer lurte på om han kom til å stille i Boratdrakten (med tanke på det som står ovenfor), så jeg var nok bedre informert enn TV2


#62

Harriet Vane sa for siden:

TV2 tilbød først danseren å slutte. :stuart: Typisk. "Syntes du oppførselen du ble utsatt for var krenkende og ekkel og over støvleskaft? Du skal få lov til å slutte."


#63

Avatar sa for siden:

Man trenger ikke følge Frank på Instagram for å ha fått med seg dette. Det holder å lese aviser, noe jeg tror de ansatte i TV2 også gjør. Dårlig håndtert, syns jeg.


#64

My sa for siden:

Jeg skjønner at de bruker folk som han inn i realityprogram av en viss type, med en bestemt målgruppe, for å gi disse det de ønsker. Men jeg skjønner ikke hvorfor i alle dager de skal ha han med i Skal vi danse, som tross alt går for å være en familievennlig, uskyldig og hyggelig konkurranse, i beste sendetid på lørdag. Det er jo ikke et program der det legges opp til intriger, sjokk og skandaler. Så å sette inn en fyr som det har vist seg i tidligere program har dette som sin misjon i livet, er jo helbom. Han er rett og slett uegnet, og burde ikke blitt valgt ut til å være med i utgangspunktet.

Men det er kanskje ikke så lett å få tak i nok deltakere som ønsker å være med i Skal vi danse. :vetikke:


#65

Bluen sa for siden:

I alle fall ikke nok reelt kjente deltakere. :knegg:


#66

Tallulah sa for siden:

Jeg syns ikke TV2 har håndtert det veldig bra. De har selvfølgelig visst at dette skulle skje, og har ikke sett ringvirkningene det skulle få. De hadde nok ikke regnet med at danseren skulle stå opp for seg selv i så stor grad, og at det skulle være lett å bli kvitt henne om hun syns det var vanskelig. De har rett og slett ikke tatt med i beregningen at seksuell trakassering er SÅ ut, hvertfall i familiesegmentet.


#67

My sa for siden:

Nei, de er avhengige av å produsere noen, i andre realityprogram, først. Så kan de resirkuleres i kjendisutgaven av det samme realitykonseptet (Farmen kjendis, 71 gr nord kjendis etc), før de melker det siste ut av dem i Skal vi danse. Sangerne fra Idol kan alltids brukes om igjen i Stjernekamp, og, når man har gitt dem noen år, i Hver gang vi møtes. Sympatiske idrettsutøvere til Mesternes Mester, de usympatiske til Farmen kjendis. Slik kan man holde det gående ganske lenge egentlig.


#68

Polyanna sa for siden:

Hash tag #lammekjøtt så jeg på profilen hans i går. :kvalm:


#69

Bluen sa for siden:

Spot on! :knegg:


#70

Teofelia sa for siden:

Min første tanke var at det er rart de ikke lærte noe av TV2-sportens Metoo. Men så slo dem meg at det selvsagt var en god grunn for at TV2-sporten ble en så omfattende sak som det ble. :himle:

#71

m^2 sa for siden:

Nå sier han at hun at hun var med på det og han føler seg dolket i ryggen av TV2 (og henne). Mens hun nekter.

For ei smørje!


#72

Pelen sa for siden:

Bra at han forsvinner fra programmet. Jeg henger tydeligvis ikke med på noen som helst måte. Jeg har aldri hørt om fyren før lørdag kveld da jeg så noen kommentarer om det på FB.


#73

Polyanna sa for siden:

Nei, jeg aner heller ikke hvem han er.


#74

Bluen sa for siden:

Han er definitivt en av de mer kjente skikkelsene i programmet for min del - jeg er jo sportsidiot. :knegg:


#75

Pelen sa for siden:

Jeg har aldri fulgt med på Farmen og Skal vi danse fulgte vi med godt på, men etter at Herremannen mistet interesset så har vi ikke sett det. Det var hyggelig å se sammen med ham, men vi gidder ikke å se det alene.


#76

My sa for siden:

Ja, jeg så han aldri på Farmen (det var der han var med ja?), og ser heller ikke Skal vi danse, men visste jo av han fra hans tid som håndballspiller da, også har jeg jo sett overskriftene i avisene, selv om jeg svært sjelden leser Farmen-stoff. Men absolutt ikke en av de mest profilerte kjendisene eller idrettstjernene nei, før han entret reality-verden.

#77

Bluen sa for siden:

Det fulgte en god del bruduljer med ham i tida på håndballandslaget også - så han har i grunnen rett i at kanalen har fått det de har bedt om med ham. :skremt:


#78

Tjorven sa for siden:

Jeg har visst hvem Frank Løke er i mange år. Ikke fra så mange tv-program, men fordi han har vært en svært god håndballspiller i en årrekke. Og han er broren til Heidi Løke. Som er en enda bedre håndballspiller.

