Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maffe


#2

Millen sa for siden:

:gjesp:


#3

Eia sa for siden:

Morn, morn! Ny uke, nye muligheter. Først kaffe og fakturering. :jupp:


#4

Blondie sa for siden:

Det føles litt som nye umuligheter akkurat nå, men satser på at det tar seg opp iløpet av dagen.


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg sover så uendelig godt for tiden. Endelig skjønner jeg hva dere snakker om når dere klager over at det er tungt å komme seg opp om morgenen. :hjerter: Jeg har et halvt års søvn å ta igjen nå, så det er kanskje ikke så rart at jeg er litt trøtt nå.


#6

Timar sa for siden:

:gjesp: Tenk om man kunne brukt de timene man ligger i senga til faktisk å sove. :neidaså:

Mandag og full rulle, jeg får satse på fri flyt av kaffe.


#7

Sol sa for siden:

Det skjer så mye jobb i hodet mitt i løpet av natten at jeg ikke alltid får med meg at jeg sover. Heldigvis registrerer jeg at jeg stadig våkner, det er jo et uutgrunnelig bevis på at jeg sover. :knegg:

5 minutter pusterom før elevene strømmer på. Bliss. Jeg skal lære mange nye ting denne uken, og så må jeg se å få bestemt meg for ny bil, om en og en halv uke er jeg uten.


#8

Nenne sa for siden:

Jeg har jobbet fullt med verv-relaterte ting fra og med onsdag og til og med i går og har følelsen av at jeg ikke har hatt fri på evigheter. :gjesp: Jammen godt jeg drar til Italia med venninner på onsdag. :D


#9

ingling sa for siden:

Jeg har for så vidt sovet ok, men nok føles det ikke som. Hjemmejobbing i dag, med minstejenten som selskap på grunn av planleggingsdag i barnehagen. Formen er uggen, men bedre enn i går, så jeg satser på at denne forkjølelsestendensen går vekk snart, jeg var liksom syk for en uke siden. :himle:


#10

Toffskij sa for siden:

Morn, her er det stressuke! :gal:


#11

Hjertensfryd sa for siden:

Ikkje heilt i vater morgon, men det kjem seg. Tatt nokre vanskelig telefoner og veid opp med koselig venninne telefon. Må vel komme meg på jobb etterkvart og.


#12

Matilda sa for siden:

Jeg la meg ett, etter å ha oppdatert boka til mellomste sin klassebamse (:mumle:), og så våkna minsten tre og gråt til halv fire fordi han ikke fikk stå opp. Kaffekaffekaffe.


#13

Pamina sa for siden:

Denne uka og helgen blir det stress, så håper jeg det roer seg uken etter, og til slutt etter den uken er det jo faktisk høstferie i uke 40. Det skal bli veldig godt.


#14

ingling sa for siden:

Sånne netter er så pes, Matilda! :trøste:

Hektiske tider her også, så hjemmekontordag var ikke å forakte, særlig når planleggingsdagbarnet er i strålende humør og leker fint. :hjerter:

Jeg skal ha en dag høstferie, så ikke så mye å skryte av. Til gjengjeld skal jeg til London om under en uke! Riktignok på jobb, men London! Hotellrom helt for meg selv! :lykkelig:


#15

Toffskij sa for siden:

Den forsmedelige klassebamsen! :knegg:


#16

Pamina sa for siden:

Jeg er så glad vi er ferdige med klassebamse :knegg:


#17

Toffskij sa for siden:

Begge mine hadde ekstreme ambisjoner for hva klassebamsen måtte oppleve hos oss, og hvor mye og bra vi måtte skrive om det, husker jeg. :nemlig:


#18

Matilda sa for siden:

Her har heldigvis tredjeklasse gått over til å lage bok på skole-ipaden, og det ordner ungen med sjøl - bilder og det hele. Andreklassebamse har papirbok, og det blei plutselig mye jobb på mor, gitt. Det er stas med bamsen, og ungen vil gjerne dra ham med på alt mulig, men når hun som skriver boka har slava over elevtekster hele helga, så blir ikke akkurat ambisjonene innfridd...

Den ene bamsen fikk være med på aketur en gang, ellers er det mye vanning av tomater og popping av popcorn. Denne helga fikk bamsen bygge lego og se film på hjemmekino. (Og slenge i en krok mens ungene spilte Minecraft i timesvis. Det står ikke i boka...)


#19

Matilda sa for siden:

Jeg skulle ønske jeg kunne være med ingling til London. :vilha:


#20

Blånn sa for siden:

Puh, jeg har vært på 3 timers forelesning med en mann som hvisker i mikrofonen. Spennende tema, men veldig slitsomt!

Nå middagslaging før kveldens logistikk.


#21

Stompa sa for siden:

Sitter på flyplassen, på vei sørover til Frøkna. Operasjon i morgen. :angst:


#22

ingling sa for siden:

Det hadde vært superkoselig, Matilda! :jupp:

Tvitvi med operasjon, Stompa. :klemme:

Vi har ikke klassebamse i år, så langt i hvert fall. Helt greit, kjenner jeg. Vi dro den i barnehagen med på ymse greier, men førsteklassebamsen opplevde ikke stort. :niks:


#23

millact sa for siden:

Klassebamsen, ja. Satser på at den sluttet skolen i 4.

Jeg vil også til London! Skal til Nederland, jobb. Blir lange dager. Før det er det mammakveld, guttebursdag, familiebursdag, to foreldresamtaler og speiderarrangement. Selge en loddbok må vi visst og.


#24

Fersken sa for siden:

Klassebamse ja. Det var ikke stort den opplevde i helgen. :knegg:


#25

Pamina sa for siden:

Hvor er det hun skal opereres, Stompa, hvilket sykehus? Tvi-tvi til frøkna, gi henne en god klem fra meg!

Vi er ferdige med dagens lekser og spiser sein middag - and i hoisin og ingefærsaus, det er godt og vel fortjent!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.