Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ny Android-mobil til tenåring

#1

IzziCreo sa for siden:

Kanskje noen andre som har sondert terrenget den siste tiden? Poden har snart bursdag, og trenger samtidig ny mobil.

Gutt, 9.trinnselev, gamer, ser mye YouTube, spiller Fortnite, bruker også mobil til å se på Netflix etc. Max kr 4500,-, men gjerne mindre. Han har hatt Huawei, og ønsker ikke det igjen. Kunne godt tenke seg Xperia da han da kan spille Fortnite på den. iPhone er han overhodet ikke interessert i.

Noen tips?




#4

trøtt sa for siden:

Hold deg langt unna den Molly linker til er mitt råd. Den hopper inn og ut av nett, den slutter plutselig å lade, den avviser folk som ringer og hvis de kommer igjennom så er det bare så mye bakgrunnsstøy at du ikke orker å høre, og er det ikke det så hører ikke de i andre enden deg. :mumle: Ikke finner de feilene når du leverer den inn heller. :mumle: De mest idiotiske 5000 kronene noensinne brukt tror jeg. :mumle:


#5

IzziCreo sa for siden:

Ojojoj, takk for viktig info, trøtt!


#6

Simone sa for siden:

Hm....Det kan jo vere at du har vore veldig uheldig med akkurat din telefon.
Eg kjøpte compact-versjonen av denne som bursdagsgave til mannen for ca 6 mnd sidan og han er veldig fornøgd med sin.


#7

Molly sa for siden:

Høres ut som det er noe feil med din. Den ville jeg fortsatt å klage på, for slik skal ikke en telefon være.


#8

trøtt sa for siden:

Det er noe galt med min ja, problemet er at de påstår de ikke finner noe feil når jeg leverer den inn. De har byttet hovedkort og ladeport uten at det hjalp noe som helst.

Det med at den hopper inn og ut av WiFi er et velkjent problem med den modellen fant jeg ut etter at jeg hadde kjøpt den.



#10

Rug sa for siden:

Vi har to Moto G i hus, og er foreløpig veldig fornøyd - de brukes til akkurat det som skildres bortsett fra at Fortnite er byttet ut med andre spill.


#11

Pappalille sa for siden:

Jeg har en Moto og er svært fornøyd med den. Mye mobil for pengene!


#12

Syrinx sa for siden:

Jeg har omsider fått min Nokia 7plus i hus og liker den veldig godt. (Jeg hadde sikkert likt hvilken telefon som helst egentlig, grei sånn. Men tror trygt man kan vurdere å gi Nokia en sjanse.)


#13

IzziCreo sa for siden:

Takker for innspill! Studert tester, og endte opp med en Samsung Galaxy S8 på tilbud til 4490,-. Supert pris for en veldig, veldig god mobil :nikker:


#14

Molly sa for siden:

Så bra! Det var et godt kjøp!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.