Når jeg har sett intervjuer av søskenparet så har det slått meg at de er veldig forskjellige fra meg. Hele verdensoppfatningen er ganske forskjellig.


#79

Karamell sa for siden:

Han var vel en god håndballspiller? Og broren til Heidi Løke. Jeg følger ikke med på sport, men laget han ikke en del styr som håndballspiller også?


#80

Karamell sa for siden:

:knegg: Sen med å poste der ja.


#81

Polyanna sa for siden:

Jeg kan antagelig ikke navngi en eneste håndballspiller, så det forklarer vel saken. :knegg:


#82

Pelen sa for siden:

Ikke jeg heller. :humre: Det er ikke helt min sport.

#83

Elise sa for siden:

Han sa jo på direkte-tv at hun IKKE visste om det. Det hadde vært snakket om, men de hadde blitt enige (evt at han hadde fått beskjed) om at de IKKE skulle gjøre det. At han endrer forklaring nå gjør ikke at jeg tror det er annerledes. :niks:


#84

Teofelia sa for siden:

Marit Breivik. :tøff:


#85

Adrienne sa for siden:

Han sa til TV2 søndags morgen, før han ble kastet ut, at selvsagt hadda han ikke sagt i fra på forhånd til TV2 og dansepartneren, for da hadde han ikke fått lov. Men han visste at han kom til å bli stemt ut hvis han ikke gjorde det, så derfor var det greit.

At han endrer mening nå når stuntet får konsekvenser får han stå for selv.

Jeg tror mer på henne enn han i denne saken her.


#86

Adrienne sa for siden:

Da vet jeg hvem jeg skal ta med meg neste gang jeg får gratisbilletter på jobben. :knegg:


#87

Guava sa for siden:

Sutringen hans over å bli kastet ut var puteflau lesning gitt.


#88

Adrienne sa for siden:

Helt enig. Han har gjort noe han vet provoserer, og stod for det helt frem til det fikk konsekvenser, da ble han som en liten drittunge som har blitt tatt i nasking.


#89

Elise sa for siden:

Dette har jeg ikke lest. Link?



#91

noen sa for siden:

Anja... noe. Ikke Garbarek. :gruble:

:ikkesportsidiot:


#92

Niobe sa for siden:

Andersen.


#93

him sa for siden:

m Mja, jeg er enig med ham. Jeg er rimelig sikker på at TV2 ønsket "show" med å ta inn Løke. Det er helt tydelig at han spiller en karakter, og jeg tror nok at han trodde det var forventet av ham. Tror dog ikke TV2 hadde regnet med fullt så mye støy, men at de håpet på noe, og har gitt uttrykk for det, det tror jeg.

#94

IzziCreo sa for siden:

Nei, jeg hadde heller ikke noe kjennskap til ham utover hans prestasjoner på håndballbanen. Ante heller ikke at han hadde vært med i noen reality før dette, men det er jo ikke så rart siden jeg ikke ser annet enn Stjernekamp og Idol og der har han ikke vært :knegg: #thankgod
Han har vel et stempel på seg i håndballmiljøet også. Ble han ikke kastet ut av landslaget? Etter noe julebordsstyr?


#95

Maverick sa for siden:

Tviler ikke på at han ble booket for å få oppstuss, og ar det lå i korta, men det han holde på med her er seksuell trakassering, og det skal vi fanden ikke bortforklare med «show» og «klovning».


#96

Einhyrningur sa for siden:

Godt mulig fyren har sett seg blind på den drakten, han er tross alt "hyllet" for å ha brukt den i ganske mange sammenhenger. Det virker som den er blitt en del av Frank-Løke-Show. Det kan jo hende at han ikke er en slem fyr som liker å seksuelt trakassere andre, men at han har mistet gangsynet.


#97

Adrienne sa for siden:

Nemlig. Mye av det andre han har drevet med, både i Skal vi danse og på Farmen har vært klovning (ikke så mye show) og noe har vært mobbing.

Og det er to ting som irriterer meg med dette. Det første er at han totalt ignorerte hva dansepartneren hadde sagt og det andre er at han overhodet ikke forstår at han tråkket over streken, selv når han får det forklart i ganske klare ordelag. Det sier så utrolig mye om hans dømmekraft (eller manglende sådan).


#98

Millen sa for siden:

Nå er han kastet ut av " skal vi danse" og Aune Sand er tilbake så jeg på VG tidligere idag.


#99

Karamell sa for siden:

Det er rart om ikke TV2 har gjort noe research på sine deltakere. Jeg tror de ikke når de sier at de ikke har hørt at han lager støy. Farmen er vel et TV2 program sist jeg sjekket.


#100

him sa for siden:

men det jeg kommenterer på er det han sier om tv2 sin rolle, jeg har ikke kalt oppførselen hans for "show" eller "klovning"

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.